Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα από τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η HP στην έκθεση CES ήταν το ανανεωμένο Spectre x360 15. Η νέα έκδοση του υβριδικού notebook της HP διαθέτει οθόνη 4K IPS με 8,2 εκατομμύρια εικονοστοιχεία ενώ όπως λέει η Αμερικάνικη εταιρεία είναι τύπου Micro Edge και επομένως τα περιθώρια αριστερά και δεξιά από την οθόνη είναι πολύ μικρά και μόλις 4,65 χιλιοστά.

Το νέο HP Spectre x360 15 βασίζεται στην τελευταία γενιά της πλατφόρμας της Intel με επεξεργαστή Core i7-7500U 7ης γενιάς (Kaby Lake) σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών της Nvidia, GeForce 940MX και έως 16GB RAM. Στη βασική του έκδοση εξοπλίζεται με PCIe NVMe M.2 SSD 256GB ωστόσο μπορεί να εξοπλιστεί ακόμα και με solid state drive χωρητικότητας 1TB.

Δημοσιευμένη Εικόνα

H μπαταρία των 79,2Wh προσφέρει αυτονομία σχεδόν 13 ωρών, και η HP υποστηρίζει πως με την τεχνολογία Fast Charge της, μπορεί να φορτιστεί στο 50% μέσα σε 30 λεπτά. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε σχέση με το περσινό μοντέλο, το HP Spectre x360 του 2017 διαθέτει ελαφρώς αυξημένο προφίλ, εξαιτίας της διακριτής κάρτας γραφικών και της μεγαλύτερης μπαταρίας.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το HP Spectre x360 15 θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με 8GB RAM και 256GB SSD, με 16GB RAM και 512GB SSD και με 16GB RAM και 1TB SSD με κόστος $1279, $1499 και $1699 αντίστοιχα. Θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου.

Δημοσ.

1200.. και 1700.. για hp+nvidia δηλαδή για μηχάνημα που είναι σίγουρο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα χρειαστεί reballing μετά από ένα χρόνο... no thanks!

Δημοσ.

δεν θα σταθω στο οτι προκειται για πολυ καλα λαπτοπ. Θα σταθω μοναχα στο οτι επιτελους εχουμε συγκλιση στο προτυπο φορτισης.... type-c. Με εναν 45watt φορτιζεις φορητους, κινητα, ταμπλέτες.... και οχι μονο.

@deneb: επειδη η Nvidia αστοχησε πριν χροοονια πολλα, δεν σημαίνει πως θα αστοχει καθε χρόνο. Ξεπερασε το.

• Like 6
Δημοσ.

Αν και έχω ενδοιασμούς για την ποιότητα κατασκευής των ΗΡ, η έκδοση των 8GB RAM είναι μια τίμια πρόταση, λόγω της τεχνολογίας Fast Charge, κάτι πολύ απαραίτητα για notebook.

Δημοσ.

δεν θα σταθω στο οτι προκειται για πολυ καλα λαπτοπ. Θα σταθω μοναχα στο οτι επιτελους εχουμε συγκλιση στο προτυπο φορτισης.... type-c. Με εναν 45watt φορτιζεις φορητους, κινητα, ταμπλέτες.... και οχι μονο.

@deneb: επειδη η Nvidia αστοχησε πριν χροοονια πολλα, δεν σημαίνει πως θα αστοχει καθε χρόνο. Ξεπερασε το.

εγώ προσπαθώ να το ξεπεράσω.. αυτοί που μου στέλνουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια μηχανήματα και δε λένε να το πάρουν απόφαση να πάρουν κάτι άλλο.. :P

συμφωνώ για το type-c φορτιστή στα Laptop.. αν είχε και SoC και τιμή γύρω στα 800€ θα άξιζε..

Δημοσ.

Προ δεκαετίας τα HP ανεβάζαν θερμοκρασίες και είχαν θέματα. Ενα probook που χρησιμοποιώ ένα χρόνο τώρα είμαι πολύ ευχασρηστημένος. Τα νέα spectre μοιάζουν σε νοοτροπία με τα Dell XPS και φαίνονται πολύ ελκυστικά. Σε καλή κατεύθυνση κινείται η HP και προσφέρει εναλακτικές.

• Like 1
Δημοσ.

αν και από ότι δείχνει το μέλλον στα λαπτοπ είναι μαύρο...Με τις νέες γενιές σμαρτφον δύσκολο να προχωρήσουν τα λαπτοπ πλέον.

Δημοσ.

Για ποιο λογο χρησιμιποιουν διακριτες καρτες γραφικων σε αυτα τα laptop; Περα απο το οτι γινονται πιο βαρια και χοντρα, θερμαινονται περισσοτερο και μειωνεται και η αυτονομια τους, καρτες σαν την 940mx κανουν μονο για ελαφρυ gaming, triple a titles μονο σε 720p τρεχουν και με χαμηλα γραφικα. Οποτε εχουν καποια αλλη χρησιμοτητα που δεν γνωριζω ή απλως τις βαζουν για να λενε οτι εχουν διακριτη καρτα γραφικων;

Δημοσ.

αν και από ότι δείχνει το μέλλον στα λαπτοπ είναι μαύρο...Με τις νέες γενιές σμαρτφον δύσκολο να προχωρήσουν τα λαπτοπ πλέον.

Ξανασκέψου το. Έχουν οθόνες 15 ιντσών τα σμαρτφοουν; Εχουν πλήρες φυσικό πληκτρολόγιο; Όσο υπάρχει η ανάγκη για οθόνη και πληκτρολόγιο, θα υπάρχουν και τα λάπτοπ.

Δημοσ.

προφανος αν η χριση περιοριζεται fb κλπ δεν υπαρχει κανενας λογος...........

Δημοσ.

Καλός ο σχεδιασμός των υβριδικών συστημάτων οπότε έχουμε μέλλον...να δούμε κι άλλες προκλητικές προτάσεις..

Δημοσ.

Να προσεγγίζεις τιμές apple και να πέφτεις πάνω σε υποδεέστερη οθόνη είναι κάπως όταν παίζει φωτογραφία βίντεο τέτοια. Ελπίζω να μην έκανε έκπτωση η HP αλλιώτικα δεν συμφέρει κατά την προσωπική μου γνώμη.

Gamer δεν είμαι βέβαια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...