Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως και fhd να είναι δεν βλέπω να υπάρχει και καμιά φτηνότερη με μια γρήγορη ματιά. Οκ μπορεί να μην είναι στο 10% κλπ για να ανοίξει θέμα αλλά κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρει.

Δημοσ.

πρoσωπικα προτιμω να παρω ariel απορρυπαντικο που ειναι και φτηνοτερο :P

η tv πρεπει να ειναι κορεατικη ή αντε και ιαπωνεζικη.

Δημοσ.

arielli εχω μια για το δωματιο πανω απο 3 ετη και ακομη σκυλι φιλε μου  :-)

Δημοσ.

ενω αμα ηταν Hisense, Xiaomi, LeEco(Vizio) ας πουμε θα σε χαλαγε..

Ποτε δεν κοιταω μπραντ στις αγορες μου, ποσο μαλλον χωρα προελευσης.

Παντως την αριελι οχι δεν θα την χτυπουσα, δεν μου φαινεται κατι το εξαιρετικο.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/tv-arielli-led-55dn4t2-55-led-ultra-hd-p-PER.158084

Η τηλεόραση ARIELLI LED-55DN4T2 55'' LED ULTRA HD TV είναι μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για μια τηλεόραση εξαιρετικής ποιότητας για το σαλόνι σας. Έχει ανάλυση ULTRA HD 4K και έρχεται με ενσωματωμένο ψηφιακό Tuner, έτσι ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον δέκτη για να παρακολουθήσετε ψηφιακή τηλεόραση. Διαθέτει 2 είσοδους HDMI που καθιστά εύκολη τη σύνδεση με άλλες ψηφιακές συσκευές ψυχαγωγίας, ενώ διαθέτει και θύρα usb.

• Panel: IPS
  • Μέγεθος οθόνης: 55''.
  • Λόγος διαστάσεων: 16:9.
  • Ανάλυση: 3840X2160.
  • φωτεινότητα: 250cd/m2.
  • Maximum colors: 16.7M.
  • Χρόνος απόκρισης: 6,5ms.
  • Συνδέσεις: HDMI x 2, USB x 1, coaxial, scart x 1, VGA
  • Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών
  • post-73257-0-46883800-1487496806_thumb.jpg

Καλημέρα. Έχει πάρει κανείς τόσο μεγάλη Arielli?

Ξέρουμε τι κάνει το USB?

Παίζει όλα τα φορμα?

Με ελληικους .srt πως τα πάει?

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει ηδη θεμα προ μηνος που ηταν στην ιδια τιμη και στο ιδιο μαγαζι.

Συγχωνευω τα δυο θεματα μιας και εκει υπηρχαν ηδη καποιες πληροφοριες.

Ακομα δεν εχει επιβεβαιωσει παντως καποιος αν ειναι 4Κ ή οχι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σωστο και αυτο, πριν ενα μηνα ηταν 444 η επομενη αρα υπηρχε οριακα το 10%, τωρα δεν υπαρχει, οποτε κλειδωνει.

Αν παντως καποιος μαθει τι ειναι τελικα, μπορει να μου στειλει ενα πμ να ανοιξω το θεμα να το γραψει.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έψαχνα ότι φθηνότερο για το μαγαζί σαν τρίτη tv και την έχω παραγγείλει απο το eshop ρώτησα με τηλεφωνο στο τμήμα αν ειναι όντως 4κ ή έχει γίνει κάποιο λάθος και το επαλήθευσαν οτι είναι 4κ εγώ παρόλαυτα είμαι 99% σίγουρος ότι ειναι απλά fhd αλλα δεν με πειράζει αυτό. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σαν καταναλωτής αν το προϊόν είναι άλλο απο το αναγραφόμενο δεν θεωρείται θύμα απάτης αυτός που το παίρνει? γιατί άλλο πλήρωσε και άλλο πήρε?

Η arielli είναι Βουλγάρικη με κινέζικα υλικά όπως κάνει το πλαίσιο εδώ ίδια φάση μόνο που είναι αρκετά πιο φθηνή

πόσο χειρότερη μπορεί να είναι απο αντίστοιχη turbox 55?

Επίσης πόσο χειρότερη μπορεί να είναι απο αντίστοιχη turbox 55?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα πιξελς μιας 4Κ σε σχεση με μια fullHD ειναι 4 φορες μικροτερα. Η διαφορα ειναι εμφανης. Για να τα διακρινεις την ωρα που παιζει, πρεπει να πας σε λιγα μολις εκατοστα αποσταση, σε 55αρα πχ ειναι καπου στα 15 εκατοστα.

Επισης μπορεις να τεσταρεις εικονες και βιντεο 4Κ στο φλασακι σε ενα usb της και να δεις αν ειναι 4Κ.

Το πιο απλο: Βγαλε με μια φωτογραφικη το λογοτυπο ενος καναλιου και ανεβασε εδω την φωτο να σου πω.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αν δεν ειναι 4Κ δεν ειναι προσφορα - ουτε ηταν ποτε. Επισης αν δεν ειναι 4Κ αφορα τον συμφορουμιτη που την αγορασε ως 4Κ που την διαφημιζουν και μπορει να ζητησει μια 4Κ φυσικα. Εσυ τι ακριβως ρωτας, τι θες να πεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...