Age4Greeks Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Επανέρχομαι να ρωτήσω για την Samsung 40" j6240. Από όσα μπόρεσα να βρω, λένε ότι είναι ίδια με την j6200 και ότι έχει panel 100hz. Όμως υπάρχουν post που λένε για 50hz. Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω, υπάρχει κάποιος που να είναι σίγουρος ότι το panel είναι 100hz ή 50hz? Αν υπάρχει και κάποιο link που να το εξακριβώνει θα ήταν ότι πρέπει. Ευχαριστώ Άκυρο παιδιά τελικά είναι 50hz. Άκυρη η αγορά. Μου κάνει εντύπωση η 6200 να είναι 100Ηζ και η 6240 να είναι 50...από που το εξακρίβωσες αυτό; έχεις σύνδεσμο; ή απλά στο είπε κάποιος;
xaroulisx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Από το avclub στο θέμα για την 6200 πιάσανε κουβέντα για την 6240 και βγήκε ότι είναι 50hz.
heavyrain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Να προσθεσω στο θεμα gaming οτι μονο οι sony δεν εχουν flickering που ειναι πολυ σημαντικο για gaming και pc monitors.
xaroulisx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Οπότε θεωρείς ότι μια Sony θα ήταν καλή αγορά για το ps4?
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Άρα μάλλον και εσύ στην Sony KDL-40WD650 θα πας. (αν πας σε Sony) Εχθές πήρα καλώδια hdmi και προέκταση usb οπότε το σ/κ θα δοκιμάσω το ps4 και καμιά ταινία από usb, θα ποστάρω εντυπώσεις αν θες (αν και δεν έχω κάτι να συγκρίνω εκτός ίσως από την οθόνη του υπολογιστή μου). Κάποιος είχε αναφέρει ότι η 650 δεν έχει κάποιον δεκτή για ψηφιακό σήμα (όχι αυτό που έχουμε τώρα, αυτό είναι οκ) οπότε σε περίπτωση μελλοντική που αλλάξει το σήμα ίσως χρειαστεί αποκωδικοποιητής και ότι η 655 έκδοση έχει τον δέκτη. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά σκέφτηκα να σε ενημερώσω, η 655 δεν φαίνεται πάντως να υπάρχει στο σκρουτζ όσο και να έψαξα.
xaroulisx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Ακόμα ψάχνομαι να δω τι θα κάνω. Αν βρεις το χρόνο και δοκιμάσεις το ps4 πες τη γνώμη σου Αποκωδικοποιητής υπάρχει Nova και Ote οπότε είμαι κομπλέ από σήμα. 1
Grim Ripper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έβαλα το ps4 και έπαιξα το Uncharted collection, μια χαρά είναι για εμένα. Δεν μπορώ να πω κάτι για το input lag μιας και δεν μπορώ να συγκρίνω με κάτι όπως και δεν ξέρω αν θα καταλάβαινα διαφορά. Έχει ωραία χρώματα και προφανώς είναι ακόμα καλύτερα σε χαμηλό φωτισμό / κλειστά φώτα. Το παρατήρησα και με μια ταινία που είδα μέσω usb. Εδώ να αναφέρω ότι απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να δώσει (αρκετή; ) τροφοδοσία σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, οπότε είτε χρησιμοποιείς δίσκο με τροφοδοσία ή κάποιο usb hub με τροφοδοσία. Δυστυχώς δεν ξέρω τι θα γίνει αν συνδέσω τον σκληρό με usb και στις δύο θύρες, θέλω να ελπίζω ότι θα λειτουργεί μια χαρά. Στην περίπτωση που θες προέκταση usb (π.χ δεν βολεύει με το έπιπλο) τότε πάρε αυτό, είναι ακριβώς στα μέτρα που χρειάζεσαι. http://www.e-shop.gr/goobay-68622-usb-20-hi-speed-extension-charging-cable-p-PER.618206 Λόγο DLNA μπορείς είτε να την χρησιμοποιήσεις σαν 2η οθόνη με τα windows 10 (ασύρματα πάντα) είτε να έχεις κάποιον UPnP/DLNA server (π.χ Kodi) και να κάνεις stream. Προσωπικά είχα θέματα με τα windows σαν 2η οθόνη (την έβρισκε αλλά αποσυνδεόταν αμέσως) αλλά το πιθανότερο είναι να φταίει γενικά το νετ μου. Με το kodi το έφτιαξα γρήγορα ώστε να κάνω stream, απλά πρέπει να παίξω με τους υπότιτλους λίγο. Κόλλαγε βέβαια αλλά φταίει το δίκτυο μου, γενικά πάντως αν μπορείς να έχεις πάνω του ethernet τότε θα ήταν καλύτερα. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2017 από Grim Ripper
xaroulisx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ μεγάλε! Καλά παιχνίδια και καλές ταινίες! Cheers! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα