sea-marine Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!! Έχω χωρίσει το δίσκο μου σε 2 διαμερίσματα. Στο ένα διαμέρισμα έχω βάλει windows7 και στο άλλο linux. Τώρα θέλω να φύγει το Linux και το διαμέρισμα που έχει το linux να ενωθεί με αυτό που έχει τα windows. Περισσότερο με ενδιαφέρει να ενωθούν ξανά αυτά τα δύο διαμερίσματα. Πώς μπορώ να το κάνω?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Χρησιμοποίησε Partition Magic, ή EaseUS Partition Master http://www.partition-tool.com/ https://us.norton.com/products
dancer_69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιον άλλο διαχειριστή διαμερισμάτων. Αν θυμάμαι καλά(μιας τα τελευταία χρόνια δε χρησιμοποιώ windows) και ο διαχειριστής των windows το κάνει. Θα διαγράψεις το διαμέρισμα με τα linux και θα κάνεις μετά επέκταση του διαμερίσματος των windows ώστε να πιάσει όλο τον ελεύθερο χώρο που θα δημιουργηθεί μετά τη διαγραφή του linux διαμερίσματος.
sea-marine Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Πώς μπορώ να διαγράψω το linux? Θέλω να διαγράψω το linux πρώτα και μετά να ενώσω τα διαμερίσματα του δίσκου. 1
Jimmys_The_Technological Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πώς μπορώ να διαγράψω το linux? Θέλω να διαγράψω το linux πρώτα και μετά να ενώσω τα διαμερίσματα του δίσκου. Για ποιον λόγο θέλεις να διαγράψεις τα linux; Με το να διαγράψεις το διαμέρισμα φεύγει πακέτο και ότι έχει μέσα. Κάνε ενα backup τα αρχεία που έχεις εκεί αν έχεις κάτι σημαντικό και απλα δοαγραψε τον τομο.
tsofras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιον άλλο διαχειριστή διαμερισμάτων. Αν θυμάμαι καλά(μιας τα τελευταία χρόνια δε χρησιμοποιώ windows) και ο διαχειριστής των windows το κάνει. Θα διαγράψεις το διαμέρισμα με τα linux και θα κάνεις μετά επέκταση του διαμερίσματος των windows ώστε να πιάσει όλο τον ελεύθερο χώρο που θα δημιουργηθεί μετά τη διαγραφή του linux διαμερίσματος. Ακριβώς έτσι, απλά επειδή δεν θα βλέπει το partition του Linux από τα Windows λόγω ext$ μάλλον πρέπει να κάνεις το format του partition με το disk part, και μετά το επεκτείνεις από τα Windows. Μην ξεχάσεις να φτιάξεις όμως και το boot loader αν είχες grub στον ίδιο σκληρό (και αυτό με disk part)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα