Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό που μπορώ να σου πω πάντως είναι ότι έδειχναν πως τα σκεύη όντως συνεργάζονταν καλά με τις επαγωγικές
(στην πορεία θα καταλάβεις πόση σημασία έχει να αναγνωρίζουν απροβλημάτιστα οι επαγωγικές ένα σκεύος)

σαν ποιότητα κατασκευής για τα σκεύη του BSH,
πρώτη εικόνα αρκετά ποιοτικά με μόνο το αντικολλητικό του τηγανιού να δίνει μια υποδεέστερη αρχική εντύπωση,
ικανοποιητικό βάρος, όμορφα και πολύ καλό φινίρισμα
αν και με ένα ψάξιμο σε κριτικές μπορεί να πετύχεις μερικές που να λένε πως σε κάποιον ξεκόλλησε το χερούλι

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 minutes ago, KoreanW said:

αυτό που μπορώ να σου πω πάντως είναι ότι έδειχναν πως τα σκεύη όντως συνεργάζονταν καλά με τις επαγωγικές
(στην πορεία θα καταλάβεις πόση σημασία έχει να αναγνωρίζουν απροβλημάτιστα οι επαγωγικές ένα σκεύος)

σαν ποιότητα κατασκευής για τα σκεύη του BSH,
πρώτη εικόνα αρκετά ποιοτικά με μόνο το αντικολλητικό του τηγανιού να δίνει μια υποδεέστερη αρχική εντύπωση,
ικανοποιητικό βάρος, όμορφα και πολύ καλό φινίρισμα
αν και με ένα ψάξιμο σε κριτικές μπορεί να πετύχεις μερικές που να λένε πως σε κάποιον ξεκόλλησε το χερούλι

Για τα λαμαρτ που δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση ποια η γνώμη σου ;

Δημοσ.
On 19/09/2020 at 22:30, KoreanW said:

δεν έχω άποψη

Βρήκα κάποιες κατσαρόλες που είχαμε στο σπίτι και κατόπιν ελέγχου που έκανα με μαγνήτη κάποιες έχουν μαγνητικό από κάτω , θα έχω θέμα με αυτές στις επαγωγικές ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, kostakiss said:

Βρήκα κάποιες κατσαρόλες που είχαμε στο σπίτι και κατόπιν ελέγχου που έκανα με μαγνήτη κάποιες έχουν μαγνητικό από κάτω , θα έχω θέμα με αυτές στις επαγωγικές ;

απαραίτητα ναι θα έχεις
ή απαραίτητα όχι δε θα έχεις,
δεν υπάρχει

ο μαγνήτης είναι μια σχετική ένδειξη

πρώτα θα πρέπει ο πάτος και τα ταοιχώματα να έχουν κατάλληλο πάχος-υλικό-κατασκευή
όχι μόνο για να αναγνωρίζεται από την εστία
αλλά και για να μην πυρώσει και να διαχέει σωστά τη θερμότητα

αν δεν έχεις σκεύη με αξιόπιστη σήμανση που να αναγράφουν την καταλληλότητα για επαγωγικές
μπορείς να τρέξεις για κάθε σκεύος τη δοκιμασία καταλληλότητας που πιθανόν έχουν οι εστίες σου,
θα σου βγάλει αποτέλεσμα του κάθε σκευους για καλή, μέτρια ή κακή συμβατότητα

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
8 minutes ago, KoreanW said:

απαραίτητα ναι θα έχεις
ή απαραίτητα όχι δε θα έχεις,
δεν υπάρχει

ο μαγνήτης είναι μια σχετική ένδειξη

πρώτα θα πρέπει ο πάτος και τα ταοιχώματα να έχουν κατάλληλο πάχος-υλικό-κατασκευή
όχι μόνο για να αναγνωρίζεται από την εστία
αλλά και για να μην πυρώσει και να διαχέει σωστά τη θερμότητα

αν δεν έχεις σκεύη με αξιόπιστη σήμανση που να αναγράφουν την καταλληλότητα για επαγωγικές
μπορείς να τρέξεις για κάθε σκεύος τη δοκιμασία καταλληλότητας που πιθανόν έχουν οι εστίες σου,
θα σου βγάλει αποτέλεσμα του κάθε σκευους για καλή, μέτρια ή κακή συμβατότητα

Τώρα αυτό να φανταστώ θα πρέπει να το βρω στο manual ...

εχω την παρακάτω εστία :

https://www.bosch-home.gr/katigories-proiontwn/mageirema/entoixizomenes-esties/epagwgikes-esties/PUE611BB1E

αν δεν έπιανε ο μαγνήτης σίγουρα δεν θα έκαναν όμως , σωστά ;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Τώρα αυτό να φανταστώ θα πρέπει να το βρω στο manual ...

εχω την παρακάτω εστία :

https://www.bosch-home.gr/katigories-proiontwn/mageirema/entoixizomenes-esties/epagwgikes-esties/PUE611BB1E

αν δεν έπιανε ο μαγνήτης σίγουρα δεν θα έκαναν όμως , σωστά ;

Από εμπειρία μου, το ότι μπορούν να δουλέψουν, δεν σημαίνει ότι δουλεύουν και σωστά. Όταν πήρα τις επαγωγικες εστίες έλεγα τι μλκια είναι αυτή, ίδιες με τις κεραμικές. Μετά από καμιά βδομάδα που ήρθε το certified induction set (μη φανταστείς κάνα πανάκριβο, 130-150€ όλο το σετ) άλλαξα γνώμη. 

Δημοσ.
10 minutes ago, Μακιαβέλλι said:

Από εμπειρία μου, το ότι μπορούν να δουλέψουν, δεν σημαίνει ότι δουλεύουν και σωστά. Όταν πήρα τις επαγωγικες εστίες έλεγα τι μλκια είναι αυτή, ίδιες με τις κεραμικές. Μετά από καμιά βδομάδα που ήρθε το certified induction set (μη φανταστείς κάνα πανάκριβο, 130-150€ όλο το σετ) άλλαξα γνώμη. 

Ποια είχες πάρει ; Δεν ξέρω να ξεχωρίζω τις ποιότητες και οι τιμές είναι χαοτικές 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ψάχνω για φούρνο εντοιχιζόμενο και εστία με απορροφητήρα. Η έχει κάποιος στην κατοχή του γιατί ψάχνω για κριτικές για τον απορροφητήρα με εστία και δεν γράφουν. Έχω δει διαφορές μάρκες FRANKE,NEFF,ELICA KAI BORA ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?? Λόγο ύψους και χώρου δεν έχω άλλη επιλογή.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

https://www.bosch-home.gr/katigories-proiontwn/PUE611BB1E#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

https://www.bosch-home.gr/katigories-proiontwn/mageirema/entoixizomenes-esties/epagwgikes-esties/PUE611BB5E#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο? ευχαριστω

ποιες επαγωγικες εστιες εχουν δυο πλακετες για να μαγειρευουν πανω απο 3 κατσαρολες ταυτοχρονα?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

επαναφέρω το θέμα, βρισκόμενη στη θέση να πρέπει να επιλέξω κεραμικές vs επαγωγικες

γνώμες από κανέναν που έχει δοκιμασει και τα δύο?

Επαγωγικές χωρίς δεύτερη σκέψη!

Οικονομικό και γρήγορο μαγείρεμα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έβαλα πρόσφατα επαγωγική, συμφωνώ ότι είναι όλα τα λεφτά! Πολύ εύκολη: εύκολο καθάρισμα (πρακτικά δε λερώνει), γρήγορο μαγείρεμα, ευκολία με αυτοματισμούς (απενεργοποίηση με χρονοδιακόπτη κτλ.). Αν διαβάσεις κριτικές, στα αρνητικά θα δεις λένε συχνά για τη συμβατότητα των σκευών- πρέπει να είναι συμβατά με επαγωγικές (ένα τηγάνι μου δεν ήταν συμβατό και η εσπρεσιέρα, όλα τα άλλα που είχα από πριν ήταν μια χαρά συμβατά) και σε μερικά μοντέλα το γεγονός ότι αν λειτουργείς από δύο και πάνω μάτια μειώνεται η έντασή τους στο μισό. Είναι λίγο πιο ακριβές από τις κεραμικές αλλά νμζ η ευκολία στη χρήση και η μελλοντική εξοικονόμηση σε οδηγούν να τις επιλέξεις.

18 ώρες πριν, margaritagr είπε

Σ ευχαριστώ, καμία επιπλέον άποψη??

κοιταω αυτές της Bosch https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/entoixizomenes-suskeues/esties/estia-epagogiki-autonomi-bosch-pxx675dv1e-60-cm-mauro/1376003

Υπάρχει μεγάλη γκάμα και πολύ καλύτερες τιμές, αν δεν το κάνεις από επιλογή να κοιτάς κάτι τόσο ακριβό, θα βρεις καλά μοντέλα της bosch με λιγότερα απ'τα μισά λεφτά.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, margaritagr είπε

Σ ευχαριστώ, καμία επιπλέον άποψη??

κοιταω αυτές της Bosch https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/entoixizomenes-suskeues/esties/estia-epagogiki-autonomi-bosch-pxx675dv1e-60-cm-mauro/1376003

Έχω πάρει τη συγκεκριμένη εστία πριν το Black Friday στα ~680ευρώ (ούτε 3 μήνες πριν). Απλά αστεία η τωρινή τιμή...

(δε την έχω δοκιμάσει, θα μπει σε υπό κατασκευή σπίτι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...