Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Είμαι στην σκέψη για την αγορά κανενός μεταχειρισμένου Netbook. Η χρήση που τον θέλω είναι για ιντερνετ,μουσική και καμιά ταινία. Αξίζει;;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Είμαι στην σκέψη για την αγορά κανενός μεταχειρισμένου Netbook. Η χρήση που τον θέλω είναι για ιντερνετ,μουσική και καμιά ταινία. Αξίζει;;

για μενα προσωπικα αξιζει.εγω εχω το toshiba click mini το οποιο γινεται και tablet.εχει 2 gb ram ,windows 10 και 32 ssd.το εχω για να βλεπω ταινιες το κουβαλαω οπου θελω αφου ειναι μικρο.εχει sd,micro sd,usb ,mini usb,και μικρη hdmi.μεγαλη αυτονομια διοτι εχει δυο μπαταριες και με ενα κουμπακι χωριζεις πληκτρολογιο και ποντικι.μπορει σε τιμη να εχει οσο ενα κανονικο λαπτοπ αλλα για αυτο που ειναι και τις δουλειες που το θελω απλα τα σπαει.

υπαρχει και το lenovo mix αντιστοιχα.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν σκέφτεσαι να πάρεις κανένα 5 ετιας με atom δεν αξίζει .

Σε οτιδήποτε πάνω από dvix ποιοτητα θα κολλαει, άντε με χίλια ζόρια εάν του βάλεις ένα linuxακι να τα καταφέρνει και σε HD.Fhd με τίποτα.

Τα ίδια και στο YouTube/ streamaδικα τύπου xrysoi κοκ.

Πρόσφατα το επιχείρησα μιας και βρέθηκε xga projector με d-sub είσοδο κ δεν είχα άλλο μηχάνημα εύκαιρο.

Στα win ήταν τραγικά, οπότε έκανα τον κόπο και του πέρασα Linux mint και κάπως τα κούτσοκαταφερνει.

Υ.γ Για μουσική είναι μία χαρά όμως.

Δημοσ.

Με αυτο που πηρα εγω το οποιο εχει Full hd Οθονη δεν εχω κολληματα.το μονο που δεν καταφερε να παιξει ηταν H.265 στο οποιο ειδα κατι κολληματακια.ηταν και 1080p.

http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-click-mini-l9w-b-102/

atom processor.

Δημοσ.

@ts

Αν έχει 2+GB μνήμης και έχεις υπομονή στο using τοτε αγόρασε το. Αν θες να του βάλεις linux πρόσεξε τοτε να μην εχει κάρτα γραφικών gma500. Οι πρόσφατες διανομές linux δεν το υποστηρίζουν και η αναπαραγωγή βιντεο θα είναι pain in the ...

Δημοσ.

αν εχει 2  gb Μνημη πραγματι ειναι λιγο οριακα τα πραγματα αλλα το χειροτερο δεν ειναι μονο τα 2 gb μνημη ειναι και το τι δισκο φοραει.αν ειναι ssd ειναι αρκετα καλα αν ειναι μηχανικος αστα να πανε.

θελω 3 seconds περιπου με το Click για να μπω windows>δεν το εχω γεμισει βεβαια με προγραμματα antivirus και τετοια.οτι εδιναν τα windows Μεσα και 2-3 προγραμματα πχ browser,media player classic και τετοια.antivirus κρατησα των windows 10.

Δημοσ.

Μακρια απο atom netbook.Δες καποιο κινεζικο ταμπλετ windows με τετραπυρηνο atom.

Εχω ενα HP Mini με atom n270 μονοπυρηνο και 2 threads.Με Windows XP μονο δουλευε.Με Windows 7 κολλουσε,και με 1GB Ram που εχω απλα δεν τραβουσε καθολου.Αλλα και 2 να βαλεις,ζοριζεται ο CPU με Browsing(2-3 καρτελες ή ενα βιντεο Youtube) ειναι αρκετο για να βαραει 100% και να κολλαει.Το δικο μου με Linux mint τα οποια εχουν libreoffice κανει browsing,youtube εχω βαλει minitube για να μη ζοριζεται ο επεξεργαστης.Και με το 1GB τρεχει μια χαρα,καλυτερα απο το να χρησιμοποιω το iphone που εχω και να βλεπω βιντεο.

Δημοσ.

Μακρια απο atom netbook.Δες καποιο κινεζικο ταμπλετ windows με τετραπυρηνο atom.

Εχω ενα HP Mini με atom n270 μονοπυρηνο και 2 threads.Με Windows XP μονο δουλευε.Με Windows 7 κολλουσε,και με 1GB Ram που εχω απλα δεν τραβουσε καθολου.Αλλα και 2 να βαλεις,ζοριζεται ο CPU με Browsing(2-3 καρτελες ή ενα βιντεο Youtube) ειναι αρκετο για να βαραει 100% και να κολλαει.Το δικο μου με Linux mint τα οποια εχουν libreoffice κανει browsing,youtube εχω βαλει minitube για να μη ζοριζεται ο επεξεργαστης.Και με το 1GB τρεχει μια χαρα,καλυτερα απο το να χρησιμοποιω το iphone που εχω και να βλεπω βιντεο.

με ενα giga ram και τετοια Cpu ναι δεν ειναι για πολλα.

με αυτο που εχω ενταξει αντεχει αρκετα περισσοτερα λογω οτι εχει2 gb ram τα οποια ειναι ddr3 συν οτι η cpu ειναι 4core atom Με 4 threads.παλι δεν μπορει να συγκριθει με καλο επεξεργαστη αλλα για νορμαλ δουλειες ειναι πολυ μια χαρα.σιγουρα ενα Linux θα ειναι καλυτερο απο windows 10 πχ απο την εννοια πιο ελαφρια.εμενα ηρθε με 8 αρια και τα εκανα 10αρια.θα ηθελα απο περιεργεια να εβλεπα και τα 7 αρια αν θα παιζαν καλυτερα.

Με Windows προγράμματα το θέλω και μόνο για τις χρησεις που ανέφερα.

αν εχει κανα καλο atom και σιγουρα 2gb Μνημη εισαι μια χαρα για νορμαλ χρηση

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

για μενα προσωπικα αξιζει.εγω εχω το toshiba click mini το οποιο γινεται και tablet.εχει 2 gb ram ,windows 10 και 32 ssd.το εχω για να βλεπω ταινιες το κουβαλαω οπου θελω αφου ειναι μικρο.εχει sd,micro sd,usb ,mini usb,και μικρη hdmi.μεγαλη αυτονομια διοτι εχει δυο μπαταριες και με ενα κουμπακι χωριζεις πληκτρολογιο και ποντικι.μπορει σε τιμη να εχει οσο ενα κανονικο λαπτοπ αλλα για αυτο που ειναι και τις δουλειες που το θελω απλα τα σπαει.

υπαρχει και το lenovo mix αντιστοιχα.

Θα με βολέψει το netbook σου για να βάζω την κάρτα μνήμης από την mirrorless κάμερα μου στο netbook και να βλέπω και να κατηγοριοποιω τις φωτογραφίες ή θα ζορίζεται αρκετά λόγω του όγκου και της καλής ανάλυσης των φωτογραφιών; Επίσης το θέλω για χαλαρό surfing και κάνα διάβασμα pdf.
Δημοσ.

Θα με βολέψει το netbook σου για να βάζω την κάρτα μνήμης από την mirrorless κάμερα μου στο netbook και να βλέπω και να κατηγοριοποιω τις φωτογραφίες ή θα ζορίζεται αρκετά λόγω του όγκου και της καλής ανάλυσης των φωτογραφιών; Επίσης το θέλω για χαλαρό surfing και κάνα διάβασμα pdf.

το εχω κανει αυτο που λες και δεν ειχα θεμα.πλεον θα βρειςνκαι με 4 giga ram οπως και με καλυτερη cpu.δεν ειναι για πολλα πραγματα ταυτοχρονα αλλα εγω σε νοεμαλ χρηση δηλαδη internet ταινιες να δω φωτογραφιες να τις αντιγραψω στον εξωτερικο δισκο κτλ δεν εχο αντιμετωπισει προβλημα.σιγουρα με ενα πιο μεγαλο λαπτοπ θα ηταν καλυτερα αλλα προσωπικα με εχει βολεψει σε ολα.αλλο τοσο αν παρεις κανα πιο δυνατο μοντελο.εμενα ειναι kai full hd η οθονη
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...