Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

Μηπως γνωρίζει κανεις, καποιο προγραμμα που να αναλυει/βελτιωνει αρχειο βιντεο απο καταγραφικο καμερας κλειστου κυκλωματος τηλεορασης (CCTV) ?

(ας ανοιγει και .avi , εχω τη δυνατοτητα να τα μετατρεπω).

Ειδα οτι υπαρχουν πολλα για forensics κλπ , αλλα ολα ειναι επι πληρωμης και γενικα δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρα..

Ξερεις κανεις καποιο προγραμμα δωρεαν ή εστω φθηνο , που να χρησιμοποιουν επαγγελματιες του τομεα ασφαλειας ? (αστυνομια, σεκιουριτι , ντετεκτιβ κλπ κλπ)

Εχω δυνατοτητα να το τρεξω και σε windows και σε mac

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικά :)

Δημοσ.

Μόνο η ανάλυση σε τέτοια βίντεο δεν φτάνει. Πρέπει να συνδυαστεί και με σύγκριση από βάση δεδομένων για να βγουν αποτελέσματα.

Το κακό με τα ψηφιακά βίντεο είναι ότι οι πληροφορίες της εικόνας που δεν υπάρχουν δεν είναι δυνατών να ανακτηθούν χωρίς σύγκριση από γνωστές πηγές. π.χ. μια πινακίδα που είναι μακρινή και θολή ή ένα πρόσωπο που φαίνονται μόνο δύο μαύρες κουκίδες για μάτια δεν μπορεί να δώσει αποτέλεσμα. Ίσως με λίγη αύξηση στο contrast και στην φωτεινότητα να ξεχωρίσεις κάτι αλλά εγώ το βλέπω χλωμό.

Δημοσ.

Ναι.. προφανως , δε θελω να κανω τον σουπερ ντετεκτιβ. απλα ηθελα να ασχοληθω λιγο με τετοια προγραμματακια , και θελω μερικες προτασεις.

Δημοσ.

Μαλιστα. τα ειδα , τα open source ειναι σκριπτακια και δεν ξερω πως ακριβως λειτουργουν.. ασε που δε θελω να εγκαθιστω στον υπολογιστη μου οτι να ναι...

θα κοιταξω ομως λιγο πιο προσεκτικα μηπως βρω κατι..

το VideoCleaner που ειναι πολυ-"διαφημισμενο" ειναι σκριπτ. και το βγαλα..

Δημοσ.

Ε, ναι. Για να είναι δωρεάν χρησιμοποιούν το avisynth και το ffdshow.

Το video cleaner βλέπω όμως ότι έχει interface καο tutorials στο site του (basics, properties, speciality, finalizing).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...