Προς το περιεχόμενο

Παπί modenas /daytona?

costacurta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε απόψεις για παπί modenas η daytona dv?

Κατανάλωση, προβλήματα, κόστος ανταλλακτικά η οτιδήποτε άλλο?

Ψάχνω καινούργιο έχω μπατζετ αυστηρά ως 1300.

Η κάποιο άλλο αξιόλογο μπατζετ παπί?

Πμ ξέρω τα ινοβα/ κριπτον είναι καλύτερα αλλά δεν μπορώ να δώσω 2500-3000 για παπί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πμ ξέρω τα ινοβα/ κριπτον είναι καλύτερα αλλά δεν μπορώ να δώσω 2500-3000 για παπί.

Θα έπερνα μεταχειρισμένο ινοβα

Αλλά άμα θες καινούριο δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός τώρα άμα πας σε κανένα σκούτερακι,που προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου,αισθάνεσαι σαν να οδηγάς ποδήλατο

daytona από μένα , ειναι αποψη φίλου μου μηχανικού μοτο, πού τά θεωρεί (στά χρήματα πού τά αγοράζεις) τήν καλύτερη

αγορά στην κατηγορία τους, μακρυά από μεταχειρισμένα πού τά εχουν κυρίως πιτσιρικάδες ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εχεις να προτεινεις σε σκουτερ ? :P

Ένας φίλος μ πήρε ένα

Sum max με 1300 που πιστεύω είναι κομπλέ σε αυτά τα λεφτά αλλά πάλι τα modenas είναι μονόδρομος

Πάντως με 1300 ισως βρει και κανένα μεταχειρισμένο crypton x νομιζω αξίζει περισσότερο από ένα καινούριο modenas

https://www.car.gr/9346775-yamaha-crypton-x135-c

Επεξ/σία από kostas.mouts4

ta dayotna/modenas ρε παιδια τι προελευση εχουν?δεν μπορω να τα βρω στο wiki

δεν ενοοω που γινεται η μαζικη παταγωγη,ξερω απο γιαμαχα μεχρι απλ ολα λογω φορων γινονται κινα ταιλανδη κτλ

εννοω ο κατασκευαστης τι ειναι?κορεατης ιαπωνας?

Ο πατέρας μου εδώ από αρχές του 15 έχει ένα daytona dv 50rs και είναι κούριερ που κάνει 150-200km/μέρα. Μέχρι στιγμής δεν του έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα. Του είχε βγάλει ένα πρόβλημα (νομίζω δίσκο) αλλά την έβγαλε φθηνά. 

Και απο εμενα πανε σε Daytona μιας και κοιτας για καινουριο,μιας και υπαρχουν απειρα ανταλλακτικα και πολυ φθηνα επισης σε περιπτωση που παθει κατι Αν και οσο και να σου ακουγετε παραξενο δεν θα σου βγαλει θεμα. Μονο λαδια να αλλαζεις στην ωρα τους και δεν θα χρειαστεις τιποτα!

ρωτησα πιο πανω για προελευση

λοιπον τα daytona βρηκα σε ενα αρθρο με αδειες οτι αναφερει λδκ,λαικη δημοκρατια κινας αρα κινεζικα

επισης φετος εχει γινει ανακληση απο το κατασκευαστη για αστοχια στο τιμονι,λογικα οσοι το εχουν ενημερωθηκαν

μμμμ με βαζουν σε σκεψεις γιατι μαλλον ειχα κατασταλαξει και εγω αλλα θα συνεχισω το ψαξιμο

pm το κιμκο visa-r το εχει κανεις?πως ειναι?περιπου ιδια τιμη μπατζετ παπι επισης

Modenas που εχει ο πατερας μου παντως και κανει πολλα χλμ δε βγαζει θεματα παρα μονο τα ηλεκτρολογικα του, τα οποια εχουν τα προβληματακια τους.

Μια χαλαει η μιζα, μια τα φωτα.Δεν ειναι ζημιες που κοστιζουν, απλα σπανε λιγο νευρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...