Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαγωγικες εστίες, Ναι..!!
Δες αν υπαρχει σε ντόμινο
Συμβουλή μου μια και το σπίτι ειναι δικό σου: προσωπικά έβαλα δυο ντόμινο της Miele εκ των όποιων το ένα ειναι υγραερίου. Εκπληκτικό μαγείρεμα. Μια μπουκάλα κρατάει 2-3 μήνες και αν χρησημοποιεις γουοκ θα ξετρελαθεις.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω χώρο για φιάλη δυστυχώς. Το θέμα μ αφού κατέληξα σε bosch Φούρνο να πάρω και από πάνω bosch η κάποια άλλη μάρκα?

Δημοσ.

Μiele εχει ο κουμπάρος 2 επαγωγικές εστίες 2 κλασσικές κεραμικές.

Αλλη φάση στο μαγείρεμα, σε χρονο dt ζεσταίνει! οποτε τραπεζωνόμαστε γίνεται εύκολη η δουλειά. Φυσικά όπως ειπώθηκε θέλει τα ανάλογα σκεύη.

Κι εγώ πιστεύω πως τέτοια θα αγόραζα.

Δημοσ.

για miele αρκετα καλη αλλα ξεφευγουμε δυστηχως σε τιμη αρκετα. για τα σκευη τα ποιο πολλα που πουλαν κανουν και για επαγωγικη εστια. κατι αλλο που αναφερεται για την ραδιενεργια και για αυτους που εχουνε βηματοδοτη τι ισχυει?

Δημοσ.

Παρε την εστια και θα βρεις και τα σκευη. Ειναι ειδικα, θα σε βοηθησουν εδω τα παιδια, παρε ακριβα tefal αν γινεται που δεν εχουν επικυνδηνα μεταλα, ειναι ειδικη σειρα οχι ολα τα τεφαλ. Στα απλα υπαρχει φανταζομαι θα υπαρχει και στα επαγωγικα σκευη.

Γιατι σκευτεσαι να βαλεις βηματοδοτη; :) μεχρι τοτε θα εχουν χαλασει. Ασε που τοτε θα εχει βρεθει κατι αλλο σε σκευη. Κατι εχω ακουσει μια που ρωτας, και καποιοι αλλοι λενε για ακτινοβολιες, υπερβολες θα λεγα οσα δεν φτανει η αλεπου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μiele εχει ο κουμπάρος 2 επαγωγικές εστίες 2 κλασσικές κεραμικές.

Αλλη φάση στο μαγείρεμα, σε χρονο dt ζεσταίνει! οποτε τραπεζωνόμαστε γίνεται εύκολη η δουλειά. Φυσικά όπως ειπώθηκε θέλει τα ανάλογα σκεύη.

Κι εγώ πιστεύω πως τέτοια θα αγόραζα.

Θεωρω ότι οι κεραμικές εστίες ζεσταίνονται αρκετά γρήγορα. Πόσο πιο γρήγορα να ζεσταίνονται οι επαγωγικές? Αξίζει αυτή η διαφορά στο χρόνο την διαφορά στα χρήματα? Να συγκρίναμε χρόνους με εμαγιέ να το καταλάβω...

κατι αλλο που αναφερεται για την ραδιενεργια και για αυτους που εχουνε βηματοδοτη τι ισχυει?

Κάτι μου λέει ότι μπερδέυεις την ραδιενέργεια με την ακτινοβολία?

Δημοσ.

1.Καλά η ραδιενέργεια τί σχέση έχει;

2.Δεν θα απομαγνητιστεί ποτέ η εστία γιατί πολύ χονδρικά η θερμαντική πηγή της είναι αυτή που προκαλεί τον μαγνητισμό του σκεύους.Δεν έχει κάποιον επιπλέον μαγνήτη.Όσο θα λειτουργεί η εστία τόσο θα λειτουργεί κι ο μαγνητισμός της.

3.Ερώτηση:Όλο αυτό με τον μαγνητισμό αποτρέπει τις εστίες απ'το να γδέρνονται;Τί έχετε παρατηρήσει;

Δημοσ.

1.Καλά η ραδιενέργεια τί σχέση έχει;

ότι σχέση έχει ο μαγνητισμός της εστίας και του σκεύους που γράφεις, απολύτως καμία

Δημοσ.

μπερδευτηκα παιδια ακτηνοβολια ηθελα να πω. οσο αφορα το μαγειρεμα πιστευω και στα 2 λεπτα πχ στο μαγειρεμα για τα μακαρονια να γλιτωσεις κατι ειναι και μακροπροθεσμα κανεις οικονομια στην δεη και βγαζεις τα 200 παραπανω. παντος εγω κατεληξα οτι θα παρω το θεμα μ το αλλο αν εχετε να προτεινετε σετ εστιες και φουρνο. για φουρνο λεω αυτον να παρω http://www.skroutz.gr/s/353454/Bosch-HBA43T350.html.  

Δημοσ.

ότι σχέση έχει ο μαγνητισμός της εστίας και του σκεύους που γράφεις, απολύτως καμία

δεν μαγνητίζεται το σκεύος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...