louilouiCK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εγω θα πρότεινα να ελέγξεις και το καλώδιο hdmi απο την κάρτα προς την tv. Μήπως τρέχει παράλληλα με καλωδια ισχυος ή συναντιέται με αυτά ; Περνάει μέσα απο τοίχους ή περιπλέκεται με άλλα καλώδια ; Δοκίμασε με ενα μικρότερο σε μήκος ή/και καλυτερης ποιότητας μακριά απο άλλα καλώδια. Αυτο που καταλαβαίνω ειναι οτι δεν σβήνει η tv απο την τροφοδοσία της, αλλά διακόπτεται στιγμιαία το σήμα, πιθανον απο καποιο spike που δημιουργείται μόλις ενεργοποιεις κάποια άλλη συσκευή. Αν διακόπτεται το σήμα δεν σβήνει η tv.. ρεύμα ειναι. Αν κοβόταν το σήμα το πολύ πολύ να έβγαζε ενα no signal μήνυμα στην οθόνη. Επίσης πολύ δύσκολο μου ακούγεται να επηρεάζει το σημα του HDMI ρευματοφόρος αγωγός ειδικά αν μιλάμε για καλώδιο πολύμπριζου κτλ εκτός αν ειναι γυμνό κάπου και ακουμπάει αλλά και αυτό επίσης αρκετά απίθανο.
manpower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν διακόπτεται το σήμα δεν σβήνει η tv.. ρεύμα ειναι. Αν κοβόταν το σήμα το πολύ πολύ να έβγαζε ενα no signal μήνυμα στην οθόνη. Επίσης πολύ δύσκολο μου ακούγεται να επηρεάζει το σημα του HDMI ρευματοφόρος αγωγός ειδικά αν μιλάμε για καλώδιο πολύμπριζου κτλ εκτός αν ειναι γυμνό κάπου και ακουμπάει αλλά και αυτό επίσης αρκετά απίθανο. Αφου λέει ο άνθρωπος ξεκάθαρα οτι οταν παίζει μονη της η tv το προβλημα δεν εμφανίζεται. Αρα δεν ειναι ξερα θεμα φορτίου. Εγω πρότεινα τα παραπανω ως τη φθηνότερη και αρχικη επιλογη με βαση οσα αναφέρει. Οκ αν δεν λυθεί μπορει να καλέσει και ηλεκτρολόγο... προφανως και μπορει να οφείλεται σε θεμα ηλεκτρολογικης εγκατάστασης αλλα ισως με αυτα που προτείνω να το παρακάμψει.
louilouiCK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αφου λέει ο άνθρωπος ξεκάθαρα οτι οταν παίζει μονη της η tv το προβλημα δεν εμφανίζεται. Αρα δεν ειναι ξερα θεμα φορτίου. Εγω πρότεινα τα παραπανω ως τη φθηνότερη και αρχικη επιλογη με βαση οσα αναφέρει. Οκ αν δεν λυθεί μπορει να καλέσει και ηλεκτρολόγο... προφανως και μπορει να οφείλεται σε θεμα ηλεκτρολογικης εγκατάστασης αλλα ισως με αυτα που προτείνω να το παρακάμψει. όταν παίζει μόνη της η τv δεν παίζει το pc άρα δεν επιβαρύνει το φορτίο του pc άρα ειναι συνολικά χαμηλότερο το φορτίο ...
dihatzid Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Εγω θα πρότεινα να ελέγξεις και το καλώδιο hdmi απο την κάρτα προς την tv. Μήπως τρέχει παράλληλα με καλωδια ισχυος ή συναντιέται με αυτά ; Περνάει μέσα απο τοίχους ή περιπλέκεται με άλλα καλώδια ; Δοκίμασε με ενα μικρότερο σε μήκος ή/και καλυτερης ποιότητας μακριά απο άλλα καλώδια. Αυτο που καταλαβαίνω ειναι οτι δεν σβήνει η tv απο την τροφοδοσία της, αλλά διακόπτεται στιγμιαία το σήμα, πιθανον απο καποιο spike που δημιουργείται μόλις ενεργοποιεις κάποια άλλη συσκευή. Ευχαριστώ manpower για την λύση, άλλαξα το hdmi καλώδιο έβαλα ένα καλύτερης ποιότητας για αναλύσεις 4κ (UHD) και όλα είναι μια χαρά. Δεν γνώριζα ότι τα καλώδια hdmi είναι ανά ποιότητες, νόμιζα όλα κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά για μεγάλες αναλύσεις από 1080 και άνω χρειάζεται ειδικό καλώδιο, συνήθως αυτά έχουν χρυσές επαφές. και πάλι Ευχαριστώωωωω!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα