Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω εκνευριστει τόσο πολύ με καποιούς εδώ μέσα που βάζουν κάτι εξωφρενικές τιμές για κάρτες!

Για παράδειγμα βλέπω κάτι φίλους που βάζουν Geforce gtx 960 και 970 σε τιμές 180+ και 200+ Αντίστοιχα !

Και μένα θα με πονούσε να πουλήσω κάτι που αγόρασα 400 για 180 αλλά δυστυχώς η τεχνολογία πορχωράει και ήδη οι 1060 παίζουν στα 210-220 !

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό !

Πρέπει να καταλουβούμε οτι η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολυ!

Επίσης σχόλια τυπου την άνοιξα για δοκιμή αν δουλεύει δεν γίνονται πιστικα!

Αντέ να το εννοει ο 1/1000 πραγματικά!

Πρόσφατα μου έτυχε φίλος που πούλαγε RX 460 4gB στα 120 σοβαρά ρε παιδιά?

Του λέω άστο μου 95 να την πάρω και η απάντηση του ξέρεις άνοιξε για δοκιμή καινουρια ειναί και την είχε 3 μήνες -.-

Μου στέλνει χτες μου λέει στην αφήνω 95 τλκ του λέω τώρα κρατατη βρήκα άλλη τρα μου λέει μα σε παρακαλώ λαθος μου κτλπ!

Τεσπα παιδιά καταλάβεται ότι ζηταται εξωφρενικά πόσα !

Έλεος δηλαδη αυτό το πράγμα!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω εκνευριστει τόσο πολύ με καποιούς εδώ μέσα που βάζουν κάτι εξωφρενικές τιμές για κάρτες!

Για παράδειγμα βλέπω κάτι φίλους που βάζουν Geforce gtx 960 και 970 σε τιμές 180+ και 200+ Αντίστοιχα !

Και μένα θα με πονούσε να πουλήσω κάτι που αγόρασα 400 για 180 αλλά δυστυχώς η τεχνολογία πορχωράει και ήδη οι 1060 παίζουν στα 210-220 !

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό !

Πρέπει να καταλουβούμε οτι η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολυ!

Επίσης σχόλια τυπου την άνοιξα για δοκιμή αν δουλεύει δεν γίνονται πιστικα!

Αντέ να το εννοει ο 1/1000 πραγματικά!

Πρόσφατα μου έτυχε φίλος που πούλαγε RX 460 4gB στα 120 σοβαρά ρε παιδιά?

Του λέω άστο μου 95 να την πάρω και η απάντηση του ξέρεις άνοιξε για δοκιμή καινουρια ειναί και την είχε 3 μήνες -.-

Μου στέλνει χτες μου λέει στην αφήνω 95 τλκ του λέω τώρα κρατατη βρήκα άλλη τρα μου λέει μα σε παρακαλώ λαθος μου κτλπ!

Τεσπα παιδιά καταλάβεται ότι ζηταται εξωφρενικά πόσα !

Έλεος δηλαδη αυτό το πράγμα!

εάν θες αγοράζεις εάν πάλι όχι ψάχνεις αλλού όσο θέλει ο καθένας πουλάει !!! Η ύπαρξη του θέματος δεν αποσκοπεί πουθενά  

• Like 4
Δημοσ.

οσο υπαρχουν τυπαδες που τις αγοραζουν θα τις πουλανε οσο πιο πολυ μπορουν...κ εσυ αυτο θα εκανες!Θα εβαζες μια τσιμπημενη τιμη μας και πιασεις κανεναν κοροιδο που τσεκαρει μονο απο eshop και πλαισιο τιμες και μετα σιγα σιγα θα την εριχνες αν δεν πουλιωταν!

• Like 3
Δημοσ.

οταν καποιος δεν ανοιγει καν το σκρουτζ για να ενημερωθει για τις πιο φτηνες τιμες που παιζουν νμζς θα μπει στην διαδικασια να ψαξει και να διαβασει ενα post?
Μην κανεις τον κοπο φιλε μου...παντα θα υπαρχουν τετοιο αλλα παντα υπαρχουν και απο την αλλη μερια σοβαροι πωλητες με πολλες αξιολογησεις!Γτ δεν πιστευω οτι αυτοι που βαζουν πανακριβα καρτες γραφικων ειναι τετοιοι...καποια παιδακια ειναι που πανε να κανουν την πρωτη τους πωληση!

Δημοσ.

Δεν το έγραψα αυτό για να την "πω" σε κάποιους απλά για να ενημερωθούν οι πωλητές και οι αγοραστες

υπάρχει θέμα για να ενημερωθούν τα μέλη για το πόσο να πουλήσουν και πόσο να αγοράσουν 

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Ζούμε σε ελεύθερη (που λέει ο λόγος) αγορά. Ήτοι: Αν δεν σας αρέσει, μην αγοράζετε.

2. Απαγορεύεται ο σχολιασμός των αγγελιών. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...