skoudinio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα απο εμενα. μπηκα σε δικο μ σπιτι και ηρθε η ωρα να αγορασω εστια και φουρνο. για φουρνο τλκ κατεληξα σε bosch. θελω να ρωτησω απο μελη εχετε επαγωγικη εστια αν ναι αξιζει. εχει γυρω στα 200 ευρω παραπανω. αν ναι και σε ποια εταιρια. ευχαριστω πολυ παιδια.
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν εχω αλλα για μενα αξιζει. Θελει μονο να αλλαξεις και ολες τις κατσαρολες σου τηγανια κτλ. Πρεπει να κολαει ο μαγνητης αλλιως δεν λειτουργουν. Ετσι κι αλλιως θα τα αλλαζες δεν σε πειραζει μια ανανεωση.Μετανιωσα που δεν εβαλα. 200 ευρω πανω, στην πιο φτηνη εταιρεια. Παρε αυτη αν θες να κανεις οικονομια. Εγω θα λεγα δωσε 400 και παρε μαρκα.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Για μενα δεν αξίζει αλλά τελος πάντων Τα σκευη που δεν ειναι συμβατά δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις, υπάρχει αυτο http://www.kouzinoiko.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-risoli/ 1
skoudinio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 για τα σκευη δεν με πειραζει γιατι ετσι και αλλιως μερικα κανουν για επαγωγικη εστια και καποια θα τα αλλαξω. το μονο που με προβλματιζει γιατι δεν βρισκω απο forum πολλες πληροφοριες προσφατα για επαγωγικες εστιες μαρκες και τα λοιπα.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν βρίσκεις γιατι απλα δεν ειναι ακομα διαδεδομένες, και δεν ξερουμε και αν τελικά επικρατήσουν
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν βρίσκεις γιατι απλα δεν ειναι ακομα διαδεδομένες, και δεν ξερουμε και αν τελικά επικρατήσουν Για μενα δεν αξίζει αλλά τελος πάντων Τα σκευη που δεν ειναι συμβατά δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις, υπάρχει αυτο http://www.kouzinoiko.gr/κατάστημα/κουζινα/αντάπτορας-επαγωγικής-κουζίνας-risoli/ Αν μας εχει χτυπησει τοσο η κριση και αγοραζουμε τετοιες σαχλαμαρες....δεν αγοραζουμε καθολου επαγωγικες και παμε με τις παλιες τις φτηνες, κεραμικες.Γιατι να μην επικρατησουν; Ταχυτατες ειναι σε σχεση με τις παλιες. Επειδη εχω αυτονομο φουρνο εγω μελλοντικα ισως τις βαλω
ParhsG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ θα πάρω ενα φουρνο bosch και σκέφτομαι αυτές τις εστίες http://www.bosch-home.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B9%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82/PIE645BB1E.html
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Βαλε και τα χρηματα που κανει μια που εβαλες το λινκ
skoudinio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/8542938/Bosch-PIE645BB1E.html?keyphrase=PIE645BB1E και γω αυτην κοιταζα. φαινεται αρκετα καλη.
kezm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Κι εγώ επαγωγικές εστίες αγόρασα, αλλά ακόμη δεν τις έχω βάλει στην κουζίνα για να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου. Έχω όμως άποψη περί επαγωγικών, διοτί εδω και τρία χρόνια βλέπω καθημερινά με τα μάτια μου το πως δουλεύουν. Αν με τις εμαγίε θέλεις 10 λεπτά για να βράσεις νερό, με τις κεραμικές θέλεις 7 και με τις επαγωγικές 5. Θα τολμούσα να πω ότι είναι τόσο άμεσες, όσο και του γκαζιού! Αν πας σε επαγωγική, δεν γυρνάς σε κεραμική. Το μόνο πρόβλημα είναι με την επιλογή των σκευών. θα πρέπει το σκεύος να έχει την επιλογή Induction ή αυτό το σήμα Καλός και πολύ πρακτικός ο κανόνας του μαγνήτη (αν πχ κολλάει ο μαγνήτης στο πάτο του σκεύους, αυτό σημαίνει ότι είναι και επαγωγικό) αλλά δεν ισχύει παντα. Και θα με θυμηθείτε όταν θα πάτε να αγοράσετε μπρίκια. Εγώ πήγαινα σε επώνυμα μαγαζιά, τα δοκιμάζαμε με μαγνήτη και όταν τα βάζαμε στην εστία, δεν θερμαίνοταν ποτέ. Επίσης ο αντάπτορας που αναφέρει ο φίλος παραπάνω είναι μια πολύ καλή λύση για να μην πετάξετε τα μη-επαγωγικά σκεύη σας.
skoudinio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Για τα σκεύη το ξέρω. Μπρίκι για καφέ έχω γκαζακι κ δεν με πειράζει τόσο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πόσο καλές είναι γιατί να δώσεις 600 φοβάμαι μην χάλασουν η μην απόμαγνητίστει ο μαγνήτης. Ένα θετικό είναι ότι καθαρίζει εύκολα γιατί δεν κολλάν τα λιποι λόγο ότι ζεσταίνεται το αντικείμενο κ όχι η εστία..
nvel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 φοβάμαι μην χάλασουν η μην απόμαγνητίστει ο μαγνήτης. ποιος μαγνήτης να απομαγνητιστεί;
skoudinio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα. Παντός κ επαγωγικη θα πάρω κ μάλλον της neff που δίνει ποιο πολλά σκεύη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα