JohNickZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 here, το καλυτερο προγραμμα offline ever, απο τοτε που μπηκε δεν ανοιξε αλλο προγραμμα πλοηγησης.
obijuan1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 4ης ειστε μονο κ ενας να σας κανει χαλαστρα. Τελευταία φορά που τσεκαρα το here maps δεν έβρισκε τιποτα κ με έκανε κύκλους. Για να μη πω για τον υπολογισμό νεας διαδρομής... Καλα τα pois του πθο αθλιο κ απο mls. Α και με 71 mb τα εχω ολα offline και ο χώρος στο κινητο μου δεν παει χαμένος με το here maps. Κ το καλύτερο στέλνω απο οποιοδήποτε υπολογιστή την διεύθυνση στο κινητο μου κ αυτο με παει διχως να χρειάζεται να πληκτρολογισω τίποτα. Το here maps ειναι για οσους παίζουν μόνο ποκεμον. Για σένα
DrXavier Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξερω που εχετε βαλει το HERE και δεν σας εβγαλε διαδρομη ! Εχω αυτη την εφαρμογη χρονια τωρα απο τοτε που ειχε κυκλοφορησει για Lumia... Ακομα στα πιο ακυρα μερη μου βρηκε διαδρομες , οταν εβγαινα απο αυτες μου εδινε αμεσα νεα και με οδηγιες , τα παντα. Μου βγαζει τα παντα απο info στο δρομο. Και ξανα λεω , ακομα και σε τερμα ακυρα μερη !
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Σαν χάρτες αυστηρά (οι δρόμοι-διαδρομές, δλδ) είναι εξαιρετικοί, μακράν καλύτεροι των G. Η πλοήγηση είναι θέμα (και) της εφαρμογής που τους χρησιμοποιεί. Εκεί που υστερούν σημαντικά, είναι στα POIs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα