TerraByter Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με ενημερώσει αν κάποιος ξέρει τι ακριβώς υλικό ειναι τα μαύρα αυτοκόλλητα που υπάρχουν πάνω στις μητρικές των Laptop και που μπορώ να βρώ. Θα με ενδιέφερε να ειναι σε μεγαλη διάσταση ώστε να κόψω ακριβώς τα κομματια που θέλω.
sil_unique Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 θα μπορούσα να υποθέσω βινύλιο αν δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση μπορείς να βάλεις για μόνωση κομμάτια από φαρδιά χαρτοταινία αλλιώς http://www.ebay.com/itm/MATTE-FLAT-BLACK-Vinyl-Car-DIY-Wrap-Sticker-Decal-Sheet-Air-Bubble-Free-/172332208927?var=&hash=item281fccd31f:m:moM9NI7pmZ811LzDbsMhwTw&vxp=mtr και σε μαγαζιά για καγκουριές
TerraByter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα φίλε και σε ευχαριστώ το υλικό που θα μπεί θα πρέπει να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και δεν θα πρέπει να ειναι αγώγιμο ούτε το υλικό αυτό ούτε η κόλα του. για χαρτοταινία δεν, πιστεύω ότι δεν θα αντεξει τις υψηλές θερμοκρασίας το υλικό στο e-bay που μου εβαλες δεν αναφέρει πουθενα για θερμοκρασίες οπότε δεν θα το έβαζα
sil_unique Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 οκ, για υψιλές θερμοκρασίες και μόνωση υπάρχει μόνο ένα στο νου μου - kapton tape τα μονωτικά στις μητρικές δεν αντέχουν θερμοκρασίες http://www.ebay.com/itm/50mm-5cm-x-30M-Kapton-Tape-Sticky-High-Temperature-Heat-Resistant-Polyimide-/311575483296?hash=item488b5893a0:g:DmQAAOSwZ8ZW9Uxk 1
TerraByter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 την εχω αφήσει στην άκρη την συγκεκριμένη γιατι δεν είναι σε φύλλα ώστε να μπορεσει καποιος εύκολα να κόψει αυτό που θέλει και δεύτερον είναι πάρα πολύ λεπτή
TerraByter Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 για να μην υπάρξει καποιο βραχηκύκλωμα
george_gpu Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 καλημέρα πάρε φυλλο διαφάνειας το κοβεις αναλογα το πιανεις σε δυο σημεια να μην φευγει με ταινία και πιστευω εισαι οκ
sil_unique Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 σκεφτόμουν μήπως σου έκανε τότε λεπτή φέτα πρεσαριστού ξύλου, δεν είναι αγώγιμο, αντέχει σε θερμοκρασία και είναι άκαμπτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα