Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει καταφέρει κάποιος να εγκαταστήσει σωστά τα WIN 10 με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών? 

Δημοσ.

Σου χτυπάει bsod's όπως κάνει με τους περισσότερους drivers και στα 7ρια; Δεν την έχω δοκιμάσει σε 10ρια αλλά γιατί όχι; Δοκίμασες τους 257.15?

• Like 1
Δημοσ.

Σου χτυπάει bsod's όπως κάνει με τους περισσότερους drivers και στα 7ρια; Δεν την έχω δοκιμάσει σε 10ρια αλλά γιατί όχι; Δοκίμασες τους 257.15?

Το έχεις ακόμα τα μηχάνημα? :) 

Δουλεύω τους 260.99 σε win7 x64 χωρίς το Powermizer κ' δουλεύουν σωστά.

Δοκίμασα τα 10άρια, έβαλα κάποιον moddification driver (δεν θυμάμε ποια έκδοση) αλλά ξεκίνησε το flickering κ' οι επανεκκινήσεις....

Επέστρεψα στα 7άρια. :(  

Έχεις δοκιμάσει κάποιον πιο καινούριο driver στο δικό σου? 

υ.γ.

Έχω αλλάξει το bios για να αναγνωρίζει την vga ;)  κ' έχω "τροποποιήσει" το bios της κάρτας γραφικών για να τρέχει σε ποιο χαμηλές ταχύτητες γιατί ανέβαζε θερμοκρασίες (110c).

..

post-228261-0-07054400-1483917731_thumb.gif

Δημοσ.

Όχι, την είχα σε ένα 5920 αλλά το σούταρα... Απλά θυμάμαι το ψάξιμο και τον χαμό με το powermizer κτλπ...

Εγώ είχα δοκιμάσει πολλές εκδόσεις , για σωστή λειτουργία μόνο με τους παραπάνω 257.15 είδα φως... Και δεν χρειάστηκε να πειράξω και τίποτα. Δοκίμασε τους. Γενικά αυτό που λες πάντως είναι το πρόβλημα με τα clock, για αυτό σου κάνει οτι κάνει, θέλει άλλους drivers...

Πριν 2 χρόνια που το έψαχνα αν θυμάμαι σωστά μέχρι 280-282 που είχαν βγει, δεν δούλευαν κομπλέ οι drivers, οι τελευταίοι σωστοί είναι οι 257.15... Τώρα για μεταγενέστερους τι να σου πω... Δεν ξέρω... Αν και να σου πω την αλήθεια δεν το βλέπω...

Για θερμοκρασίες δεν θυμάμαι να χτύπαγε 110, δοκίμασες να βάλεις copper pad? Ήταν ζεστή κάρτα αλλά 110 είναι πολύ...

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, Νίκο :)  
Δεν χρησιμοποίησα copper pad, γιατί, με συμβουλή φίλου, έβαλα μεγαλύτερες βίδες κ' πάτησε σωστά η κάρτα χωρίς να βγάλω την βάση της asus  ;)  

............

Τώρα είδα ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω άλλους drivers ...lol..... αλλά ούτε να απεγκαταστήσω αυτούς που έχω ήδη  :(   ...!!!!!!!
Μάλλον, η αναβάθμιση που έκανα σε win 10 κ' η επαναφορά του υπολογιστή στην προηγούμενη κατάσταση (win 7) άφησε κατάλοιπα...!!! :( :(

Δημοσ.

Σε 5920 την είχα και εγώ αλλά δεν θυμάμαι αν το πρόβλημα ήταν στις βίδες ή στον πυρήνα, έβαλες δηλαδή πολύ λεπτή στρώση πάστας και έβαλες/έβγαλες την ψήκτρα και είχε ακουμπήσει παντού δηλαδή ε;

Πάντως εγώ copper pad είχα βάλει σίγουρα, τώρα διαφορά αν έκανε ή όχι... Δεν θυμάμαι...

Drivers το πολύ πολύ μπαίνεις σε safe mode, σουτάρεις οτι υπάρχει απο nvidia και μετά στην επανεκκίνηση βάζεις όποιους θες.

• Like 1
Δημοσ.

Drivers το πολύ πολύ μπαίνεις σε safe mode, σουτάρεις οτι υπάρχει απο nvidia και μετά στην επανεκκίνηση βάζεις όποιους θες.

Το πρώτο που δοκίμασα ήταν αυτό, αλλά.....δεν δουλεύει :(   

Κατέβασα ένα πρόγραμμα (Display Driver Uninstaller) κ' θα δοκιμάσω με αυτό...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...