Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E δεν είναι πραγματικό πρόβλημα αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/like/122190804884?lpid=122&chn=ps&adgroupid=42022636070&rlsatarget=pla-467282657952&adtype=pla&poi=&googleloc=9045800&device=c&campaignid=726760769&crdt=0

Με cable male to female το έχεις λύσει. Απλά τι 2 τέρα ρε φίλε...wow(not the game).

USB 2.0
Δημοσ.

2tb σε μέγεθος τόσο μικρό. Τρομερή εξέλιξη. Σίγουρα θα έχει κάνα 800αρι αλλά μόλις βγουν αρκετά θα πέσει γρήγορα στα 200 250. Πάλι σε σύγκριση με έναν σκληρό hdd δεν συμφερει αλλά προσφέρει απίστευτη φορητοτητα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω πως τα flashακια είναι αρκετά πιο αξιόπιστα από HDD.

Δεν έχουν κινητά μέρη για να πάθουν τίποτα εάν πέσουν.

Εντύπωση μου κάνει πως τα συγκεκριμένα datatraveler δεν έχουν lifetime εγγύηση όπως κάποια από τα φθηνότερα καθώς και SD cards της ίδιας εταιρίας.

Όσο για το μέγεθος, αναρωτιέμαι γιατί κάνει εντύπωση πως βγαίνουν σε μεγαλύτερες χωρητικότητες.

Θα έπρεπε να βγαίνουν σε μικρότερες?

Εφόσων το content αλλαζει+μεγαλώνει σε μέγεθος τα φλασάκια θα μένουν στάσιμα?

Το πρώτο μου φλασάκι πρέπει να ήταν 16mb,χρονική περίοδος που οι δισκέτες ήταν το κύριο μέσο μεταφοράς δεδομένων(1,44mb).

Προφανώς για την εποχή ήταν 12 φορές μεγαλύτερο από την νόρμα.

Και ήταν όντως μεγάλο, όταν αποθηκεύες μόνο κανένα word για καμία εργασία.

Μετά βγήκαν mp3/dvix/παιχνίδια/fhd και πλέων 4κ.

Κάπου δεν πρέπει να χωρέσουν όλα τα παραπάνω?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω πως τα flashακια είναι αρκετά πιο αξιόπιστα από HDD.

Δεν έχουν κινητά μέρη για να πάθουν τίποτα εάν πέσουν.

Εντύπωση μου κάνει πως τα συγκεκριμένα datatraveler δεν έχουν lifetime εγγύηση όπως κάποια από τα φθηνότερα καθώς και SD cards της ίδιας εταιρίας.

Όσο για το μέγεθος, αναρωτιέμαι γιατί κάνει εντύπωση πως βγαίνουν σε μεγαλύτερες χωρητικότητες.

Θα έπρεπε να βγαίνουν σε μικρότερες?

Εφόσων το content αλλαζει+μεγαλώνει σε μέγεθος τα φλασάκια θα μένουν στάσιμα?

Το πρώτο μου φλασάκι πρέπει να ήταν 16mb,χρονική περίοδος που οι δισκέτες ήταν το κύριο μέσο μεταφοράς δεδομένων(1,44mb).

Προφανώς για την εποχή ήταν 12 φορές μεγαλύτερο από την νόρμα.

Και ήταν όντως μεγάλο, όταν αποθηκεύες μόνο κανένα word για καμία εργασία.

Μετά βγήκαν mp3/dvix/παιχνίδια/fhd και πλέων 4κ.

Κάπου δεν πρέπει να χωρέσουν όλα τα παραπάνω?

Δημοσ.

ΚΑΜΜΙΑ απολύτως χρηστικότητα όταν υπάρχει αυτό: 

https://www.skroutz.gr/s/8476753/Samsung-Portable-SSD-T3-2TB.html

Οι ταχύτητες δεν έχουν καμμία σχέση, ο T3 σκίζει ακόμα και στα μικρά αρχεία όπου τα φλασάκια πεθαίνουν και σε πολύ πιό μικρό μέγεθος. Για την τιμή το συζητάμε, αν και δε νομίζω να είναι τόσο φθηνότερο. 

Δημοσ.

Είχα πει παλαιότερα σε μία παρόμοια ανάρτηση, τα κινητά μέρη πλησιάζουν να ανήκουν στο παρελθόν.

Κάτι σαν τα Floppy disk (Amiga, Atari etc.), τα κασετόφωνα κτλ. κτλ. κτλ.
Το μέλλον ανήκει στα SSD-FLASH DRIVES με τεχνολογία οπτικών ινών.

(τι είπε ο άνθρωπος...)

Δημοσ.

ΚΑΜΜΙΑ απολύτως χρηστικότητα όταν υπάρχει αυτό: 

https://www.skroutz.gr/s/8476753/Samsung-Portable-SSD-T3-2TB.html

Οι ταχύτητες δεν έχουν καμμία σχέση, ο T3 σκίζει ακόμα και στα μικρά αρχεία όπου τα φλασάκια πεθαίνουν και σε πολύ πιό μικρό μέγεθος. Για την τιμή το συζητάμε, αν και δε νομίζω να είναι τόσο φθηνότερο. 

αυτο που ποσταρες εχει καπου 10πλασιο μεγεθος και βαρος.

Δημοσ.

από ότι θυμάμαι και αυτά τα usb, ssd δίσκοι είναι κατά κάποιο τρόπο απλά υποδυέστεροι

τα μέχρι τώρα μοντέλα των 1ΤΒ είχαν βγει προβληματικά πάντως, στους περισσότερους πέθαναν και πήγε τζάμπα το χιλιάρικο (που είχαν όταν βγήκαν)

Δημοσ.

Δεν θα το γέμιζα με τίποτα! :P

Σοβαρά ποιος χρειάζεται να κουβαλάει μαζί του τόσα αρχεία;! Εκτός κι αν αξίζει για backup που γράφτηκε (αν είναι πιο αξιόπιστο ή / και πιο οικονομικό από τους σκληρούς δίσκους).

Δημοσ.

LOL

The USB 3.0 DataTraveler Ultimate GT will be out in February 2017. Pricing has not yet been announced, but it’s probably safe to assume that the world’s highest-capacity flash drives could also be the world’s highest priced.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...