Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει στο Κωτσόβολο στα 299 ευρώ οπότε με 6 δόσεις ειναι ενα 50 ευρω το μήνα

Είναι Full No Frost με ενεργειακή κλάση A++

Μόνο πρόβλημα οτι δεν εχω βρεί καμμία αξιολόγηση και δεν ξέρω καθόλου την μάρκα

http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/fridge-freezers/161385-morris-t71326cap

http://www.skroutz.gr/s/9368652/Morris-T71326CAP.html

Υπάρχει μεν στα 329 επόμενη τιμή στο skroutz αλλα δεν βλέπω να το δίνει με δόσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δικό μου Morris χάλασε χωρίς δυνατότητα επισκευής μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες. Η αντιπροσωπεία αρνήθηκε την οποιαδήποτε διευκόλυνση για πιστωτικό ή οτιδήποτε άλλο αφού ήταν εκτός εγγύησης για 2 μήνες.

• Like 2
Δημοσ.

Υπερβολικά καλή τιμή θα έλεγα. Και nofrost και σε inox χρωματάκι που συνήθως το χτυπάνε πιο ακριβά έναντι των κλασσικών άσπρων.

Μήπως είναι κανένα εκθεσιακό/ανοικτό σε κατάστημα και ψάχνουν να το σκοτώσουν?

Γιατί συνήθως ο Κωτσό είναι ένα 20% πάνω από την αγορά των σκρουτζομάγαζων και των "τσαμπατζήδων".

Αν και πέτυχα το πρωί τηλεοπτική διαφήμιση ότι έχει ξεκινήσει προσφορές με μείον 25% και άτοκες δόσεις. Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα προϊόντα, δεν πρόσεξα να περνάνε ψιλά γράμματα από κάτω.

Εδώ και καμια δεκαετία πάντως (ίσως και παραπάνω) οι λευκές συσκευές είναι καταναλωτικά αγαθά, δλδ χαλάει μία, την πετάς και παίρνεις καινούρια καθώς το κόστος επισκευής (αν επισκευάζεται) είναι συνήθως υπερβολικά μεγάλο για την ηλικία και χρήση της συσκευής και σχεδόν ισοδύναμο με καινούρια.

Δημοσ.

Ναι αλλά είναι εντελώς απαράδεκτο να αρνηθούν τα πάντα και να αποποιηθούν των ευθυνών τους.

Ποια εταιρία αντιπροσωπεύει τη Morris στην Ελλάδα; (Να την ξέρουμε, όχι τίποτα άλλο)

Δημοσ.

Η τιμή είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι

και ίσως πιο χαμηλά ακόμα.

Η Morris δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα

όπως στο μυαλό του κανείς έχει την κάθε πολυεθνική που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα.

Γιατί η Morris δεν είναι κατασκευαστής-πολυεθνική.

Είναι απλούστατα ελληνικής κοπής επωνυμία.

Με άλλα λόγια,

η Morris δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο,

παρά μόνο σαν ονομασία-όχημα μιας εισαγωγικής στην Ελλάδα.

Η ελληνική εισαγωγική παραγγέλνει φασόν από εργοστάσια στην Απω Ανατολή.

Και πάνω εκεί παραγγέλνει να τοποθετηθεί το λογότυπο.

Ζερβουδάκης FTW!

ΥΓ:

Δεν είναι αληθές πως οι λευκές συσκευές σωρηδόν είναι της ίδιας χαμηλής ποιότητας

και δη 'την τελευταία δεκαετία'.

• Like 3
Δημοσ.

Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, δυστυχώς λόγω κακής εμπειρίας με τα κινεζικής κατασκευής morris και το service, δε θα επέλεγα ξανά όσο δελεαστική και να είναι η τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι

και ίσως πιο χαμηλά ακόμα.

Η Morris δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα

όπως στο μυαλό του κανείς έχει την κάθε πολυεθνική που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα.

Γιατί η Morris δεν είναι κατασκευαστής-πολυεθνική.

Είναι απλούστατα ελληνικής κοπής επωνυμία.

Με άλλα λόγια,

η Morris δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο,

παρά μόνο σαν ονομασία-όχημα μιας εισαγωγικής στην Ελλάδα.

Η ελληνική εισαγωγική παραγγέλνει φασόν από εργοστάσια στην Απω Ανατολή.

Και πάνω εκεί παραγγέλνει να τοποθετηθεί το λογότυπο.

Έτσι εξηγείται λοιπόν το ότι δεν κατάφερα τότε να βρω την μαμά εταιρία ώστε να στείλω και εκεί κάποιο email όταν δεν έβγαλα κάποια άκρη με την αντιπροσωπεία!

Με 2-3 τεχνικούς που μίλησα εκείνο το διάστημα δεν είχαν τα καλύτερα να πουν για τα morris και για τα κορεάτικα ψυγεία γενικότερα. Μπορεί να ήμουν άτυχος στο κομμάτι που μου ήρθε, προφανώς όμως το επόμενο ψυγείο μου δεν είναι morris.

Δημοσ.

Το δικό μου Morris χάλασε χωρίς δυνατότητα επισκευής μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες. Η αντιπροσωπεία αρνήθηκε την οποιαδήποτε διευκόλυνση για πιστωτικό ή οτιδήποτε άλλο αφού ήταν εκτός εγγύησης για 2 μήνες.

Ποιά εταίρεια ακριβώς ενώ είσαι εκτός εγγύησης έστω και για 2 μήνες σου έκανε πιστωτικό ή οτιδήποτε άλλο?

Επι του θέματος απ οτι φαίνεται είναι ξεστοκάρισμα θανάτου απο όλες τις αλυσίδες μαζί και προσωπικά δε θα έπερνα Morris την μοναδική συσκευή στο σπίτι που δουλεύει 24/7.

Προφανώς υπάρχουν περιπτώσεις που κομμάτια έχουν βγει διαμάντια απο Αμοιρίδη αλλά μιλάμε για άπειρες περιπτώσεις κάκιστης ποιότητας προιόντων και χείριστου after sales support.

Για κάνα εξοχικό να δουλεύει 3-4 μήνες το χρόνο ίσως το σκεφτόμουνα....πολύ.... μέχρι να το απορρίψω.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...