heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εχω το technics sl bd22, ποια ειναι η πιο οικονομικη και αξιοπιστη λυση να το συνδεσω με ενισχυτη χωρις εισοδο για πικαπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 http://www.skroutz.gr/c/247/cd_players_and_recorders.html?from=catspan&keyphrase=phono+stage 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 τα χω δει αυτα αλλα κανει δουλεια αυτος με τα 35€? αλλιως αν ειναι να παω 70 και πανω παιρνω ενα μεταχ δικαναλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εξαρτάται απο πολλά, κυρίως απο το τι θες να ακούσεις. Το θέμα όμως με SL-BD22 είναι ότι έχει T4P cartdrige και δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον τίποτε αξιόλογο σαν κεφαλή για αυτό. Αν έχεις την μαμά κεφαλή, τότε και τα 35 πολλά είναι. Αν την είχες κάνει αναβάθμιση παλαιότερα με κάτι καλύτερο (η orthophon έβγαζε παλαιά κεφαλές για αυτό, η Audio technica νομίζω και αυτή έχει κάτι) τότε πάρε ένα δικάναλο καλύτερα. Αλλη επιλογή είναι να πάρεις έναν μίκτη, πχ http://www.skroutz.gr/c/345/miktes-consoles.html?from=catspan&keyphrase=sound+mixer ΥΓ. Το έχω απο πιτσιρίκι, αγορασμένο απο το Μινιόν. Το πρώτο μου pickup. Ελπιζα πάντα ότι θα αναβαθμισ΄τω όσο περνάει ο καιρός σε κάτι καλύτερο. Τελικά το έχω κοντά 30 χρόνια και ποτέ δεν πήρα κάτι άλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το πικαπ το χουμε απο τοτε που ημουν πιτσιρικας, το χει ο πατερας μου σε ενα ντουλαπι μαζι με καμια 30αρια δισκους και λεω απ το να καθεται εκει ας το παρω σπιτι μου. Δεν νομιζω να εχει αλλαξει κεφαλη, θα τσεκαρω οταν παω σπιτι, θελω απλα να παιζει, να μην ακουγευται ο ηχος λες και ερχεται απο πηγαδι, αυτο. Ο behringer πως συνδεεται; βλεπω μονο "καρφια" παιρνει. Κανει οτι ακριβως και ενα phono stage; αν ειναι ετσι να παρω αυτον που ειναι και μαρκας. Σ αυτη τη περιπτωση θα βαλω εναν ανταπτορα απο rca σε καρφι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μπορεις να παρεις και ενα ετοιμο κιτ για phono amp με τσαμπε κοστος. Αυτο που σε ενδιαφερει κυριως στο phono ειναι να μη σου βγαζει το "φυσημα", για αυτο κανονισε να το δοκιμασεις πρωτα για να μη πεταξεις εστω και 10 ευρω. Εγω στο mkII που το εχω σε κονσολα επαγγελματικη 12καναλη..... ενα μικρο φυσημα το ακουω..... και δεν ειναι απο καλωδια ή γειωση για να σε προλαβω. Και στον μικτη newmark μου βγαζει φυσηματακι να φανταστεις. Το πικαπ ειναι τελειο με δευτερη κεφαλη stanton και μου το εχουν ζητησει για χιλιαρικα, υπονοωντας το θεμα του φυσηματος ολα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japetus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το ίδιο πικάπ έχω, γνώριζα εξαρχής τις δυνατότητες του και έτσι συμβιβαστηκα με ένα κιτ προενισχυτη της SmartKit που είχα τοποθετήσει μέσα στο μηχανάκι. Πολύ φτηνά το είχα πάρει -πάνε βέβαια και 25 χρόνια από τότε- και το ξήλωσα μόνο όταν πήρα ενισχυτή που είχε ενσωματωμένη προενισχυση για phono. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μπορεις να παρεις και ενα ετοιμο κιτ για phono amp με τσαμπε κοστος. Αυτο που σε ενδιαφερει κυριως στο phono ειναι να μη σου βγαζει το "φυσημα", για αυτο κανονισε να το δοκιμασεις πρωτα για να μη πεταξεις εστω και 10 ευρω. Εγω στο mkII που το εχω σε κονσολα επαγγελματικη 12καναλη..... ενα μικρο φυσημα το ακουω..... και δεν ειναι απο καλωδια ή γειωση για να σε προλαβω. Και στον μικτη newmark μου βγαζει φυσηματακι να φανταστεις. Το πικαπ ειναι τελειο με δευτερη κεφαλη stanton και μου το εχουν ζητησει για χιλιαρικα, υπονοωντας το θεμα του φυσηματος ολα αυτα. αρα εννοεις να παω σε καποιος καταστημα με ηχεια κτλ για να μπορεσω να το δοκιμασω αυτο που λες ετσι; και αν το χουν διαθεσιμο για δοκιμη; γιατι στο καθε τυχαιο καταστημα στο σκρουτζ σιγα μην μπορεσω να το δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δε γνωριζω τι δυνατοτητες εχεις ως προς αυτο. Μπορει να μπορεις να παρεις κατι απο καποιον και αμα δε σου κανει να το αλλαζεις, αυτο εννοουσα. Το καλυτερο θα ηταν να το δοκιμαζες στο δικο σου συστημα και οχι σε αλλον ενισχυτη κατ εμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ο behringer δεν κάνει, είναι μείκτης με 4 line in. Δες τον απο κάτω ακριβώς, που έχει phono stage. Νομίζω ότι υπερβάλεις. Το SL-BD22 είναι ένα απλούστατο πικαπ. Καμία ιδιαίτερη επίδοση. Και μάλιστα με κεφαλή 20-30 χρόνων, δεν νομίζω ακόμα και του τάληρου να είναι ο προενισχυτής ότι θα καταλάβεις διαφορά. Φυσικά αν έχεις ικανότητες για DIY τότε δεν το συζητάμε, πάρε ένα kit και βουρ στον πατσά. Για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, δες το datasheet του LME49710 op-amp. Εχει ένα σχέδιo το οποίο όταν το δοκιμάσαμε πριν αρκετά χρόνια ήταν ακριβώς πάνω στην καμπύλη RIAA. Αλλά ξεφεύγεις, δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς τόσο με το συγκεκριμένο. . . (λέει αυτός που έχει το ίδιο πικάπ και επίσης 2 τελεστικούς BB OPA627AP και κάτι audio grade πυκνωτές και ετοιμάζετε να φτιάξει μια RIAA απο ένα απίστευτο σχέδιο... οπότε μην ακούς...) .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japetus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μια που μου ανακινήσατε το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πικάπ -και σόρι για το hijacking- θα άξιζε τον κόπο η επένδυση σε καινούρια κεφαλή και ίσως και αλλαγή ιμάντα στο συγκεκριμένο; Δεν ήξερα ότι άλλαζαν οι t4p.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ο behringer δεν κάνει, είναι μείκτης με 4 line in. Δες τον απο κάτω ακριβώς, που έχει phono stage. Νομίζω ότι υπερβάλεις. Το SL-BD22 είναι ένα απλούστατο πικαπ. Καμία ιδιαίτερη επίδοση. Και μάλιστα με κεφαλή 20-30 χρόνων, δεν νομίζω ακόμα και του τάληρου να είναι ο προενισχυτής ότι θα καταλάβεις διαφορά. Φυσικά αν έχεις ικανότητες για DIY τότε δεν το συζητάμε, πάρε ένα kit και βουρ στον πατσά. Για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, δες το datasheet του LME49710 op-amp. Εχει ένα σχέδιo το οποίο όταν το δοκιμάσαμε πριν αρκετά χρόνια ήταν ακριβώς πάνω στην καμπύλη RIAA. Αλλά ξεφεύγεις, δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς τόσο με το συγκεκριμένο. . . (λέει αυτός που έχει το ίδιο πικάπ και επίσης 2 τελεστικούς BB OPA627AP και κάτι audio grade πυκνωτές και ετοιμάζετε να φτιάξει μια RIAA απο ένα απίστευτο σχέδιο... οπότε μην ακούς...) .... αν απευθυνεσαι σε μενα...τι γλωσσα μιλας; χαχα πιο κατω εννοεις το konig kn dj mixer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 αν απευθυνεσαι σε μενα...τι γλωσσα μιλας; χαχα πιο κατω εννοεις το konig kn dj mixer? Ναι ο Konig έχει επιλογή σε 2 απο τις εισόδους του, αν θες να είναι Phono ή απλό Line-in... Οπότε σου κάνει. Μια που μου ανακινήσατε το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πικάπ -και σόρι για το hijacking- θα άξιζε τον κόπο η επένδυση σε καινούρια κεφαλή και ίσως και αλλαγή ιμάντα στο συγκεκριμένο; Δεν ήξερα ότι άλλαζαν οι t4p.. Εννοείτε... http://www.needledoctor.com/Online-Store/P-Mount-Cartridges αλλά αξίζει? το συγκεκριμένο πικαπ μπορείς να ρυθμίσεις μόνο βάρος και εκεί δεν έχεις ένδειξη για το πόσο βάζεις.... Οπότε ή βάζεις στο περίπου, ή παίρνεις κιτ εγκατάστασης (μετράει βάρος, ευθυγράμμιση κτ) ... Αλλά τότε μπλέκεις γιατί δεν υπάρχει ρύθμιση antiskating οπότε πας να μετρήσεις βάρος και σου φεύγει ο βραχίονας μπροστά... Εγώ πήρα μια Audio Technica ΑΤ311EP η οποία είναι κανονική και έχει adapter για να μπαίνει σε t4p οπότε μπορώ να την χρησιμοποιήσω και σε άλλο πικαπ αργότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 τα χω δει αυτα αλλα κανει δουλεια αυτος με τα 35€? αλλιως αν ειναι να παω 70 και πανω παιρνω ενα μεταχ δικαναλο!!! Ναι κατι απλο θα παρεις. Για αυτο το πικαπ δεν απαιτειται κατι ιδιαιτερο. Πχ πολυ καλο για εσενα και το Behringer PP400 η και LD Systems PPA 2. μεχρι 30€. Τωρα να μπλεξεις με smart kit κτλ δεν σε κοβω.. Παρε κατι ετοιμο και plug and play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ναι κατι απλο θα παρεις. Για αυτο το πικαπ δεν απαιτειται κατι ιδιαιτερο. Πχ πολυ καλο για εσενα και το Behringer PP400 η και LD Systems PPA 2. μεχρι 30€. Τωρα να μπλεξεις με smart kit κτλ δεν σε κοβω.. Παρε κατι ετοιμο και plug and play. δεν ξερω καν τι ειναι το σμαρτκιτ! θελω απλα κατι να μπορω να χρησιμοποιησω το πικαπ, plug n play οπως το πες, δεν προκειται να αγορασω βινυλια!! Οποτε θα παω στο behringer που ειναι και επωνυμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα