Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφέρομαι για dedicated film scanner για προσωπικη / οικογενειακη χρηση.

Θελω να σκαναρω παλαια φιλμ φωτο αρνητικα από φορμα 110 / 126 / 135 / & slides.

Βασικο να σκαναρει και ταινιες 8mm & super 8

εχετε να προτείνετε κατι ?

ο στοχος είναι να ψηφιοποιηθουν τα φιλμ / ταινιες όχι σε τρελλη αναλυση και να μοιραστουν σε συγγενεισ μεσω INTERNET (we transfer).

Αφορουν οικογενειακα στιγμιότυπα 50+ ετων με αγαπημενα προσωπα . Το μπατζετ είναι 500 ευρω και θα αγοραστει ρεφενε από την οικογενεια...(4 ατομα) και κοινη χρηση για οποιον ενδιαφέρεται.

Βοηθηστε .../ Τασος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Όσον αφορά αυτό που ρωτάς,δεν έχω να σου προτείνω κάτι αλλά μια εναλλακτική. Γιατί δεν ρωτάς σε ένα φωτογραφειο το κόστος να σου τα σκαναρει ολα; Δεν ξέρω πόσα εχεις αλλά σε μεγάλο όγκο εργασίας γίνονται και μεγάλες εκπτώσεις. Εξάλλου, μετά το scanner θα σου είναι άχρηστο μόλις τελειώσεις με αυτά...

Επεξ/σία από thunderstorm
Δημοσ.

σε αυτό που λες εχεισ δικηο + ότι ενας επαγγελματιας θα εχει καλο εξοπλισμο και θα γλυτωσω χρονο....δεν το ειχα σκεφτει / ςυχαριστω

Δημοσ.

σε αυτό που λες εχεισ δικηο + ότι ενας επαγγελματιας θα εχει καλο εξοπλισμο και θα γλυτωσω χρονο....δεν το ειχα σκεφτει / ςυχαριστω

τελικα βρηκα σκαναρισμα φωτο χωρις επεξεργασια σε 2 αναλυσεις μικρη+μεγαλη (κοινωνικ δικτυα + αρχειο)

με σκαναρισμα λεζαντας από πισω και εκπαιδευση μου να βαlω τις λεζαντες monos moy με Photoshop στα 30/100 του ευρω ...30 λεπτα / φωτο/ καμμια 500αρια φωτοσ

Πλατεια λαυριου...αττικησ,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...