nntounas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, πριν 2 εβδομάδες αγόρασα την εν λόγω τηλεόραση. Τις πρώτες ημέρες όλα λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε. Ξαφνικά πριν λίγες ημέρες έπαψε να συνδέεται στο wifi. Μετά από πολλές δοκιμές, αποφάσισα να κάνω reset το router, και κατάφερε να ξανά συνδεθεί στο δίκτυο. Από χθες και πάλι δε συνδέεται και αυτή τη φορά δεν τα καταφέρνω ούτε με reset. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το router και όχι η τηλεόραση; Σας ευχαριστώ!
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Κατι με το ρουτερ παιζει. Πιθανοτατα ειναι το καναλι του wifi, το χα συναντησει και εγω αυτο το "προβλημα". Αλλαξε το απο auto σε ενα σταθερο αριθμο.
nntounas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Κατι με το ρουτερ παιζει. Πιθανοτατα ειναι το καναλι του wifi, το χα συναντησει και εγω αυτο το "προβλημα". Αλλαξε το απο auto σε ενα σταθερο αριθμο. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το δοκίμασα, αλλά και πάλι το πρόβλημα παραμένει!
nntounas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 δοκίμασε μηπως τα καταφέρει με static ip Δοκίμασα και πάλι καμία επιτυχία..
nntounas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Τελικά μίλησα με το support της Samsung. Μου είπαν να βγάλω την τηλεόραση απ την πρίζα για λίγη ώρα. Δεν πίστευα σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να πιάσει σαν λύση. Το έκανα. Έπιασε. Το γράφω σε περίπτωση που έχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα.
vgiozo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Φίλε αν μπορείς γράψε εντυπώσεις από την τηλεόραση: κατασκευή, εικόνα, ήχος κτλ...τη πέτυχα στη προσφορά του Γερμανού στα 350ε αλλά το σκέφτομαι, καθότι τρέχει προσφορά μιας 43 F&U στα 220€
nntounas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς να είμαι και κανένας ειδικός, προσωπικά τη βρίσκω άψογη αφού πλέον δεν έχω θέματα με το Wifi. Τέλειο value for money!
vgiozo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Βασικά εγώ προβληματίζομαι με την "επένδυση" άνω των 250€, αφού δεν είναι 4Κ και τα εξτρά χαρακτηριστικά της δεν θα τα χρειαστώ σε πρώτη φάση (αρχικά θα την έχω εγώ, αλλά θέλω να τη δώσω στους δικούς μου που τυφλώνονται σε μια ημιχαλασμένη Sony). Στα αρχικά 499€ με τίποτα δεν θα τη πλησίαζα, τώρα με τράβηξε η προσφορά και η δυνατότητες Smart στο μέλλον, όπως και η ενσωμάτωση Bluetooth, που διευκολύνει τη χρήση ακουστικών για να μην ενοχλούνται άλλοι μέσα στο σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα