nikoskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καθαρά για browsing/office, ταινίες & casual gaming και ασχέτως απόστασης θέασης, γιατί κάποιος να μην προτιμήσει μια 40"/43" 4K τηλεόραση αντί ενός monitor 4K?
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ολα ειναι καθαρα λογω της αποστασεως που καθεσαι. Επισης 40ιντσες σε τηλεοραση(δεδομενου και της αποστασεως)δεν ειναι αρκετες για 4κ(χωρια το input lag μιας και μιλαμε και για gaming κιολας). Α και για να μην ξεχνιομαστε.Τα καλα 32αρια 4κ Monitor κοστιζουν αναλογα https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/358629_489066/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-4K-3840-x-2160-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-26.html?keyphrase=4k+monitor&page=3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Με τα λεφτά πάντως που κάνουν τα 32αρια παίρνεις και 43αρι 4Κ monitor (όχι TV)...
nikoskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Άρα το θέμα (πέραν την απόστασης) είναι το input lag? Αυτή τη στιγμή είμαι U2515h που δεν θεωρείται gaming. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά θέλω να ανέβω σε ίντσες και σε ανάλυση. Τα 144hz δεν μου λένε κάτι γιατί από τα 60hz που δίνει το υπάρχον μόνιτορ, είμαι κομπλέ. Εννοώ πως δεν το κυνηγώ αυτό. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2017 από nikoskon
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Για να ανεβεις σε ιντσες και σε αναλυση υπαρχουν 2 επιλογες. Η μια ειναι οπως αναφερθηκε παραπανω οι 4κ 30+οθονες κυριως και η δευτερη ειναι οι 35αρες Ultrawide οθονες που και αυτες ξεκινανε απο τα 680+ευρω. Αρα μιλαμε για αρκετα χρηματα οπως καταλαβες.
nikoskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ultrawide δεν θελω.Το βασικό ζήτημα αν αξίζει μια ΤV 4K αντί monitor όσον αφορά τις "επιδόσεις".Αυτό για το input lag είναι θεματάκι.
zourman1981 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Γενικα η tv θα σε ταλαιπωρήσει σε pc απο την άποψη οτι δεν εχει wake support θα πρέπει δηλαδή μετα απο πχ 3 ωρες αναμονής να την ανάψεις με το control Δεν ξερω οι καινούργιες οι smart αν το εχουν εξαλείψει αυτο (αν και κάτοχος 4K tv δεν το εχω δοκιμασει) Ολα αυτα τα έζησα με μια Samsung 23 1080p που μου φάνηκε φθηνή λύση αλλα τελικα ηταν ταλαιπωρία Σε ενα χρονο μέσα πηρα monitor Το μονο θετικοτατο στις tv ειναι οτι εχουν ενσωματωμένα ηχεία και μάλιστα αρκετα ικανοποιητικά (ακόμη και σε σύγκριση με monitor tv's) 1
NoiSy MaN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν παίζεις πολλά competitive fps κτλ να πας και να παραπας σε tv, η Samsung ku6000 είναι μάλλον η πιο καλή περίπτωση για χρήση ως μόνιτορ με την τιμή που έχει, 4k/60hz/4:4:4 και χαμηλό input lag για tv. Είχε κάτι δυνατές προσφορές , έτσι πήρα και τη δικιά μου, αλλά δεν τις πρόλαβες. Κι εγώ αν είχα ένα πιο μεγάλο/βαθύ γραφείο μόνο την tv θα χρησιμοποιούσα για τα πάντα μάλλον.
nikoskon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν παίζεις πολλά competitive fps κτλ να πας και να παραπας σε tv, η Samsung ku6000 είναι μάλλον η πιο καλή περίπτωση για χρήση ως μόνιτορ με την τιμή που έχει, 4k/60hz/4:4:4 και χαμηλό input lag για tv. Είχε κάτι δυνατές προσφορές , έτσι πήρα και τη δικιά μου, αλλά δεν τις πρόλαβες. Κι εγώ αν είχα ένα πιο μεγάλο/βαθύ γραφείο μόνο την tv θα χρησιμοποιούσα για τα πάντα μάλλον. Δεν ξέρω αν η DOTA 2 θεωρείται competitive. Πάντως τώρα με τα 60fps σταθερά που βγάζει το rig της υπογραφής με την U2515 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απλά τα 2Κ τα λατρεύω όταν ασχολούμαι και με δουλειές γραφείου. Τέσπα. Θα τσεκάρω την Samsung που είπες.
firepc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τα μονιτορς ειναι καλυτερα απο τις τηλεορασεις σε ολα
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν η DOTA 2 θεωρείται competitive. Πάντως τώρα με τα 60fps σταθερά που βγάζει το rig της υπογραφής με την U2515 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απλά τα 2Κ τα λατρεύω όταν ασχολούμαι και με δουλειές γραφείου. Τέσπα. Θα τσεκάρω την Samsung που είπες. Δεν ειναι ανταγωνιστικο παιχνιδι που παιζουν εκ.κοσμος οπως η Dota 2?Βεβαια ειναι ελαφρυ παιχνιδι και προφανως το συστημα σου δεν εχει προβλημα σε 4κ.Αλλα παιχνιδια βεβαια θα εχουν. 1
XMorsX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μόνο οι Sony τηλεοράσεις είναι flicker free. Για μένα είναι deal breaker να έχει pwm dimming, και οι Sony είναι σχετικά ακριβές τηλεοράσεις. Πρέπει να υποστηρίζουν 4:4:4 chroma. Οι φθηνές δεν το κάνουν. Οι περισσότερες τηλεοράσεις είναι VA. Από απόσταση μερικών μέτρων που χρησιμοποιούνται συνήθως οι τηλεοράσεις τα μειονεκτηματα τους δεν γίνονται εμφανή, αλλά σε μικρότερες αποστάσεις το gamma shift γίνεται εμφανές. Και βέβαια έχουν οι πιο πολυ ghosting από τις ips.
NoiSy MaN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τα μονιτορς ειναι καλυτερα απο τις τηλεορασεις σε ολα Εκτός από τις ίντσες και την τιμολόγηση, ψιλοπράγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εκτός από τις ίντσες και την τιμολόγηση, ψιλοπράγματα. Βγαίνουν 43αρες οθόνες, από εκεί και πέρα για επαγγελματίες βολεύουν περισσότερο τα multiple monitors παρά το ένα τεράστιο... Τώρα για την τιμολόγηση, το φτηνό το κρέας... 1
NoiSy MaN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Βγαίνουν 43αρες οθόνες, από εκεί και πέρα για επαγγελματίες βολεύουν περισσότερο τα multiple monitors παρά το ένα τεράστιο...Τώρα για την τιμολόγηση, το φτηνό το κρέας... Στις τηλεοράσεις βέβαια έχεις επιλογές μέχρι 70+ ιντσες... Αν και εκεί επίσης ξεφεύγει το πραγμα but still. Σε αυτό με τους επαγγελματίες και τις πολλές οθόνες συμφωνώ. Το φτηνό το κρέας... ισχύει για το κρέας. Ότι πληρώσεις παίρνεις και τα σχετικά είναι γενικότητες που ναι σε κάποιες περιπτώσεις ισχύουν, σίγουρα όμως όχι σε άλλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα