seithan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, οτι λέει ο τίτλος. Κάποιος με το μηχανηματάκι και εμπειρία και μια καλή θερμοαγώγιμη για να μου κάνει την εργασία. Στείλτε μου ΠΜ, ευχαριστώ.
panakos_thess Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα θα ηθελα να σε πω πως εχεις εγγύηση?αν δεν εχεις προχωράς ειναι αμαρτία να τον ανοιξεις με εγγύηση επεισης να ξέρεις χανει και την αξια μεταπώλησης του
seithan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 3770κ, όχι δεν έχει. Έως 15 ευρω δίνω για την εργασία. Αθήνα
panakos_thess Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μπορεις να το κανεις και μονος σου αν ψαχτεις και δεις βιντεακια στο youtube θα μπορεσεις δεν ειναι κατι δυσκολο
F3niX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ εχω τον ίδιο cpu και σκεφτομαι gia delid γιατι idle ειναι στους 47-50 και under load αστα... Και τον καταλαβαινω τον φιλο, το να βαλεις τον επεξεργαστη σε αυτη τη μαλακια που τον κραταει και ν α αρχισεις να τον χτυπας ειναι λιγο καπως... Και εγώ θα ήθελα κατι πιο σίγουρο.Καποιον που να εχει εργαλιάκι.
nikos1982 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 τα τοπικ δεν ειναι για αγγελιες και ζητηση.υπαρχουν η αγγελιες για να βαλεις αυτο που ζητας. 1
F3niX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το σκεφτηκα και εγώ αυτο αλλα ποσοι απο αυτους που εχουνε delid tool θα ψαχνουν στις αγγελιες για ατομα που το χρειαζονται? Πιο πιθανο ειναι να βρεθει καποιος στο φορουμ που θα εχει και θα μπορει να βοηθησει.
SaFiS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Razor method (λεπίδα "αυτοκτονίας" Wilkinson Sword ή BIC) με προσοχή και καθάρισες. CLU για μέσα και MX-4 για έξω. Εγώ παίζω με αυτές, εδώ και καιρό χωρίς θέματα... 2
BabisTs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Razor και από μένα και είσαι jet από θερμοκρασίες (εγώ παίζω με clu + grizzly kryonaut) ...........
ntemis21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Και εγω με clu και mx4 και ειναι στους μειον 20 βαθμους το delid σε σχεση με πριν under load. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα