Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H έκθεση CES δεν είναι και η καταλληλότερη για κάποια ανακοίνωση που να αφορά video game, ωστόσο στην παρουσίαση της Nvidia έκανε ντεμπούτο το trailer του Mass Effect: Andromeda μαζί με δύο λεπτά από gameplay.

Εκεί επίσης έγινε γνωστή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολύ-αναμενόμενου τίτλου με τις εταιρείες BioWare και Electronic Arts να αποκαλύπτουν ότι το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 23 Μαρτίου για την Ευρωπαϊκή ήπειρο (δύο μέρες νωρίτερα θα κυκλοφορήσει στη Β. Αμερική).

Στο trailer είδαμε τον νέο ήρωα Ryder να μάχεται ενάντια σε τέρατα εκμεταλλευόμενος ορισμένες νέες ικανότητες. Επίσης στο trailer γίνεται επίδειξη του νέου συστήματος μάχης καθώς και του τρόπου που οι gamers μπορούν να παραμετροποιήσουν τις ικανότητες τους με την εναλλαγή ανάμεσα σε classes κατά τη διάρκεια της μάχης, χρησιμοποιώντας τα όπλα και τις ικανότητες που είναι καλύτερες ενάντια σε συγκεκριμένους εχθρούς.

Μαζί με τα παραπάνω διατέθηκαν και αρκετά screenshots, συμπεριλαμβανομένων εικόνων που δείχνουν το Tempest, το νέο διαστημικό σκάφος κ.ά. Να αναφέρουμε ότι στο τέταρτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, Mass Effect: Andromeda τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα 600 χρόνια μετά από εκείνα στην original τριλογία.

Link.png Site: SlashGear

Δημοσ.

Από τα λίγα παιχνίδια που αξίζει κάποιος να αγοράσει για το campaign, ολόκληρη την σειρά την έχω τερματίσει πολλές φορές και τα save μου είναι έτοιμα να γίνουν import όπως γίνεται πάντα!

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών εβερ! Αν εξαιρέσουμε την τιμολογιακή πολιτική της ΕΑ, είναι ένας τίτλος που αξίζει πολύ.Φανταστική ιστορία, εκπληκτικό soundtrack, δυνατό και εύκολο gameplay!
Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει μια σχετική σύνδεση με τα προηγούμενα ή τουλάχιστον να αναφέρονται κάποια κομμάτια από αυτά!

• Like 1
Δημοσ.

Το τρείλερ γράφει στο τέλος ότι θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου. Ξέρει κάτι παραπάνω ο συγγραφέας της είδησης και γράφει 23 Μαρτίου ή έχει γίνει απλά λάθος στον τίτλο;

Δημοσ.

Από τα λίγα παιχνίδια που αξίζει κάποιος να αγοράσει για το campaign, ολόκληρη την σειρά την έχω τερματίσει πολλές φορές και τα save μου είναι έτοιμα να γίνουν import όπως γίνεται πάντα!

Μακαρι να γίνεται import, αλλα εφόσον μιλαμε για ιστορία 600 χρόνια μετα..... λίγο δύσκολο το βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

Το τρείλερ γράφει στο τέλος ότι θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου. Ξέρει κάτι παραπάνω ο συγγραφέας της είδησης και γράφει 23 Μαρτίου ή έχει γίνει απλά λάθος στον τίτλο;

Εκεί επίσης έγινε γνωστή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολύ-αναμενόμενου τίτλου με τις εταιρείες BioWare και Electronic Arts να αποκαλύπτουν ότι το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 23 Μαρτίου για την Ευρωπαϊκή ήπειρο (δύο μέρες νωρίτερα θα κυκλοφορήσει στη Β. Αμερική).
Δημοσ.

ρε παιδια εχουν πει οτι δε θα εχει σχεση με τα προηγουμενα...τελος παντων προσωπικα το περιμενω αλλα με γλυκοπικρο τροπο μιας και στο τελευταιο φροντισαν να μας αλλαξουν τα φωτα στο τελος...

το παιχνιδι παντως και απο τα γραφικα/περιβαλλον/επιλογες/gameplay φαινεται για mass effect απο μακρια...

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου, το ME2 ήταν και θα παραμείνει το αποκορύφωμα της σειράς. Δε νομίζω να μπορεί να φτάσει σε gameplay το ME2, με vanguard, claymore και arrival σε insanity.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών για ένα βασικό λόγο: σε έκανε να νοιωθεις πολύ ξεχωριστός στον εικονικό του κόσμο. Κατά συνέπεια το λάτρευες. Οι ψυχολόγοι εκεί στην EA την ιδρώνουν τη φανέλα και ξέρουν καλά τι κάνουν στο συγκεκριμένο project. Πέρα από το marketing και την ψυχολογία πίσω από το παιχνίδι, είναι ένα action, (wannabe) rpg, με πολύ όμορφα γραφικά και καλό σενάριο.

Το κακό του ήταν ότι σε καθένα από τα 2 και 3 έκανε ένα κλικ προς το χειρότερο. Για action, είναι καλό και όσοι το αγοράζουν γι αυτό το λόγο κάνουν μια καλή αγορά. Για rpg, είναι... χάλια. Απουσία επαρκούς παραμετροποίησης του κεντρικού ήρωα, γελοία απλοποιημένο σύστημα εξέλιξης του χαρακτήρα (για να παίζουν και τα πιτσιρίκια) χωρίς μεγάλο βάθος και απουσία inventory. Να μη σχολιάσω και τις διαφορετικές armor, που ήταν ελάχιστες, ειδικά στο 3...

Λόγω των θετικών του στοιχείων και καλής προώθησης κατάφερε να κάνει καλές πωλήσεις, ειδικά στο κοινό που δεν ξέρει τί σημαίνει crpg. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω αξιώσεις από το andromeda. Θεωρώ ότι θα βαδίσει στα χνάρια των άλλων με βελτιωμένα γραφικά και πολύ καλή διαφήμιση. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι action, αλλά ένα χειρότερο rpg σε σχέση με τα προηγούμενα...

Η εναλλαγή κλάσεων στο βίντεο με ... τρομοκράτησε για να πω την αλήθεια! Ίσως μα θεσπίσει καινούριο κάτω όριο στο rpg κομμάτι της σειράς... Είδωμεν...

Πιστεύω, τέλος, ότι σε όσους δεν άρεσε το Dragonage: inquisition δε θα τους αρέσει και αυτό. Απευθύνομαι καθαρά στο rpg κομμάτι. Προσωπικά βρήκα το inquisition εντελώς χαμένο χρόνο...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντος, αν και κατοχος και το 3 προηγουμενων καθως και των  dlc,απο την 1 βδομαδα.Εδω αυτη την φορα κραταω μικρο καλαθι και σιγουρα δεν προκειται να το παρω απο την 1 βδομαδα

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι τώρα το Storyline που έδειξαν ήταν για τα μπάζα. Μόνο κράξιμο για την ρεαλιστική κίνηση στα πρόσωπα και στους διαλόγους. Νομίζω η σειρά mass effect πέθανε με το μετριότατο mass effect 3 .

Fallout_0c6c5e_5582635.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...