Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον ισχυει και εδω το ο,τι πληρωσεις παιρνεις!

αλλα ειναι απολυτα λογικο και μια μερα μετα την εγγυηση να μην κανουν τιποτα!

"πλερωσε να στο φτιαξουμε"

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον ισχυει και εδω το ο,τι πληρωσεις παιρνεις!

αλλα ειναι απολυτα λογικο και μια μερα μετα την εγγυηση να μην κανουν τιποτα!

"πλερωσε να στο φτιαξουμε"

Το ψυγείο δεν επισκευαζόταν, ήταν για πέταμα. Σαφώς και μπορούσαν να μην κάνουν τίποτα. Ζήτησα κάποιο πιστωτικό ως ένδειξη καλής θέλησης και μεμονωμένου περιστατικού μιας και μόνο έτσι θα μπορούσα να ξαναπάρω morris και να αλλάξει η γνώμη μου για τη μάρκα. Δεν το έκαναν και επομένως δεν πήρα. Ο φίλος στο πρώτο post είπε πως δεν ήξερε την εταιρία οπότε ανέφερα την περίπτωσή μου καθώς και αυτά που μου είπαν εξωτερικοί τεχνικοί. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να αγοράσει ότι θέλει.

• Like 2
Δημοσ.

Το να χαλάσει κάτι καλως ή κακός είναι στο πρόγραμμα.Το να μην μπορεί να το επισκευάσει η εταιρία στην 2ετια έχω την εντύπωση πως είναι απλά παράνομο.

Νομίζω πως είναι υποχρεωμένες να παρεχουν υποστήριξη για μία 5ετια από την αγορά(με πληρωμή φυσικά).

• Like 1
Δημοσ.

Το να χαλάσει κάτι καλως ή κακός είναι στο πρόγραμμα.Το να μην μπορεί να το επισκευάσει η εταιρία στην 2ετια έχω την εντύπωση πως είναι απλά παράνομο.

Νομίζω πως είναι υποχρεωμένες να παρεχουν υποστήριξη για μία 5ετια από την αγορά(με πληρωμή φυσικά).

αυτό ισχύει απο οσο ξερω. και οχι 5 αλλα αν δεν απατώμαι 10 χρόνια ειχα σε καποιο σχετικό συμβόλαιο...

στους 26 μηνες να μη φτιάχνεται ειναι χοντρο και σηκωνει γγκ,

οποτε beware, ανακαλώ μερικώς το προηγούμενο σχόλιο μου

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει ένα ψυγείο AEG και μου χάλασε ο καταψύκτης στην πενταετία και επειδή δεν επισκευάζονταν μου τον αντικατέστησαν με το νέο μοντέλο στο 30% της τιμής του.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως κατά την άποψη μου στον ψυγειοκαταψύκτη δεν θα πρέπει να κάνουμε τσιγκουνιές (ούτε βέβαια και υπερβολές) γιατί όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω είναι από τις λίγες συσκευές που δουλεύουν 24Χ7 και εάν χαλάσει και δεν το πάρουμε γρήγορα χαμπάρι πετάμε τα πάντα που έχει μέσα.

Δημοσ.

Πάντως κατά την άποψη μου στον ψυγειοκαταψύκτη δεν θα πρέπει να κάνουμε τσιγκουνιές (ούτε βέβαια και υπερβολές) γιατί όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω είναι από τις λίγες συσκευές που δουλεύουν 24Χ7 και εάν χαλάσει και δεν το πάρουμε γρήγορα χαμπάρι πετάμε τα πάντα που έχει μέσα.

Καλά, αυτά που έχει μέσα κοστίζουν πολύ λιγότερο από το ψυγείο, οπότε το θέμα είναι η ορθή λειτουργία της ίδιας της συσκευής.

Δημοσ.

Υπερβολικά καλή τιμή θα έλεγα. Και nofrost και σε inox χρωματάκι που συνήθως το χτυπάνε πιο ακριβά έναντι των κλασσικών άσπρων.

Μήπως είναι κανένα εκθεσιακό/ανοικτό σε κατάστημα και ψάχνουν να το σκοτώσουν?

Γιατί συνήθως ο Κωτσό είναι ένα 20% πάνω από την αγορά των σκρουτζομάγαζων και των "τσαμπατζήδων".

Αν και πέτυχα το πρωί τηλεοπτική διαφήμιση ότι έχει ξεκινήσει προσφορές με μείον 25% και άτοκες δόσεις. Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα προϊόντα, δεν πρόσεξα να περνάνε ψιλά γράμματα από κάτω.

Επειδή έψαχνα πρόσφατα για ψυγείο, θα έλεγα 30%-40% παραπάνω.

Η μόνη περίπτωση να αξίζει η αγορά μεγάλης λευκής συσκευής από το καρτέλ Κωτσοβολου (Dixons) - Mediamarkt είναι αν τυχαίνει να έχει προσφορές όπως τώρα (όλο τον υπόλοιπο χρόνο σε κλέβουν κανονικά..). Επίσης σου παίρνουν και το παλιό ψυγείο αν θες να το ανακυκλώσεις.

Εγω για την ιστορία παράγγειλα τελικά απο σκρουτζομάγαζο Samsung ψυγειοκαταψύκτη με 10 χρόνια εγγύηση στο συμπιεστή 360€ και το είχα σπίτι με δωρεαν μεταφορικά σε 4-5 εργασιμες.

Δημοσ.

Ποιά εταίρεια ακριβώς ενώ είσαι εκτός εγγύησης έστω και για 2 μήνες σου έκανε πιστωτικό ή οτιδήποτε άλλο?

Εγώ είχα πάρει ένα ψυγείο AEG και μου χάλασε ο καταψύκτης στην πενταετία και επειδή δεν επισκευάζονταν μου τον αντικατέστησαν με το νέο μοντέλο στο 30% της τιμής του.

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως κάτι carefour home που είχαμε πάρει στα 199 ευρώ και σε 24 άτοκες δόσεις την χρυσή εποχή του 2009, εγώ και τρεις φίλοι μου παίζουν ακόμα 24/7/365 από τότε συνεχώς.

Μη μασάτε τα ψυγεία είναι οι πιο απλές μηχανές, ότι και να πάθουν φτιάχνουν εύκολα οχι σε επίσημα μαγαζιά , υπάρχουν πλέον φθηνοί επισκευαστές συνήθως ξένοι που φτιάχνουν τα πάντα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, με λίγο ψάξιμο βρίσκεις και στο νετ.

Το ποιο σημαντικό πράγμα είναι ο θερμοστάτης τους, είτε είναι επώνυμο είτε όχι, εγώ τον ελέγχω με ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο με ΚΑΛΩΔΙΑΚΙ (από το lidl το είχα παρει, για να είμαι σίγουρος ότι αυτό που γράφει ο θερμοστάτης του ψυγειου σε τι ακριβώς αντιστοιχεί σε πραγματικούς βαθμούς °C.

Δημοσ.

εχει παρει κανεις το εν λογω ψυγειο ? εντυπωσεις ?

Εγώ το πήρα για το εξοχικό. Δεν μπορώ να σου πω εντυπώσεις καθώς δεν το έχω λειτουργήσει ακόμα. Δεν το έχω δει να σκεφτείς ακόμη γιατί δεν το παρέλαβα αλλά είδα από Κοντά το μικρό του αδερφάκι που είναι λίγο πιο κοντό. Πιστεύω για τα χαρακτηριστικά του τις 12 δόσεις του κοτσοβολου και το γεγονός ότι θα μου το φέρει τζάμπα 40 χιλ. από το Βόλο δεν θα έβρισκα τίποτα καλύτερο. Παραλαμβάνω το Σ.Κ. 11-12/2.

Όποιος θέλει πληροφορίες ας μου στείλει π.μ.

Δημοσ.

Το ψυγείο δεν επισκευαζόταν, ήταν για πέταμα. Σαφώς και μπορούσαν να μην κάνουν τίποτα. Ζήτησα κάποιο πιστωτικό ως ένδειξη καλής θέλησης και μεμονωμένου περιστατικού μιας και μόνο έτσι θα μπορούσα να ξαναπάρω morris και να αλλάξει η γνώμη μου για τη μάρκα. Δεν το έκαναν και επομένως δεν πήρα. Ο φίλος στο πρώτο post είπε πως δεν ήξερε την εταιρία οπότε ανέφερα την περίπτωσή μου καθώς και αυτά που μου είπαν εξωτερικοί τεχνικοί. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να αγοράσει ότι θέλει.

Φίλε μου τη ζημιά σου είχε πάθει το ψυγείο;

Νομίζω πάντως ότι μερικές βλάβες δεν επισκευάζονται, σε εμάς πχ σε ένα καταψύκτη τρύπησε το στοιχείο, και απο ότι μας είπε ο τεχνικός ήταν ότι δε φτίαχνεται. Τέτοιες βλάβες βέβαια είναι λαχείο και δε εμφανίζονται εύκολα.

Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις την εταίρια δεν την έχω σε καμία εκτίμηση, παλιότερα είχα <πλακωθεί > και με συνφουρομίτη επείδη μου την πάσαρε σαν τοπ εταίρια. Η τιμή πάντως ειδικά στα κλιματιστικά δε παίζεται για αύτο και  χτύπησα ενα 18000

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...