txcellas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Έκανα μέσω Rufus το USB bootable άλλαξα τις ρυθμίσεις των bios αλλά δεν κατάφερα τίποτα ακόμα. Έχει αλλάξει μήπως η διαδικασία φορμαρίσματος; Τυχαία μπήκα τώρα σε μια λειτουργία για επαναφορά όπου θα σβηστούν όλα τα αρχεία μέχρι να βρω μια άκρη. Κάποια βοήθεια; Οι επιλογές σωστά δεν είναι;
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αφού έχεις συνδεδεμενο το φλασάκι... Στα First-Second-Third Device τι επιλογές έχει? Στο Hard Disk priority τι επιλογές έχει?
txcellas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Αυτό βάζω. Το όνομα του δίσκου. Σε όλες τις άλλες επιλογές έχω USB hdd (αλλά έχω βάλει όλες τις άλλες επιλογές) Μια βοήθεια ρε παιδιά.. έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Φτάνω μέχρι το σημείο όπου λέει press any key και μετά φαίνεται το εικονίδιο των win 10. Όσο και να περιμένω παραμένει έτσι. Να φτάσει το Rufus?
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Όχι θα βάλεις την τρίτη επιλογή ως 1η. Το kingston δηλ. γιατί το βλέπει σαν δίσκο. Τον ssd ως 2ο.
txcellas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Το τρίτο είναι το φλασάκι που χρησιμοποιώ
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ναι το φλασάκι θα είναι η 1η επιλογή και όχι η 3η.
txcellas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασα όλες τις επιλογές με όλους τους συνδυασμούς αλλά τίποτα. Παίζει επειδή δεν έχω τον φάκελο windows.old να μην μπορώ η δεν σχετίζεται επειδή προσπαθώ από bios?
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Όχι κάτι κάνεις λάθος και συνεπώς δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο. Ένας είναι ο συνδυασμός. Στην τελευταία εικόνα βάζεις ως 1η επιλογή το φλασάκι και ως 2η τον ssd. Δεν μου απάντησες στο First Boot Device τι άλλες επιλογές υπάρχουν εκτός από το USB-FDD?
Grim Ripper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Βάλε το usb πάνω και στο boot πάτα το F12 ώστε να σε βγάλει στο boot menu. Από εκεί επέλεξε το usb με τα windows.
txcellas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Όχι κάτι κάνεις λάθος και συνεπώς δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο. Ένας είναι ο συνδυασμός. Στην τελευταία εικόνα βάζεις ως 1η επιλογή το φλασάκι και ως 2η τον ssd. Δεν μου απάντησες στο First Boot Device τι άλλες επιλογές υπάρχουν εκτός από το USB-FDD? Από ότι θυμάμαι USB-fdd USB-hdd USB - zip USB- DVD player Ls102 (δεν το θυμάμαι ακριβώς) Cd-player Server Και κανα 2 ακόμα. Για το γαμωτο τα δοκίμασα όλα εκτός από σέρβερ. Βάλε το usb πάνω και στο boot πάτα το F12 ώστε να σε βγάλει στο boot menu. Από εκεί επέλεξε το usb με τα windows. Το έκανα από τα πρώτα. Συνήθως σε αλλά pc μου έβγαζε το όνομα του USB flash. Τώρα απλά είχε τις επιλογές usb-Fff, USB-hdd κλπ..
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οι επιλογές που πρέπει να βάλεις είναι οι εξής: Hard Disk Boot Priority : 1. KingstonDataTraveler2. 2. Τον ssd που έχεις 3. Δεν μας ενδιαφέρει. First Boot Device : USB-HDD Αν και έτσι δεν μπορείς τότε ή το iso των win 7 δεν είναι καλό ή δεν κάνεις σωστά bootable με το rufus. Στην τελική κάψε το iso σε ένα CD και πέρασε έτσι τα win αφού φυσικά επιλέξεις First Boot Device : CD-Player. Hard Disk Boot Priority : 1. Τον ssd που έχεις 2. KingstonDataTraveler2. 3. Δεν μας ενδιαφέρει. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2017 από BlueBlood7 1
txcellas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Οι επιλογές που πρέπει να βάλεις είναι οι εξής: Hard Disk Boot Priority : 1. KingstonDataTraveler2. 2. Τον ssd που έχεις 3. Δεν μας ενδιαφέρει. First Boot Device : USB-HDD Αν και έτσι δεν μπορείς τότε ή το iso των win 7 δεν είναι καλό ή δεν κάνεις σωστά bootable με το rufus. Στην τελική κάψε το iso σε ένα CD και πέρασε έτσι τα win αφού φυσικά επιλέξεις First Boot Device : CD-Player. Hard Disk Boot Priority : 1. Τον ssd που έχεις 2. KingstonDataTraveler2. 3. Δεν μας ενδιαφέρει. Μάλλον από Rufus παίζει το πρόβλημα γιατί όλα αυτά τα δοκίμασα. Θα τ δω και αύριο πάλι.
txcellas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα. Υπαρχει ενδεχομενο το rufus να μην λειτουργει τοσο καλα σε 10ρια και να χρειαζεται να χρησιμοποιησω αντιστοιχο προγραμμα των windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα