Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Πήρα αυτή την TV απο θεσσαλονίκη και πραγματικά δεν το περίμενα να έχει τόσο καλή εικόνα και γωνία θέασης, καλά χρώματα και σχετικά καλό μαύρο.. Σχέση ποιότητας τιμής καλή ( Στήν στιβαρότητα της κατασκευής χάνει)... Και ναι είναι 4k (τουλάχιστον από το μέγεθος των πιξελ φαίνεται ξεκάθαρα) αν και το κουτί της έγραφε fullhd. (Αυτό που μου είπαν απο το μαγαζί που την αγόρασα ηταν οτι πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους).. Ελπίζω να βοήθησα.

Να και μία φωτογραφία... Σύντομα θα την συνδέσω και chromecast ultra και θα δούμε τα αποτελεσματα..

Ας το γραψουμε για 5η-7η φορα:

Μια φωτογραφια κοντινη  και οχι out of focus του λογοτυπου ενος γνωστου τηλεοπτικου καναλιου  (να ειναι καδραρισμενο το λογοτυπο στην φωτογραφια). Οχι ενα ασχετο σημειο καποιου αγνωστου αντικειμενου aka ufo. :)

Η αν δεν υπαρχει κεραια πχ,  με λευκο φοντο στην οθονη,  μια φωτογραφια που να περιεχει το λογοτυπο που βλεπω στο frame "arielli" μαζι με κομματι 3-4-5 εκατοστα της οθονης και μαζι το αντιστοιχο κομματι ενος χαρακα ή  μετρου. Ολα αυτα ωστε να εχουμε αντιληψη αποστασης, εστιασμενη φυσικα, και θα βγει συμπερασμα.

Τυπογραφικό λάθος στο κουτί;! Κράτα το, μπορεί να γίνει συλλεκτικό! :D

Χαχαχαχα!!!!

Ετσι και αλλιως συλλεκτικη ειναι και η τηλεοραση! Τι αλλο να πεις οταν εχουν περασει  2 μηνες με μια "55αρα 4Κ" στα 400ευρω και ακομα (λες και δεν την εχει παρει κανεις) δεν εχουμε πληροφορια, μονο κατι περαστικοι εμφανιζονται, δεν απαντουν και περιμενουμε τον επομενο. Ελπιζω τωρα ο 2ος ανθρωπος που εμφανιστηκε να δωσει επιτελους χρησιμο feedback!

Το τυπογραφικο ειναι στο κουτι ή στη σελιδα του ισοπ εντωμεταξυ; Εχει 2 αναγνωσεις το ποστ, μιας και δεν ειναι σαφες στην μεταφορα της δηλωσης.

• Like 2
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι στο eshop point της περιοχής μου ξεφορτώνονται καθημερινά αρκετές Arielli...

Αυτές είναι σίγουρα περαστικες στο μαγαζί, γιατί είναι πουλημένες!

Είναι γεμάτος ο τόπος προποτζιδικα και καφενεία...

Δημοσ.

Ελπιζω τωρα ο 2ος ανθρωπος που εμφανιστηκε να δωσει επιτελους χρησιμο feedback!

... και επίσης να μάθουμε τι στοιχεία δίνει η κάρτα εγγύησης για το ποιός καλύπτει το σέρβις. (συγγνώμη προκαταβολικά για την επανάληψη του ερωτήματος αλλά πραγματικά το θεωρώ κάτι πολύ σημαντικό)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον στα 5 χιλιοστα μετρησα 16 pixels δηλαδη 32 στο 1 εκατοστο.. Οποτε εαν πολλαπλασιασεις 32 επι 120 που ειναι το μηκος της τηλεορασης.. 3840 και 68 επι32 υψος 2176 οποτε 4k..

Δημοσ.

Μπήκες στο service menu να δεις τι ολοκληρωμένο φοράει; Λόγω κόστους σε αυτές τις ίντσες από πλευράς panel υπάρχει σε stock UHD σε αντίθεση με τα FHD ενώ κοστολογικά είναι τα ίδια (λόγω της έλλειψης του FHD). Οπότε σε Κινέζικες παίζει δυνατά το UHD panel σε μητρική όμως για FHD (υπάρχει αισθητή διαφορά κόστους μεταξύ των πλακετών) περίπτωση στην οποία όμως η TV στην πράξη είναι FHD...

Δημοσ.

πρέπει να είναι αυτή ή καλύτερα κάποιο variant αυτής για να ακριβολογώ, με CSOT panel... Σε άλλες υλοποιήσεις το εν λόγω ολοκληρωμένο το βάζουν σαν FHD αλλά με DVBT2 / DVBS2... 

θα μάθω και θα σου πω για 100% τη Δευτέρα.

Εγγύηση τελικά ποιός δίνει για αυτά; Κάποια κάρτα εγγύησης όπως ορίζει ο νόμος παίζει εκεί μέσα;

... update... όσο το ψάχνω τόσο μαγικά βρίσκω γιατί στα MSTAR το MSD3463 είναι FHD, ενώ αντιθέτως το MSD6488 είναι για UHD! 

Έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι μια υλοποίηση που προανέφερα (UHD panel + FHD mainboard). Όπως και να έχει, τη Δευτέρα θα ξέρουμε σίγουρα!

post-41316-0-19282900-1489869657_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κανα screenshot για να δούμε τι ποιότητα βγάζει ? Έχω τη 40αρα και σε χαμηλότερες αναλύσεις είναι το μαύρο χάλι .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...