Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ψαχνω τηλεοραση 40". Η χρηση της πιο πολυ για Playstation 4 και καμια ταινια.

Budget μεχρι 400.Αλλα αν υπαρχει καλη λυση και με πιο λιγα με βολευει. Αν μπορειτε προτεινετε και smart tv και οχι smart. Thanks :)

Δημοσ.

Δυστυχώς λόγο προσωπικών ζητημάτων δεν έχω δοκιμάσει σχεδόν καθόλου (σε ταινίες/ps4) την (40)WD650 που προτάθηκε, αλλά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Τουλάχιστον σε τηλεοπτικό σήμα, από τα λίγα που έχω δει, είναι αρκετά καλή στο upscale.

Το panel είναι VA, το οποίο είναι μια χαρά για ταινίες.

Δεν είναι ακριβώς smart tv, δηλαδή να έχει android os ή κάτι παρόμοιο αλλά έχει κάποιες smart λειτουργίες όπως το photo sharing και το screen mirroring/miracast.

40αρα

http://www.displayspecifications.com/en/model/0b8c4a1

48αρα  (μέχρι πριν κάποιες ημέρες έπαιζε στα 450€)

http://www.displayspecifications.com/en/model/2a434a6

Έχω σκοπό να πάρω προέκταση usb σε λίγες ημέρες ώστε να βλέπω ταινίες μιας και δεν βολεύει να την μετακινώ συχνά, είναι περίεργο το έπιπλο. Οπότε αν θες μπορώ να σου πω πώς είναι στις ταινίες.

Γενικά προτείνω να πας σε κάποιο public (ειδικά αν είσαι από Αθήνα) ώστε να δεις από κοντά κάποια μοντέλα που ίσως σε ενδιαφέρουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Επειδή θα αγοραστεί κυρίως για PS4, ψάχνω TV με χαμηλό input lag και να πιάνει σχετικά καλά fps με κάποιο game mode. Αν δεν πάμε σε smart tv, μπορούμε να βρούμε και πιο φθηνές λύσεις από 350 και κάτω?

Δημοσ.

Μια απλη τηλεόραση ειναι, μια χαρα ειναι για τα λεφτα της. Απλα ειναι μοντελο 2015. Η γνωμη μου ειναι μηπως να κοιταγες σε πιο καινουριο μοντελο;

Δημοσ.

Ωραία σε μοντέλο 2016 για χρήση Playstation 4 έχουμε καμιά πρόταση; Τα 400 ευρώ είναι αυστηρό ταβάνι. Οπότε η Samsung UE40KU6000 δεν πιάνεται.

Δημοσ.

Εφόσον ο heavyrain προτείνει την wd650 τότε κάτι παραπάνω θα ξέρει. (είμαι νέος στο θέμα των tv :P )

Απλά νομίζω ότι τα 42ms σε input lag είναι λίγο υψηλά.

Δημοσ.

γενικα ειναι ανεκτα, αλλα αν τα συγκρινεις με μερικα μοντελα της samsung που φτανουν τα 20 ναι ειναι πολλα, αλλα σ αυτα τα λεφτα δεν υπαρχουν τετοια μοντελα. Επισης ειναι η μονη με direct backlight.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Επανέρχομαι να ρωτήσω για την Samsung 40" j6240. Από όσα μπόρεσα να βρω, λένε ότι είναι ίδια με την j6200 και ότι έχει panel 100hz. 

Όμως υπάρχουν post που λένε για 50hz. Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω, υπάρχει κάποιος που να είναι σίγουρος ότι το panel είναι 100hz ή 50hz? Αν υπάρχει και κάποιο link που να το εξακριβώνει θα ήταν ότι πρέπει. 

Ευχαριστώ :)

Άκυρο παιδιά τελικά είναι 50hz. Άκυρη η αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...