ParhsG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, petasis είπε Καλησπέρα, σήμερα μαγείρεψα και εγώ στην νέα κουζίνα μου με επαγωγικές εστίες. https://www.skroutz.gr/s/3540701/AEG-47056IU-MN.html Δεν κατάλαβα κάποια διαφορά από τις κεραμικές. Ναι, το νερό/φαγητό βράζουν πιο γρήγορα (π.χ. 2-3 λεπτά για μια κατσαρόλα), ναι η απόκριση είναι άμεση (ανεβαίνεις σκάλα και αμέσως το βλέπεις στο φαί) και μόλις την κλείσεις σταματάει και ο βρασμός αμέσως. Περίμενα ότι θα έχει πιο δυνατές εστίες από τις κεραμικές, και ότι το 8-9 θα ήταν "επικίνδυνο". Δεν ισχύει, όπως μαγείρευα στην κεραμική, μαγείρεψα και στην επαγωγική. Εμενα εχει εως 9 που δεν ειναι κατι τρελο αλλα εχει και κουμπι boost που εκει βραζεις αμεσα ειναι σα να πας απο 9 15 πχ. Εσενα δεν εχει κατι τετοιο;
Melven Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, KoreanW είπε Για το τηγάνισμα που αναφέρθηκε. υπάρχουν επαγωγικές εστίες που εκτός από τον κλασικό θερμοστάτη έχουν και αισθητήρα που συλλαμβάνει τη θερμοκρασία του σκεύους--φαγητού με σκοπό να τη διατηρεί αυτόματα σταθερή. για δωσε ενα μοντελο που εχει τετοιο πραγμα. πως το ονομαζουν αυτο οι κατασκευαστες?
KoreanW Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο όμιλος BSH το ονομάζει Frying sensor, o όμιλος Electrolux SensePro/SenseFry, η Miele TempControl κοκ. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από KoreanW 1
26ska Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, petasis είπε Έχει boost. Επειδή την κοιτάω και εγώ αυτή την κουζίνα, δεν είσαι ευχαριστημένος;
petasis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω να σου πώ ακόμα, το Σάββατο την παρέλαβα. Μου αρέσουν πολλά χαρακτηριστικά: η έξοδος ατμού του φούρνου στο πίσω μέρος (και όχι στο πρόσωπό που μόλις τον ανοίξεις), και το γεγονός ότι οι εστίες έχουν διακόπτες και μπορούν να την χειριστούν όλοι. Μια χαρά είναι η κουζίνα. Απλά μου φαίνεται σχεδόν ίδια με την κεραμική πίτσος που είχα. Τον φούρνο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά 1 ώρα που τον άναψα, μου έκανε εντύπωση ότι έχει καλύτερη μόνωση από την πίτσος. Περιμένω να δω την μείωση στην κατανάλωση ρεύματος, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα.
26ska Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, petasis είπε Δεν ξέρω να σου πώ ακόμα, το Σάββατο την παρέλαβα. Μου αρέσουν πολλά χαρακτηριστικά: η έξοδος ατμού του φούρνου στο πίσω μέρος (και όχι στο πρόσωπό που μόλις τον ανοίξεις), και το γεγονός ότι οι εστίες έχουν διακόπτες και μπορούν να την χειριστούν όλοι. Μια χαρά είναι η κουζίνα. Απλά μου φαίνεται σχεδόν ίδια με την κεραμική πίτσος που είχα. Τον φούρνο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά 1 ώρα που τον άναψα, μου έκανε εντύπωση ότι έχει καλύτερη μόνωση από την πίτσος. Περιμένω να δω την μείωση στην κατανάλωση ρεύματος, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα. Τα σκεύη που είχες κάναν για την επαγωγική ή τα άλλαξες όλα;Ενας ανασταλτικός παράγοντας είναι αυτός για μένα... 1
naimore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 αυτο ξανα πες το, εχω ενα σωρο σκευη απο μανα και γυναικα και ελαχιστοτατα τα πιανει ο μαγνητης 😮
petasis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Ναι άλλαξα αρκετά σκεύη. 4 κατσαρόλες βγήκαν εκτός.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, 26ska είπε Καλά πάω για κεραμική.... Εγω για ατρο το λογο απέρριψα τις επαγωγικές, οι κατσαρολες και τα τηγάνια που θα πεταγα στοιχιζουν οσο οι εστίες 2
26ska Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, naimore είπε ναι μωρε, δεν αξιζουν, στην αλλη ζωη... Αξίζουν δεν αξίζουν, δυστυχώς χρήμα και για όλο το νοικοκυριό έξτρα, δεν υπάρχει... 1
prefuse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/17115873/AEG-Σετ-Μαγειρικά-Σκεύη-3τμχ-9029798205.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_shaΔες τι βρήκα στο Skroutz! https://www.skroutz.gr/s/17115873/AEG-%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A3%CE%BA%CE%B5%CF%8D%CE%B7-3%CF%84%CE%BC%CF%87-9029798205.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ένα σετ 3 ΤΕΜ που τα έχει όλα κοστίζει 75ευρω και πιθανόν έχει και φθηνότερα. Τα χρήματα που θα γλιτώσετε από την κατανάλωση στο ρεύμα (αντί των κεραμικών που καταναλώνουν σχεδόν διπλάσιο ρεύμα), θα τα κάνετε απόσβεση γρήγορα. 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 εγώ έβαλα τυχαία ένα μπρίκι μικρό άκυρο που δε τραβάει με τίποτα μαγνήτη και δούλεψε κανονικά στην εστία. μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό; Όπως και το αντίθετο. Κατσαρόλες που τραβάνε μαγνήτη δε δουλεύουν στην επαγωγική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα