Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2,5 μήνες έκανα το νέο μου pc (αναλυτικά το hardware στην υπογραφή).

Μετάνιωσα που δεν έδωσα τα 30 ευρώ παραπάνω για τον 6600Κ. Επειδή μου κόλλησε, σκέφτομαι να πουλήσω τον 6500 τώρα που είναι νωρίς και ακόμη καινούργιος και να κουμπώσω τον 6600Κ ώστε να μου φύγει το ψυχολογικό.

Σκέφτομαι πως το επόμενο update δεν πρόκειται να γίνει σε λιγότερο από 5 χρόνια οπότε με ένα OC ΘΑ έδινα μια παράταση από τη στιγμή που θα έκλεινε και η εγγύηση. Με τον 6500 μένω στα ίδια!

Τι λέτε αξίζει;

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τίποτα σπουδαίο σε oc με αυτή τη μητρική,οπότε κατά τη γνώμη μου,όχι δεν αξίζει.

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τίποτα σπουδαίο σε oc με αυτή τη μητρική,οπότε κατά τη γνώμη μου,όχι δεν αξίζει.

Συμφωνώ

ψυχολογικό.... ΄πολλά προβλήματα ρε παιδί μου

• Like 1
Δημοσ.

ψυχολογικό.... μόνο αυτό φτάνει για να μην σε πάρει στα σοβαρά κάποιος.... Κούμπωσε και 7800κ εαν είναι να νιώσεις "καλά"

Επίσης δεν βλέπουν όλοι υπογραφές οπότε να είσαι συγκεκριμένος.

Καλά μην τον αποπαίρνεις λες και είναι ο μοναδικός.Εδω μέσα οι μισοι από χόμπυ φτιάχνουν high end hardware χωρίς να το χρειάζονται 100% ,οπότε ψυχολογικά νιώθουν καλά.Ο καθένας με τα γούστα του.Άλλος πάει μπουζούκια,άλλος αγοράζει ακριβό αμάξι.

Αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε να πέρναμε κανέναν στα σοβαρά.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις καθόλου oc σε μητρική με B150 chipset.

Ίσως με το backclock να μπορείς να παίξεις λίγο αν και δεν νομίζω.

Από τον 6500 στον 6600κ κερδίζεις 300mhz. Κάτι λιγότερο από 10%.

Αν το ψυχολογικό σου το κοστολογείς 30ευρώ + όσο χάσεις από την πώληση του μτχ 6500 για 300mhz.....

Αν θες πάντως τσέκαρε μήπως κάνεις την αλλαγή με τον 7600Κ (όταν έρθει και ισσοροπήσουν οι τιμές στα 250 περίπου)

Όχι τίποτα άλλο, αλλά σκέψου να κάνεις την σκάτζα με τον 6600Κ και να σε πιάσει ψυχολογικό που δεν έβαλες τον 7600Κ....

• Like 3
Δημοσ.

Μετάνιωσα που δεν έδωσα τα 30 ευρώ παραπάνω για τον 6600Κ. Επειδή μου κόλλησε, σκέφτομαι να πουλήσω τον 6500 τώρα που είναι νωρίς και ακόμη καινούργιος και να κουμπώσω τον 6600Κ ώστε να μου φύγει το ψυχολογικό.

Σκέφτομαι πως το επόμενο update δεν πρόκειται να γίνει σε λιγότερο από 5 χρόνια οπότε με ένα OC ΘΑ έδινα μια παράταση από τη στιγμή που θα έκλεινε και η εγγύηση. Με τον 6500 μένω στα ίδια!

Τι λέτε αξίζει;

Κοίτα το θέμα δεν είναι ότι σκέφτηκες μόνο τα 30ε του επεξεργαστή , θα ήθελες και άλλη μητρική οπότε θα ανέβαινε και άλλο το κόστος.

Τώρα αν θές να αλλάξεις και μητρική , και υπολογίσουμε και κόστος για τα windows (αν τα είχες αγορασμένα και δεν ξέρω ποια έκδοση αλλά οι φτηνές σε δένουν με την μητρική αν δεν κάνω λάθος) μπορεί να φτάσεις και στα 100 - 150ε χασούρα.

Δεν πιστεύω και εγώ ότι αξίζει , και εγώ με τον 6500 είμαι δεν έχω πάντως κάποιο θέμα. 

Δημοσ.

Τι λέτε αξίζει;

Για να σου φυγει λοιπον το ψυχολογικο,θα πρεπει να αγορασεις και καινουργια μητρικη οπως αναφερθηκε(αρα μιλαμε για πανω απο 120ευρω μητρικη)και για μια καλη ψυκτρα(τουλαχιστον 40+ευρω)για να πεις οτι θα ασχοληθεις με το oc.

Αρα οπως καταλαβαινεις μιλαμε για πολλα παραπανω χρηματα απλα απο αλλαγη επεξεργαστη που αναφερεις εσυ,που αυτα τα χρηματα μπορουν να δωθουν αργοτερα σε δυνατοτερη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Τι λέτε αξίζει;

Βρες το ποστ που είχες κάνει, δες τι σου είπαν και μετά δες τι έγινε.

Πλήρωνε τώρα και μη ρωτάς αν συμφέρει.

Σόρρυ αλλά η σκέψη σου ΤΩΡΑ είναι σωστή, ΤΟΤΕ μάλλον όχι ;)

Δημοσ.

στην μητρική που έχεις αν θα ήθελες αναβάθμιση που δεν θα θεωρούνταν χάσιμο χρημάτων βάλε τον ι7  6700 ή τον ι7 7700 που είναι locked αλλά παρόλα αυτά είναι Τούμπανο  

Δημοσ.

Κράτα τον Core i5 6500 τώρα και σε 2-3 χρόνια πάρε έναν Core i7 6700K/7700K,  θα πουλιούνται τσάμπα τότε λόγο 6-Core mainstream (2018) αλλά και των AMD ΖΕΝ 6-8Core.

• Like 4
Δημοσ.

Κράτα τον Core i5 6500 τώρα και σε 2-3 χρόνια πάρε έναν Core i7 6700K/7700K, θα πουλιούνται τσάμπα τότε λόγο 6-Core mainstream (2018) αλλά και των AMD ΖΕΝ 6-8Core.

Έτσι. Τώρα πάει πέρασε το τρένο οπότε καλύτερη κίνηση αυτή.
Δημοσ.

Βρες το ποστ που είχες κάνει, δες τι σου είπαν και μετά δες τι έγινε.

Πλήρωνε τώρα και μη ρωτάς αν συμφέρει.

Σόρρυ αλλά η σκέψη σου ΤΩΡΑ είναι σωστή, ΤΟΤΕ μάλλον όχι ;)

1) δεν είχα κάνει κανένα ποστ 2) δεν ρωτάω εάν συμφέρει στο οικονομικό κομμάτι 3) δεν θεωρώ πως η ΤΟΤΕ σκέψη μου ήταν λάθος  ;)

Καλά μην τον αποπαίρνεις λες και είναι ο μοναδικός.Εδω μέσα οι μισοι από χόμπυ φτιάχνουν high end hardware χωρίς να το χρειάζονται 100% ,οπότε ψυχολογικά νιώθουν καλά.Ο καθένας με τα γούστα του.Άλλος πάει μπουζούκια,άλλος αγοράζει ακριβό αμάξι.

Αν είναι έτσι δεν θα έπρεπε να πέρναμε κανέναν στα σοβαρά.

Κανείς δεν χρειάζεται το hardware 100% εκτός από επαγγελματίες και επίσης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί high end hardware o 6500, o 6600K και ένα pc biuld των 850-900 ευρώ. Σχετικά με τα γούστα συμφωνώ σε ότι λες αν και είναι υποκειμενικό το "ακριβό"...

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις καθόλου oc σε μητρική με B150 chipset.

Ίσως με το backclock να μπορείς να παίξεις λίγο αν και δεν νομίζω.

Από τον 6500 στον 6600κ κερδίζεις 300mhz. Κάτι λιγότερο από 10%.

Αν το ψυχολογικό σου το κοστολογείς 30ευρώ + όσο χάσεις από την πώληση του μτχ 6500 για 300mhz.....

Αν θες πάντως τσέκαρε μήπως κάνεις την αλλαγή με τον 7600Κ (όταν έρθει και ισσοροπήσουν οι τιμές στα 250 περίπου)

Όχι τίποτα άλλο, αλλά σκέψου να κάνεις την σκάτζα με τον 6600Κ και να σε πιάσει ψυχολογικό που δεν έβαλες τον 7600Κ....

Εντάξει σαν σκέψη δεν έχω σκεφτεί την καινούργια γενιά ( χρειαζόμουν άμεσα το pc ). Τώρα το αν έκανα την αγορά σε περίοδο που δεν έπρεπε... είναι ένα ζήτημα άλλα οκ εδώ που τα λέμε και τώρα να έκανα την αγορά ή μετά από μερικούς μήνες πάλι σε skylake θα πήγαινα διότι θα έπρεπε να περιμένω πολύ μέχρι να γίνουν οι ανάλογες δοκιμές και φυσικά μέχρι να φύγουν οι πρώτες σειρές που κατά 90% όλο και κάτι θα έβγαζαν από πρόβλημα. 

Άλλα ναι, ίσως άμα έβαζα εξαρχής τον 6600Κ να γινόταν το παραπάνω με τον 7600Κ  :-D  :X

Χωρίς Ζ μητρική δεν κάνεις (σοβαρό) oc, συνεπώς ξέχνα το.

Μια χαρά oc μπορεί να γίνει, τουλάχιστον τόσο όσο χρειάζεται για να περιμένω τη λήξη της εγγύησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...