Kazama88 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ασυρματα αναβαθμιζονται μονο με το original dongle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 edit άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Παρελαβα και εγω σημερα απο Πολωνικό ms store αν και δεν ειχα βαλει τον δικο μου ΤΚ οποτε φανταζομαι ειναι οκ γενικα, θα δοκιμασω απο αυριο μαλλον το update σε αλλο pc και συνδεση με steam link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk79 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ήρθε και το δικό μου σήμερα από Microsoft.pl Μόνο που μου έτυχε προβληματικό!!! Το κουμπί (σταυρός), μένει συνέχεια κολλημένο αριστερά!! Που πρέπει να το επιστρέψω? Στην Microsoft Πολωνίας? Δεν θα μπορούσα να το επιστρέψω στην Microsoft Ελλάδας? Ξέρει κανένας τι διαδικασία χρειάζεται?? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2017 από akisk79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τα μεταφορικα ποσα είναι; Ενδιαφέρομαι για αυτό https://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Kontroler-bezprz.-dla-konsoli-Xbox-w-wersji-limitowanej-Gears-of-War-4-Crimson-Omen/productID.5058583900 Στα 51Ε βγαίνει που έκανα την μετατροπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ήρθε και το δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τα μεταφορικα ποσα είναι; Δωρεάν είναι τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα γνωριζει κάποιος εαν με αγορά δυο Bt controler χρειάζονται δυο ανταπτορες bt η με έναν συνδεονται και τα δυο χειριστήρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Η Microsoft προτείνει πάντως ένα χειριστήριο με BT αντάπτορα. Δεν ξέρω πως πάνε με τα 2. Θέλει δοκιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ήρθε και το δικό μου. Από ότι φαίνεται θέλει bluetooth 4.0. Στο απλό dongle που πήρα δεν γίνεται δουλειά. Τσάμπα λεφτά. Θα πάρω λογικά το wireless receiver στα 20€ από το πολωνικό Ms store. Αν δεν έχει η μητρική σας BT και θέλετε να κοιτάξετε για BT αντάπτορα πρέπει να δώσετε πάνω από 10 ευρώ. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα δίνεις 20 και έχεις και το 3.5 jack να λειτουργεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ήρθε και το δικό μου. Από ότι φαίνεται θέλει bluetooth 4.0. Στο απλό dongle που πήρα δεν γίνεται δουλειά. Τσάμπα λεφτά. Θα πάρω λογικά το wireless receiver στα 20€ από το πολωνικό Ms store. Αν δεν έχει η μητρική σας BT και θέλετε να κοιτάξετε για BT αντάπτορα πρέπει να δώσετε πάνω από 10 ευρώ. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα δίνεις 20 και έχεις και το 3.5 jack να λειτουργεί. Στο είχα γράψει και στο θέμα για τα controllers (δεν ξέρω αν το είδες ή αν χάθηκε ανάμεσα στα άλλα μηνύματα), δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Είχα μια ελπίδα να μην έπαιξε με το δικό μου 2.1 bt γιατί ήταν «του κιλού», αλλά τελικά ισχύει: Θέλει bt 4.0 για να συνδεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Στο είχα γράψει και στο θέμα για τα controllers (δεν ξέρω αν το είδες ή αν χάθηκε ανάμεσα στα άλλα μηνύματα), δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Είχα μια ελπίδα να μην έπαιξε με το δικό μου 2.1 bt γιατί ήταν «του κιλού», αλλά τελικά ισχύει: Θέλει bt 4.0 για να συνδεθεί. Δυστυχώς δεν είδα το μήνυμα σου. Αν το έβλεπα έγκαιρα θα είχα ακυρώσει την παραγγελία. Κρίμα. Εσύ δοκίμασες με BT 4.0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εμένα παίζει με εναν Orico BT4.0 με 4 ευρώ από Gearbest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Έχεις καθόλου θέματα με αποσυνδέσεις; Input lag? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα