skoudinio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 το θεμα ειναι οτι ψαχνω οτι καλυτερο υπαρχει. πολλες μαρκες samsung aeg bosch χανεσε.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η ελληνικη αντιπροσωπία της samsung δεν υποστηρίζει τις κουζίνες γενικά, γιατί η ίδια δεν εισάγει κουζίνες
skoudinio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η ελληνικη αντιπροσωπία της samsung δεν υποστηρίζει τις κουζίνες γενικά, γιατί η ίδια δεν εισάγει κουζίνες επειδη φαινεται οτι εχεις γνωσεις και σε ευχαριστω που απαντας και βοηθας. για bosch ποια η γνωμη σ και εσυ γιατι δεν προτιμας της επαγωγικες εστιες? ευχαριστω πολυ.
kezm Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Siemens, Bosch, Pitsos, NEFF και Gaggenau ανήκουν στον ίδιο όμιλο! Κάτι σαν seat, skoda, VW και audi. Η Miele είναι μόνη της και το παίζει mercedes! Η AEG έχει εξαγοραστεί από την Electrolux. Κατά κύριο λόγο το πόσο χαράζει ή φθείρεται μια εστία, αυτό έχει να κάνει με το κεραμικό τζάμι που έχει. Γενικά όλες οι εταιρίες προμηθεύονται γυαλιά από 1-2 εταιρίες, κυρίως της Schott (κάθε εστία γράφει τον κατασκευαστή του γυαλιού επάνω αριστερά ή δεξιά της). Επειδή, όπως σου προανέφερα, πρόσφατα αγόρασα εστίες, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, αποροφητήρα, πλυντήριο πιάτων, ρούχων & στεγνωτήριο, θα σου πω την δική μου εμπειρία! Καταρχάς σε πολλά πράγματα πληρώνεις το όνομα και το design. πχ σε φούρνους πήγαινα σε εκθέσεις μεγάλων καταστημάτων και έβρισκα κάτι zanusi, Electrolux με 350 ευρώ, siemens, bosch, pitsos με 500-600, neff με 1000 και miele με 2000!!!! Αντίστοιχα και σε φούρνους μικροκυμάτων όπου για εντοιχισμένους έπρεπε να πληρώσεις από 400 ως 1000, την στιγμή που ο καλύτερος μη-εντοιχισμένος και υπερτούμπανος Samsung έφτανε μέχρι 180 (το design που λέγαμε). Εγώ προσωπικά πήγαινα για miele, αλλά με αποθάρρυνε το γεγονός ότι ήταν υπερβολικά ακριβά. Και οκ να μπω στην διαδικασία να πληρώσω αυτό το πολύ παραπάνω και να το έχω μια ζωή, αλλά όποιος γνωστός μου που είχε miele με αποθάρρυνε λέγοντας ότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Βέβαια η εταιρία έχει πολύ καλό service με εξειδικευμένους τεχνικούς, αλλά τα ανταλλακτικά είναι σε τιμές φωτιά!!!! Για φούρνο μικροκυμάτων των 1000 ευρώ, που χάλασε στην πενταετία το ανταλλακτικό ήθελε 400 ευρώ! Η κοπέλα ακόμη χαλασμένο το έχει. Επομένως απέκλεισα την miele, όπως και τις φθηνές εταιρίες (μιας και η φθήνια τρώει τον παρά) και ήμουν μεταξύ Siemens, Bosch, Pitsos, NEFF και AEG. Και οι 5 είναι σοβαρότατες εταιρίες, απλά κατάληξα σε NEFF καθαρά και μόνο λόγω design. Τώρα αν θέλεις να συνδυάσεις φούρνο neff και μικροκυμάτων AEG δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, παρά μόνο αισθητικό ειδικά αν τα έχεις σε στήλη το ένα πάνω στο άλλο. Καλά πακέτα προσφορών έχει και η FRANKIE αν θέλεις να πάρεις πολλά πράγματα. Ναι αυτή που βγάζει τους νεροχύτες lol. Αλλά δεν πουλάνε σε μαγαζιά στιλ κωτσόβολος, παρά μόνο σε μαγαζιά που κατασκευάζουν και πουλάνε κουζίνες. Επίσης έχω ακούσει ότι πρέπει να τρέξεις για το service. 1
vrwmiaris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Για μενα δεν αξίζει αλλά τελος πάντων Τα σκευη που δεν ειναι συμβατά δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις, υπάρχει αυτο http://www.kouzinoiko.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-risoli/ Σε πρόλαβα και έδωσα αρκετά ευρώ, νωρίτερα τα ανεβάζουν αυτά
skoudinio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Siemens, Bosch, Pitsos, NEFF και Gaggenau ανήκουν στον ίδιο όμιλο! Κάτι σαν seat, skoda, VW και audi. Η Miele είναι μόνη της και το παίζει mercedes! Η AEG έχει εξαγοραστεί από την Electrolux. Κατά κύριο λόγο το πόσο χαράζει ή φθείρεται μια εστία, αυτό έχει να κάνει με το κεραμικό τζάμι που έχει. Γενικά όλες οι εταιρίες προμηθεύονται γυαλιά από 1-2 εταιρίες, κυρίως της Schott (κάθε εστία γράφει τον κατασκευαστή του γυαλιού επάνω αριστερά ή δεξιά της). Επειδή, όπως σου προανέφερα, πρόσφατα αγόρασα εστίες, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, αποροφητήρα, πλυντήριο πιάτων, ρούχων & στεγνωτήριο, θα σου πω την δική μου εμπειρία! Καταρχάς σε πολλά πράγματα πληρώνεις το όνομα και το design. πχ σε φούρνους πήγαινα σε εκθέσεις μεγάλων καταστημάτων και έβρισκα κάτι zanusi, Electrolux με 350 ευρώ, siemens, bosch, pitsos με 500-600, neff με 1000 και miele με 2000!!!! Αντίστοιχα και σε φούρνους μικροκυμάτων όπου για εντοιχισμένους έπρεπε να πληρώσεις από 400 ως 1000, την στιγμή που ο καλύτερος μη-εντοιχισμένος και υπερτούμπανος Samsung έφτανε μέχρι 180 (το design που λέγαμε). Εγώ προσωπικά πήγαινα για miele, αλλά με αποθάρρυνε το γεγονός ότι ήταν υπερβολικά ακριβά. Και οκ να μπω στην διαδικασία να πληρώσω αυτό το πολύ παραπάνω και να το έχω μια ζωή, αλλά όποιος γνωστός μου που είχε miele με αποθάρρυνε λέγοντας ότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Βέβαια η εταιρία έχει πολύ καλό service με εξειδικευμένους τεχνικούς, αλλά τα ανταλλακτικά είναι σε τιμές φωτιά!!!! Για φούρνο μικροκυμάτων των 1000 ευρώ, που χάλασε στην πενταετία το ανταλλακτικό ήθελε 400 ευρώ! Η κοπέλα ακόμη χαλασμένο το έχει. Επομένως απέκλεισα την miele, όπως και τις φθηνές εταιρίες (μιας και η φθήνια τρώει τον παρά) και ήμουν μεταξύ Siemens, Bosch, Pitsos, NEFF και AEG. Και οι 5 είναι σοβαρότατες εταιρίες, απλά κατάληξα σε NEFF καθαρά και μόνο λόγω design. Τώρα αν θέλεις να συνδυάσεις φούρνο neff και μικροκυμάτων AEG δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, παρά μόνο αισθητικό ειδικά αν τα έχεις σε στήλη το ένα πάνω στο άλλο. Καλά πακέτα προσφορών έχει και η FRANKIE αν θέλεις να πάρεις πολλά πράγματα. Ναι αυτή που βγάζει τους νεροχύτες lol. Αλλά δεν πουλάνε σε μαγαζιά στιλ κωτσόβολος, παρά μόνο σε μαγαζιά που κατασκευάζουν και πουλάνε κουζίνες. Επίσης έχω ακούσει ότι πρέπει να τρέξεις για το service. για aeg διαβασα πολλα παραπονα στο skroutz αρα αποκλειω και electolux. εγω κλεινω ποιο πολυ προς bosch. Σε πρόλαβα και έδωσα αρκετά ευρώ, νωρίτερα τα ανεβάζουν αυτά εσυ φιλε ποια εστια εχεις, ποσο καιρο εισαι ευχαριστημενος?
kanesaxo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Θα επιβεβαιώσω περί Miele και...μερσεντές. Οντως απ'οσο μου είχε πεί ο κουμπάρος, τα ηλεκτρικα, που ήταν όλα Miele κόστισαν μια μικρή περιουσία. Για τα υπολοιπα δεν έχω άποψη (αλλα και ο φουρνος του ειναι μαμηστερός με προγραμματα, χρονο, ταχύτητα θερμανσης, αυτοματισμους-ισως πλεον ολοι ναναι κι ετσι) αλλα η επαγωγική εστία ειναι τρομερη. Απίστευτα εύκολη στο καθαρισμό επίσης. Διαρκως σωτάρουμε τηγανίζουμε, κανουμε τη κουζίνα του καρναβάλι, αλλα καθαρίζεται πανεύκολα. Και στα 6-7 χρόνια που εχει το σπιτι, η εστια δν εχει ουτε γρατζουνιά.
Zerg13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Aeg elecrolux μεινετε μακρυα, παθων. Μην μπλεξετε μαζι τους.
ParhsG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Για whirpool τι γνωμη εχετε; Εγω πηρα την επαγωγικη της bosch.
skoudinio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ποιο μοντέλο φίλε? πήρες και δώρο τα σκεύη που δίνουν κάποια μαγαζιά?
ParhsG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Ποιο μοντέλο φίλε? πήρες και δώρο τα σκεύη που δίνουν κάποια μαγαζιά? Νομίζω με το φουρνο ειναι το δωρο και ειναι απο την εταιρία υποχρεωτικό
skoudinio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 μαζι με επαγωγικη εστια καποια μαγαζια δινουν επαγωγικες κατσαρολες και τηγανια.
ventourious Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως αν ήταν να έδινα 1000 ευρώ για επαγωγική, δεν θα έπαιρνα miele αλλά την elica tesla που την είδα από κοντά σε μια έκθεση του κωτσόβολου και έπαθα πλάκα.. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1300 πρέπει να έχει. Έχει και ενσωματωμένο απορροφητήρα οπότε γλυτώνεις το επιπλέον κόστος.. 1
SoFiA11 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως αν ήταν να έδινα 1000 ευρώ για επαγωγική, δεν θα έπαιρνα miele αλλά την elica tesla που την είδα από κοντά σε μια έκθεση του κωτσόβολου και έπαθα πλάκα.. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1300 πρέπει να έχει. Έχει και ενσωματωμένο απορροφητήρα οπότε γλυτώνεις το επιπλέον κόστος.. https://youtu.be/SRICjKxpOHw και πες ότι μου ρθε να φτιάξω ρυζόγαλο και μου πέφτει το ρύζι μέσα στον απορροφητήρα...τί γίνεται μετά;
skoudinio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Κ γω αυτό σκέφτηκα αν πέσει μέσα κατι τι γίνεται. Παντός για ένα μέσο νοικοκυριό ξεφεύγουμε πιστεύω σε τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα