Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι αξίζει καθόλου για παιχνίδια. Δεν ξερω σε τι αναλυσεις και fps στοχεύεις αλλα δεν νομιζω να δεις διαφορά.Εχω ακριβώς τον ιδιο επεξεργαστή με μια gtx 1070 και δεν εχω κανενα θεμα στα 1440p 60 fps. Απο την άλλη μου κανει εντύπωση που εχεις μονο 55 βαθμούς μαξ(unter load θεωρώ) ενω εγώ καθομαι και σου γραφω στον chrome με 55-60 βαθμούς (για ψύξη έχω cm 212 evo) και Gaming φτανει 80αρια σε στοκ ταχυτητα ολα αυτά.

Παει τοσο σε θερμοκρασιες γιατι ειναι καλο κομματι εχω κανει delid και εχω και σχετικα καλη ψυχτρα(dark rock tf) ενω και η καρτα γραφικων παει μεχρι 60-65 οποτε δεν ανεβαζει τις θερμοκρασιες του κουτιου...Αν βαλω την ψυχτρα 100% απο 75% και τα fans του κουτιου 70-80% απο 30-40% με θερμοκρασια δωματιου 17-19 δεν θα ανεβαζει πανω απο 50

Παντως 55-60 σε idle ειναι υπερβολικο κατι παιζει εγω ειμαι 30-35

Οι 3770Κ 4770Κ θελουν delid αλλιως χτυπας 70-80αρια

Δημοσ.

Τσάμπα πράμα!!

Αmerica βέβαια επαιζε 6700k κάτω απο 300 dollars!!

6800k βλέπω skroutz απο 460!!Καλά πάμε.. ;p

385 είχα πάρει τον 6700k Αύγουστο του 2015 στο ίδιο μαγαζί τώρα 399..

Ευρώπη αυτά..

Επι του θεματος φυσικα και δεν πας απο 4790k σε 6700κ-7700κ..3700k και πίσω και μόνο αν δεν έπαιζε ψηλά 4,5 ghz θα το έκανα..

Δημοσ.

Αmerica βέβαια επαιζε 6700k κάτω απο 300 dollars!!

6800k βλέπω skroutz απο 460!!Καλά πάμε.. ;p

385 είχα πάρει τον 6700k Αύγουστο του 2015 στο ίδιο μαγαζί τώρα 399..

Ευρώπη αυτά..

Επι του θεματος φυσικα και δεν πας απο 4790k σε 6700κ-7700κ..3700k και πίσω και μόνο αν δεν έπαιζε ψηλά 4,5 ghz θα το έκανα..

Συγνώμη αλλά 6700 με 6800 τι σχέση έχουν;
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Εγω έχω τον 4790κ αγορασμένο αλλά το έχω βάλει για πούλημα (αχρισημοποιητο)μιας και μετά την παραγγελία είδα ότι περίπου στα ίδια λεφτά μπορούσα να πάρω τον 6700κ για να πάω και σε 1151 μιας και είναι πιο προσφατο. Το σύστημα που θα στήσω είναι αποκλειστικά για μουσική παραγωγη και τπτ αλλο. Και ρωτάω εγώ τώρα για την δουλειά που το θέλω θα δω διάφορες στην απόδοση η δεν αξίζει να κάνω την αλλαγη? (+το ότι τον πήρα 380 και τον δίνω 300 και στη καλύτερη αν πουληθεί θα πρέπει να προσθέσω αλλά περίπου 100 για να πάρω τον 6700κ οπότε σύνολο -180).

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Εγω έχω τον 4790κ αγορασμένο αλλά το έχω βάλει για πούλημα (αχρισημοποιητο)μιας και μετά την παραγγελία είδα ότι περίπου στα ίδια λεφτά μπορούσα να πάρω τον 6700κ για να πάω και σε 1151 μιας και είναι πιο προσφατο. Το σύστημα που θα στήσω είναι αποκλειστικά για μουσική παραγωγη και τπτ αλλο. Και ρωτάω εγώ τώρα για την δουλειά που το θέλω θα δω διάφορες στην απόδοση η δεν αξίζει να κάνω την αλλαγη? (+το ότι τον πήρα 380 και τον δίνω 300 και στη καλύτερη αν πουληθεί θα πρέπει να προσθέσω αλλά περίπου 100 για να πάρω τον 6700κ οπότε σύνολο -180).

Κράτησε τον δεν αξίζει να χάσεις 80€ δεν υπολογίζω καν τα 180€ !!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω τον 4670Κ ΟC στα 4.9GHz και δεν σκεφτομαι αλλαγη μεχρι τελη καλοκαιριου για να εχω μια πληρη εικονα τιμων και αποδοσης των ryzen. Το μονο που με χαλαει στον υπαρχων επεξεργαστη? Ηaswell αρχιτεκτονικη. Μην σκεφτεις καν να τον αφησεις με την stock ψυκτρα ακομα και αν δεν τον clockαρεις.Θα εχεις pc και μπαρμπεκιου μαζι :D αλλα δεν θελει και υπερβολες οπως υδροψυξη. Λιγο cable management για καλο airflow και μια ψυκτρα (συστηνω ανεπιφυλακτα arctic freeze evo15 ) εισαι αρχοντας. Στο stress test 100% load μου εφτασε μεχρι τους 72 βαθμους κελσίου.

Δημοσ.

Εγω εχω τον 4670Κ ΟC στα 4.9GHz και δεν σκεφτομαι αλλαγη μεχρι τελη καλοκαιριου για να εχω μια πληρη εικονα τιμων και αποδοσης των ryzen. Το μονο που με χαλαει στον υπαρχων επεξεργαστη? Ηaswell αρχιτεκτονικη. Μην σκεφτεις καν να τον αφησεις με την stock ψυκτρα ακομα και αν δεν τον clockαρεις.Θα εχεις pc και μπαρμπεκιου μαζι :D αλλα δεν θελει και υπερβολες οπως υδροψυξη. Λιγο cable management για καλο airflow και μια ψυκτρα (συστηνω ανεπιφυλακτα arctic freeze evo15 ) εισαι αρχοντας. Στο stress test 100% load μου εφτασε μεχρι τους 72 βαθμους κελσίου.

Ναι τελικά θα κρατήσω τον επεξεργαστη και θα στήσω το σύστημα πάνω σε αυτόν (4790κ) για ψύξη είχα καταλήξει στην dark pro3 (be quet) λόγω του ότι διάβασα αρκετά σχόλια που την περιγράφουν πολύ αθόρυβη και είναι κάτι που με ενδιαφερει. Αλλά θα ρίξω μια ματιά και σε αυτήν που μου προτεινες τώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...