ELTASSOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ενδιαφέρομαι για dedicated film scanner για προσωπικη / οικογενειακη χρηση. Θελω να σκαναρω παλαια φιλμ φωτο αρνητικα από φορμα 110 / 126 / 135 / & slides. Βασικο να σκαναρει και ταινιες 8mm & super 8 εχετε να προτείνετε κατι ? ο στοχος είναι να ψηφιοποιηθουν τα φιλμ / ταινιες όχι σε τρελλη αναλυση και να μοιραστουν σε συγγενεισ μεσω INTERNET (we transfer). Αφορουν οικογενειακα στιγμιότυπα 50+ ετων με αγαπημενα προσωπα . Το μπατζετ είναι 500 ευρω και θα αγοραστει ρεφενε από την οικογενεια...(4 ατομα) και κοινη χρηση για οποιον ενδιαφέρεται. Βοηθηστε .../ Τασος
thunderstorm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Όσον αφορά αυτό που ρωτάς,δεν έχω να σου προτείνω κάτι αλλά μια εναλλακτική. Γιατί δεν ρωτάς σε ένα φωτογραφειο το κόστος να σου τα σκαναρει ολα; Δεν ξέρω πόσα εχεις αλλά σε μεγάλο όγκο εργασίας γίνονται και μεγάλες εκπτώσεις. Εξάλλου, μετά το scanner θα σου είναι άχρηστο μόλις τελειώσεις με αυτά... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2017 από thunderstorm
ELTASSOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 σε αυτό που λες εχεισ δικηο + ότι ενας επαγγελματιας θα εχει καλο εξοπλισμο και θα γλυτωσω χρονο....δεν το ειχα σκεφτει / ςυχαριστω
ELTASSOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 σε αυτό που λες εχεισ δικηο + ότι ενας επαγγελματιας θα εχει καλο εξοπλισμο και θα γλυτωσω χρονο....δεν το ειχα σκεφτει / ςυχαριστω τελικα βρηκα σκαναρισμα φωτο χωρις επεξεργασια σε 2 αναλυσεις μικρη+μεγαλη (κοινωνικ δικτυα + αρχειο) με σκαναρισμα λεζαντας από πισω και εκπαιδευση μου να βαlω τις λεζαντες monos moy με Photoshop στα 30/100 του ευρω ...30 λεπτα / φωτο/ καμμια 500αρια φωτοσ Πλατεια λαυριου...αττικησ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα