misigun Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε:280 ευρό 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):facebook,messenger,cosmote tv (οπωσδήποτε) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5.5 εως 6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):θέλω να έχει μετάδοση οθόνης και να υποστηρίζει slimport(αυτά δεν ξέρω τι είναι αλλά έτσι μου τα ζήτησε ο φιλος μου) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;αδιάφορο 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;δεν θα με χάλαγε 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;από παντού 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινούργιο ευχαριστώ!!!
saruman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Το slimport ειναι να υποστηριζει TV Out HDMI με μικρη(slim)θυρα. LG G4 Και εδω θα δεις ποια το υποστηριζουν http://www.slimportconnect.com/slimport-supported-devices/
newsformobiles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Γιατί εάν πάρει οποιοδήποτε κινητό + αντάπτορα δεν του κάνει!?
leo066 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 δεν υποστηρίζουν όλα τα κινητά mhl ή slimport Γιατί εάν πάρει οποιοδήποτε κινητό + αντάπτορα δεν του κάνει!?
saruman123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Γιατί εάν πάρει οποιοδήποτε κινητό + αντάπτορα δεν του κάνει!?Ετσι πρεπει να λεει(οπως το LG G4)
@topos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εφόσων υπάρχει cast νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να παιδευεσαι με slimport/microhdmi κοκ. Ακόμα και εάν δεν το υποστηρίζει η tv(χωρίς wifi/smart) η θέλει να το χρησιμοποιεί σε διαφορετικες tv μπορεί να αγοράσει ένα cast dongle στο~30ευρω. Εάν είναι απόλυτα προαπαιτούμενο δεν έχεις κ πολλές επιλογές. G4 βασικα/flex2 από Ελλαδα η το yotaphone που έχει πέσει στο ~100ευρω από κινα(εφάμιλλα specs με lg g3,aka ναυαρχιδες του 2014).
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα με το g4 τι παιζει ακομα τρωνε bootloop και τα τελευταια κομματια?
panos- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα με το g4 τι παιζει ακομα τρωνε bootloop και τα τελευταια κομματια? Όχι από την 609 και μετά πολύ λίγα. Εγώ θα έλεγα να το πάρεις άφοβα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Όχι από την 609 και μετά πολύ λίγα. Εγώ θα έλεγα να το πάρεις άφοβα. Η αληθεια ειναι οτι μαρεσε πολυ αλλα κολωσα λογο του γνωστου θεματος. Παντως η τιμη μια χαρα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα