Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βουλγαρία τη δίνουν σαν FHD από ότι βλέπω (όπως και στην επίσημη σελίδα τους) - http://arielli.bg/bg/products/hladilnici/55_dn4_t2/

Παίζει έντονα σενάριο να είναι 4Κ πάνελ φορεμένο με μητρική που σηκώνει Full HD και από εκεί να έγινε το μπέρδεμα με τα χαρακτηριστικά εδώ Ελλάδα. Το αναφέρω διότι είναι μια πρακτική που υιοθετείται τελευταία λόγω έλλειψης FHD 55" panel σε καλή τιμή, με αντίστοιχα χαμηλή τιμή UHD panel. Τα κινέζικα 4Κ είναι και Smart by default από όσο γνωρίζω...

Αν την έχει κάποιος και αν δεν του κάνει κόπο, ας δει και να μας πει... όπως επίσης και να δει αν κάνει "σπασίματα" στο ERTHD σε γρήγορες κινήσεις γιατί το έχω απορία (μεμονωμένα artifacts από εδώ και από εκεί)

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα πιξελς μιας 4Κ σε σχεση με μια fullHD ειναι 4 φορες μικροτερα. Η διαφορα ειναι εμφανης. Για να τα διακρινεις την ωρα που παιζει, πρεπει να πας σε λιγα μολις εκατοστα αποσταση, σε 55αρα πχ ειναι καπου στα 15 εκατοστα.

Επισης μπορεις να τεσταρεις εικονες και βιντεο 4Κ στο φλασακι σε ενα usb της και να δεις αν ειναι 4Κ.

Το πιο απλο: Βγαλε με μια φωτογραφικη το λογοτυπο ενος καναλιου και ανεβασε εδω την φωτο να σου πω.

Για να καταλαβει 100% αν ειναι 4Κ πιστευω ο ποιο απλος τροπος   θα ηταν να την συνδεσει με ενα pc η μια αλλη πηγη 4Κ πχ (ps4 pro η καποιο android media player 4K)  και να δει σε τι αναλυση θα κλειδώσει η εικόνα?

Δημοσ.

Ναι να τους το βυσματώσει επιτόπου εκεί :P  

Aπο οτι καταλαβα την εχει παραγγείλει ,οποτε στο σπιτι υποθέτω θα το κάνει  και αν ειναι 1080p να τους την στειλει πισω πακετο και να απαιτήσει στα ιδια λεφτα αλλη 4Κ TV για την απάτη που του παίχτηκε  (αν οντως υπαρχει )

Δημοσ.

Λογικά αν βάλω το λάπτοπ με hdmi το ανώτερο στις ρυθμίσεις εικόνας θα είναι 1920χ1080 έτσι? και δίπλα θα λέει προτεινόμενη ρύθμιση?

είμαι σίγουρος παιδιά οτι θα είναι χάλια αχαχχαχα 

Τετάρτη μου είπαν θα την έχω οπότε θα σας τα πώ αναλυτικά 

Δημοσ.

Οχι κανονικά θα κλειδώσει στην ανάλυσή που δίνει το μόνιτορ/tv αλλά το θέμα είναι μπορεί κάρτα γραφικό να πάει τόσο ψηλά?

Δημοσ.

exw tn 950m 2gb ddr5 λέει max resolution 4096x2160

ισχύει?

θα βάλεις τότε ανάλυση 3840*2160 και θα δεις αν θα παίξει η τηλεόραση (ΟΧΙ 4096) γιατί λογικά μιλάμε για το παρακάτω panel

CSOT Panel Model : ST5461D04-2

Panel Type : a-Si TFT-LCD , CELL 

Panel Size : 55inch

Resolution : 3840(RGB)×2160 , UHD 

Display Mode : HVA, Normally Black,

Contrast Ratio : 4000:1 (Typ.)  

Display Colors : 1.07B   (8-bit + Hi-FRC) 

• Moderators
Δημοσ.

Στο πμ μου ειπες οτι την πηρες. Εννοουσες βλεπω τωρα, οτι την παρηγγειλες. :-D

Οταν παραλαβεις βγαζεις μια κοντινη φωτο το λογοτυπο ενος καναλιου και το ανεβαζεις, στελνοντας μου παλι να το ανοιξω μιας και δεν υπαρχει προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν την πήρα την tv ειναι fhd καμία σχέση ποιοτικά με την turbox πολύ ανώτερη σε χρώματα αντίθεση φωτεινότητα και γωνία θέασης!

Στο πισι που δοκίμασα έχει πολύ καλή απόκριση και σε παιχνίδια και σε 4κ υλικό που εβαλα τρέχει απροβλημάτιστα!

Εντάξει όταν λέω οτι είναι καλή εννοώ για τα χρηματα που την  πηρα 399 eshop δεν την συγκρίνω και καμία σχέση δεν εχει με τις 55 των 800ων :P

Αυτή η πρώτη έπεσε μετά απο δυο ημέρες απο τα χέρια του παιδιού που την κατέβαζε απο την βάση και έσπασε το πανελ στην γωνία και την ξαναέστειλα πίσω να μου πού αν αξίζει, τιμη δεν ξερω ακομα

Πήρα λοιπόν την επόμενη μέρα ακόμη μία ίδια  η οποία στο απόλυτο σκοτάδι έχει στις γωνίες μικρές σκιές στο πάνελ σαν να χάνει φώς φένονται μόνο σε απόλυτο σκοτάδι με εικόνα με μαυρο χρώμα επειδη την εχω σε καφετέρια σε προθάλαμο έξω είναι πάτα κλειστή το βράδυ οπότε δεν το είδα εκ πρώτης όψεος  , μιλησα με τo eshop  και μου είπαν οτι ειναι προβληματικό το μοντέλο και θα το αντικαταστήσουν! Κακή συναρμολόγηση και δεν εχει κατσει καλά το πάνελ.

Σε ποιότητα χρωμάτων και κίνηση είναι πολύ καλύτερη απο ότι περίμενα για κάποιο περίεργο λόγο το παλεύει πολύ!

ποιότητα κατασκευης εντάξει τρισάθλια το περίμενα αυτό 

πιστεύω παρά την διπλή ατυχία ότι άξιζε και πάλι και αν φτιάχνεται θα εχω όχι μια αλλα δυο βουλγάρικες κατάρες αχχααχχα

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν σου ειναι δυσκολο να βγαλεις μια φωτογραφια εστω και με το κινητο σου αν δεν εχεις φωτογραφικη, ενα λογοτυπο καποιου σταθμου της Αθηνας και να την δωσεις εδω, θα ειναι ο,τι σημαντικοτερο εχει γραφει στο τοπικ ως πληροφορηση.

• Like 1
Δημοσ.

Για το θεμα οτι το eshop στην πουλησε σαν 4Κ TV, και συννεχιζει μεχρι και τωρα και την πουλαει σαν 4Κ , θα το αφησεις ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν την πήρα την tv...

Σου είναι εύκολο να μου πεις ποιός καλύπτει το service για αυτές τις τηλεοράσεις; Είχε κάποια κάρτα εγγύησης μέσα στο κουτί;

Επεξ/σία από matrixxx
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...