balema Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να είμαι συνέχεια συνδεδεμένος στο insomnia, έχω iPhone και μπαίνω από την εφαρμογή του insomnia... γίνεται παιδιά;
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Θέλω να είμαι συνέχεια συνδεδεμένος στο insomnia, έχω iPhone και μπαίνω από την εφαρμογή του insomnia... γίνεται παιδιά; από όσο θυμάμαι δεν σε αποσυνδέει
balema Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) μετά από κάποιες ώρες πάντα με έχει αποσυνδέσει... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2017 από balema
stelios_2809 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εμένα με iPhone με έχει συνδεδεμένο μόνιμα
balema Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εμένα με iPhone με έχει συνδεδεμένο μόνιμα Φίλε μου υπάρχει περίπτωση να μην μπεις από το κινητό για κάποιες ημέρες στο insomnia και πάλι να είσαι συνδεδεμένος; Γιατί μάλλον αυτό μου συμβαίνει αν δεν έχω μπει καθόλου για κάποιες μέρες και όχι ώρες τελικά...
Ar_DiMiS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγω μπαίνω κάθε μερα να χαζέψω και αμα κάποιες μερες με αποσυνδέει! Μάλιστα δεν μπορώ να συνδεθώ για λίγη ωρα ούτε να διαβάσω το φόρουμ χωρίς συνδεση... μετα φτιάχνει και ολα καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα