9-11 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Πρόβλημα στην Access 2003, όπου μία database που ανοίγει κανονικότατα με την προηγούμενη έκδοση (στην οποία την είχα δημιουργήσει), τώρα κλείνει αυτόματα αφού πρώτα ενημερώνει ότι απαιτείται η εγκατάσταση του Jet 4.0 Service Pack 8. Έλα όμως που το έχω ήδη patchάρει, αλλά συνεχίζει να αδυνατεί να την ανοίξει :? ΣΗΜ#1: H database περιέχει μία και μόνο μακροεντολή (autoexec) την οποία και αφαίρεσα για παν ενδεχόμενο ΣΗΜ#2: Σε PC εταιρείας όπου εγκαθίστανται πάραυτα όλα τα νέα patches της Microsoft, μου είπαν ότι τρέχει μια χαρά. Αυτό που δεν μου είπαν, είναι ο αριθμός των patches & ποιο απ' όλα χρειάζεται εκτός του Jet SP8
doomx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Kai ego exontas OLA ta paches kai to Jet 4 SP8 mou vgazei to idio minima i Access, alla to agnoo kai anoigei kanonika i vasi.
9-11 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Ρε συ doomx, να σου στειλω (WinRARισμένη <= 800KB) την database ως attachment στην e-mail address σου να την κοιτάξεις στο PC σου; Δεν περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
StV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Παρολα αυτα μηπως ξερετε που μπορω να κατεβάσω τον ελληνικό διωρθωτή για τα office 2003?
9-11 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 StV, εγώ χρησιμοποιώ ακόμα ένα patch που είχα βγάλει η Neurosoft από την εποχή των Office 2000. Λέγεται Speller-Hyphenator ή κάπως έτσι και πρέπει να 'ναι γύρω στα 4 MB ενώ δουλεύει και για μεταγενέστερες εκδόσεις. Δεν θυμάμαι το link κοίτα στο Google για Neurosoft 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.