Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Διαθέτω τον 4790Κ με μια Asus Ranger 7 και 16mb ram.

Πραγματικά,αξίζει να μεταβώ σε 7700Κ?

Πόσο ποιό γρήγορος είναι?

Απ ότι ακούω πάντως,δέν αξίζει.Μάλλων η Intel δέν ξέρει τί να βγάλει ή ο χώρος τον tamblets,την έχει κάνει να χάσει τα νερά της.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Διαθέτω τον 4790Κ με μια Asus Ranger 7 και 16mb ram.

Πραγματικά,αξίζει να μεταβώ σε 7700Κ?

Πόσο ποιό γρήγορος είναι?

Απ ότι ακούω πάντως,δέν αξίζει.Μάλλων η Intel δέν ξέρει τί να βγάλει ή ο χώρος τον tamblets,την έχει κάνει να χάσει τα νερά της.

Όχι δεν αξίζει καθόλου.

Δημοσ.

Ήμουν σε αυτήν την σκέψη για τον λόγο των 5,0ghz που φημολογείται ότι μπορεί να βγάζει......όταν είδα τι αποδίδει στα 5,0ghz (και αν θα τα έχει και σε καθημερινά vcore παίζει ρόλο και αυτό) στο cinebench r15......είναι  κοινώς ένα ~15% παραπάνω σε απόδοση από τον 4790Κ στα 4,7ghz που έχω στα daily και ένα 12% παραπάνω στα 4,9ghz όταν τον ανεβάζω......στα games εννοείται οι διαφορές τους είναι για γέλια στην καλύτερη ένα 5%-8% διαφορά υπέρ του 7700Κ και στην χειρότερη πάνω κάτω τα ίδια (πάντα αναλόγως το game).Οπότε reject από εμένα.......από 4790Κ θα πάω σε ryzen 6c/12t ή ryzen 8c/16t ή skylake X 6c/12t και πάντα από Σεπτέμβρη πλευρά να καταλαγιάσουν και οι τιμές και να έχω μία πλήρη εικόνα απόδοσης των ryzen αλλά και των skylake X............

• Like 5
Δημοσ.

Έλεος ούτε καν!!!

Για ένα 5% να σκάσεις τόσα λεφτά;

Μείνε όπως είσαι έχει πολύ ψωμί ακόμα ο 4790K.

Δημοσ.

Επι εποχή Pentium, είχα τον Pentium 133MHz και έκανα αλαγή σε Pentium 200 και ήταν σάν να έπαιρνα καινούριο μηχάνημα.

Τρομερή αλαγή!!Τώρα,άστα να πάνε...

Έχουμε φτάσει σε κομβικό σειμείο..

Δημοσ.

Το ιδιο θελω να ρωτησω και εγω

Ειμαι με 3770Κ στα 4.6 και σκεφτομαι για 6700-7700Κ....Η χρηση κυριως gaming....Αξιζει η αλλαγη πλατφορμας; Αυτο που με κολλαει απο το να κανω την αλλαγη ειναι οτι τον εχω κανει delid και παιζει στους 50-55 βαθμους max και δεν θελω να μπω στη διαδικασια να ανοιγω ξανα τον καινουργιο γιατι διαβαζω για κατι 80-85αρια παλι

Αν χρειαστει τον παω και 4.8-4.9 αν και δεν νομιζω να δω διαφορα

Δημοσ.

Ξεκαθαρα οχι απο τι στιγμή που σε μικρό σχετικά χρονικό διαστημα θα έχεις περισσοτερες επιλογές για να κρίνεις ιδιοις ομασι...

Δημοσ.

Το ιδιο θελω να ρωτησω και εγω

Ειμαι με 3770Κ στα 4.6 και σκεφτομαι για 6700-7700Κ....Η χρηση κυριως gaming....Αξιζει η αλλαγη πλατφορμας; Αυτο που με κολλαει απο το να κανω την αλλαγη ειναι οτι τον εχω κανει delid και παιζει στους 50-55 βαθμους max και δεν θελω να μπω στη διαδικασια να ανοιγω ξανα τον καινουργιο γιατι διαβαζω για κατι 80-85αρια παλι

Αν χρειαστει τον παω και 4.8-4.9 αν και δεν νομιζω να δω διαφορα

Δεν νομιζω οτι αξίζει καθόλου για παιχνίδια. Δεν ξερω σε τι αναλυσεις και fps στοχεύεις αλλα δεν νομιζω να δεις διαφορά.Εχω ακριβώς τον ιδιο επεξεργαστή με μια gtx 1070 και δεν εχω κανενα θεμα στα 1440p 60 fps. Απο την άλλη μου κανει εντύπωση που εχεις μονο 55 βαθμούς μαξ(unter load θεωρώ) ενω εγώ καθομαι και σου γραφω στον chrome με 55-60 βαθμούς (για ψύξη έχω cm 212 evo) και Gaming φτανει 80αρια σε στοκ ταχυτητα ολα αυτά.

Δημοσ.

Ανάλογα με το game ο 6700K μπορεί να έχει σημαντικό προβάδισμα(αναλογικά με τη συχνότητά του πάντα). Και πάλι όμως δεν αξίζει.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχ

Μου θυμίζει τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας (ίσως και δεύτερο) των 6700Κ που είχαν 20€ διαφορά από τον 5820.

Κλαίω!!!!!

Και για να προλάβω

https://geizhals.eu/intel-core-i7-7700k-bx80677i77700k-a1551097.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu

Πάω να συνεχίσω το γέλιο τώρα, συγνώμη!!!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...