Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Kingston ανακοίνωσε μία νέα σειρά flash drive που προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα. Το νέο DataTraveler Ultimate GT που έχει διαστάσεις 72 x 26,9 x 21 χιλιοστά προσφέρει έως και 2TB χωρητικότητας.

Η σειρά DataTraveler Ultimate GT διαθέτει και ένα ακόμη μοντέλο χωρητικότητας 1TB, το οποίο χρησιμοποιεί επίσης το πρότυπο USB 3.0 για γρήγορες μεταφορές δεδομένων. Όσον αφορά στο μεγαλύτερο αδερφάκι του, με την διπλάσια χωρητικότητα, η Kingston λέει πως μπορεί να χωρέσει 70 ώρες video ανάλυσης UHD.

Η Kingston χρησιμοποίησε ένα κράμα ψευδάργυρου για την κατασκευή του προστατευτικού περιβλήματος του flash drive, κάτι που όπως λέει το καθιστά “shock resistant”. Η εταιρεία επίσης λέει ότι αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες από -40°C έως στους 85°C ενώ μπορεί να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα από τους -25°C έως στους 60°C. Τα flash drives της νέας σειράς της Kingston καλύπτονται από 5ετή εγγύηση αλλά η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμα το κόστος τους.

Link.png Site: SlashGear

Δημοσ.

Ρε φίλε, το 2005 που πήγα φοιτητής είχα ένα USB με χωρητικότητα 256mb και ήμουν κατευχαριστημένος. Που έχουμε φθάσει...

• Like 10
Δημοσ.

εχετε τισ θερμοκρασιες λαθος... just saying

Απ΄ ό,τι κατάλαβα, μπορεί να είναι σε λειτουργία από -25°C έως 60°C (operating temperature) και να κρατάει το δεδομένα (εκτός λειτουργίας) από -40°C έως 85°C (storage temperature).

• Like 4
Δημοσ.

Ρε φίλε, το 2005 που πήγα φοιτητής είχα ένα USB με χωρητικότητα 256mb και ήμουν κατευχαριστημένος. Που έχουμε φθάσει...

Link.png Site:

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν φλασάκι 2TB γιατί κάτι μου λέει ότι είναι πολύ εύθραστο και πως αν πέσει θα γίνει κάποια ζημιά από μέσα γιατί έχει πάρα πολύ μικροσκοπικά κυκλώματα.

Θυμάμαι είχα φλασάκι 16GB και όταν γέμισε στα 8GB μετά όταν πήγα να φορτώσω κι άλλα αρχεία στο φλασάκι μετά σταμάτησε να αποθηκεύει και κάποιες φορές αλλοίωναν οι εικόνες που είχα στο φλασάκι.

Δημοσ.

Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν φλασάκι 2TB γιατί κάτι μου λέει ότι είναι πολύ εύθραστο και πως αν πέσει θα γίνει κάποια ζημιά από μέσα γιατί έχει πάρα πολύ μικροσκοπικά κυκλώματα.

Θυμάμαι είχα φλασάκι 16GB και όταν γέμισε στα 8GB μετά όταν πήγα να φορτώσω κι άλλα αρχεία στο φλασάκι μετά σταμάτησε να αποθηκεύει και κάποιες φορές αλλοίωναν οι εικόνες που είχα στο φλασάκι.

Δεν πιστεύω να ήταν από εκείνα τα παλιά κινέζικα του ebay που έλεγαν 16GB αλλά πάνω από 6 δεν έγραφαν τίποτα; Λέω γιατί είχα πάρει κι εγώ ένα από δαύτα και μετά από ένα μήνα πήγε στα σκουπίδια.

• Like 3
Δημοσ.

Απ΄ ό,τι κατάλαβα, μπορεί να είναι σε λειτουργία από -25°C έως 60°C (operating temperature) και να κρατάει το δεδομένα (εκτός λειτουργίας) από -40°C έως 85°C (storage temperature).

εχετε τισ θερμοκρασιες λαθος... just saying

Έγινε διόρθωση. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

οταν φτιαξουν PB σε μεγεθος καρφιτσας?

λιγα χρονακια ακομα

Δημοσ.

Η Kingston χρησιμοποίησε ένα κράμα ψευδάργυρου για την κατασκευή του προστατευτικού περιβλήματος του flash drive, κάτι που όπως λέει το καθιστά “shock resistant”. 

Δημοσ.

Το πρόβλημα με αυτά τα χοντρά φλασάκια είναι ότι αν το βάλεις σε μια θύρα, στη διπλανή δεν μπορείς να βάλεις κάτι άλλο.

E δεν είναι πραγματικό πρόβλημα αυτό:

http://www.ebay.co.uk/itm/like/122190804884?lpid=122&chn=ps&adgroupid=42022636070&rlsatarget=pla-467282657952&adtype=pla&poi=&googleloc=9045800&device=c&campaignid=726760769&crdt=0

Με cable male to female το έχεις λύσει. Απλά τι 2 τέρα ρε φίλε...wow(not the game).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...