ultraxmode Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ! Μια ερώτηση ρε παιδιά. Έχω βάλει στο μάτι την Dell UP2716D αλλά πέραν των καταστημάτων σε Skroutz κτλ. δεν ξέρω απο που αλλού θα μπορούσα να την αγοράσω φθηνότερα. Την Dell που έχω τώρα (U2410f) την είχα αγοράσει με τη βοήθειά σας πάλι μέσω ενός βρετανικού καταστήματος. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να με βοηθήσετε? Κάποιο κατάστημα? Ευχαριστώ πολύ!
kanesaxo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εννοείς για φθηνότερα; Διοτι το 1ο αποτέλεσμα στο σκρουτζ, ήτοι msystems αποτελεί σοβαρό "μαγαζί". Εχω ψωνίσει αρκετές φορές! 1
Amaretos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 " απο που αλλού θα μπορούσα να την αγοράσω φθηνότερα" το λεει ο ανθρωπος 1
kanesaxo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Πω ειχα μια ζαλάδα και ουτε το διάβασα!!! Γελάω με το πόστ μου! 1
ultraxmode Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εννοείς για φθηνότερα; Διοτι το 1ο αποτέλεσμα στο σκρουτζ, ήτοι msystems αποτελεί σοβαρό "μαγαζί". Εχω ψωνίσει αρκετές φορές! εννοείται ότι είναι φοβερό κατάστημα, έχω αγοράσει πολλές φορές απο εκεί. Ναι μάλλον μπερδεύτηκες με το ποστ. 1
black66.gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Σύμφωνα με αυτό, αυτό και αυτό, αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά,καλύτερα συμφέρει να το πάρεις από Ελλάδα. 1
kanesaxo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Σχετικό-άσχετο με το τοπικ, αλλά: Εχω παρατηρήσει κατά καιρούς, πως σε προϊόντα dell, σαν χώρα έχουμε καλύτερες τιμές απο άλλες ευρωπαϊκές. (αφήνουμε απ'εξω την αγοραστική μας δυνατότητα).
ultraxmode Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Λέτε να την αγοράσω απο εδώ δηλαδή ε? χμμμ.. ΟΚ!
XMorsX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μην πάρεις wide gamut οθονη αν δε θέλεις αυτό το feature, για τους περισσότερους είναι όχι μόνο περιττό αλλά και επιζημιο. 1
akoinonitos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μην πάρεις wide gamut οθονη αν δε θέλεις αυτό το feature, για τους περισσότερους είναι όχι μόνο περιττό αλλά και επιζημιο. Αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα έχει να κάνει με τους browser και τα χρώματα σωστα. Νομίζω ότι αυτά τα Monitors απευθύνονται κυρίως σε χρήση επεξεργασίας εικόνας και βίντεο.
ultraxmode Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Γενικά δεν παίζω παιχνίδια, άντε να παίξω μετρημένες φορές μέσα στο χρόνο. Περισσότερο ασχολούμαι με virtual labs, browsing, video editing, photo editing κτλ. Η U2410f που έχω αυτή τη στιγμή (η οποία είναι wide gamut) με έκανε να μην θέλω να γυρίσω στις 8bit επιλογές οθονών.. πραγματικά τα χρώματα είναι τέλεια (για μένα). Ψάχνω γενικά να δω τι μπορώ να αγοράσω.. Πρώτη επιλογή είναι η Dell UP2716D.. αλλά γλυκοκοιτάζω και τις Ultra Wide επιλογές.. Γαμώτο.. δεν ξέρω τι να κάνω.. Αν μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις ΚΑΛΗ Ultras Wide (και μεγάλη) οθόνη, τότε πρέπει να τα σκάσεις (πολύ) αδρά..
bazzil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εφόσον ασχολείσαι με επεξεργασία φωτογραφίας το wide gamut monitor θα σου είναι πιο χρήσιμο. H ultra wide δεν σου δίνει πολύ κάθετο. Τις θεωρώ καλύτερες μόνο για παιχνίδια και ταινίες. 1
ultraxmode Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εφόσον ασχολείσαι με επεξεργασία φωτογραφίας το wide gamut monitor θα σου είναι πιο χρήσιμο. H ultra wide δεν σου δίνει πολύ κάθετο. Τις θεωρώ καλύτερες μόνο για παιχνίδια και ταινίες. Χμμ.. κι εγώ προς τα εκεί με κόβω.. Εννοώ σε 16:9 .. Νομίζω πως η ανάλυση 2560 x 1440 μου ταιριάζει περισσότερο σε αυτά που κάνω.. Και η αλήθεια είναι πως για να αγοράσεις μια ΚΑΛΗ ultra wide, πρέπει να πληρώσεις ΠΑΡΑ πολλά.. έτσι δεν είναι?
bazzil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Χμμ.. κι εγώ προς τα εκεί με κόβω.. Εννοώ σε 16:9 .. Νομίζω πως η ανάλυση 2560 x 1440 μου ταιριάζει περισσότερο σε αυτά που κάνω.. Και η αλήθεια είναι πως για να αγοράσεις μια ΚΑΛΗ ultra wide, πρέπει να πληρώσεις ΠΑΡΑ πολλά.. έτσι δεν είναι? Ναι. Γύρω στο 1000αρικο. Αυτες όμως (του χιλιάρικου δηλαδη) είναι για επαγγελματίες που δεν δουλεύουν στην Ελλάδα. Γιατί αν δουλεύεις στην Ελλάδα πληρώνεσαι όποτε έχει ο πελάτης. Η ανάλυση που έχει θα σου είναι χρήσιμη μιας και θα βλέπεις περισσότερη πληροφορία στην οθόνη εν συγκρίσει με την 2410 που έχεις τώρα την οποία τυχαίνει να έχω και εγώ εις διπλούν. Αν έχεις και καλίμπρα τότε ακόμη καλύτερα. Η dell έχει και δικό της software που την καλιμπραρεις με το spider νομίζω. Πιστεύω οτι θα είναι μια πολύ καλή αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα