Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να εγκαταστησω διαφορες εκδοσεις του office (2010,2013.2016) και σε ΟΛΑ η εγκατασταση δεν ολοκληρωνεται με τιποτα.Για την ακριβεια σταματαει στο 90%Το λειτουργικο μου ειναι windws 10   64bit .Εχω δει οτι πολλοι ειχαν και εχουν το ιδιο προβλημα αλλα δε ξερω κατα ποσσο εχει βρεθει λυση.Εχω δοκιμασει να σταματησω το anitvirus κατα την εγκατασταση χωρις αποτελεσμα.Κατι αλλο που διαβασα για να σταματησω απο το TASK MANAGER το wusa.exe (αυτο που κανει τις ενημερωσεις για τα windows) στα 10αρια δε γινεται γιατι αυτη η εφαρμογη δεν υπαρχει.Μηπως εχετε αντιμετωπισει και σεις το ιδιο ποβλημα.Θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κολλήσει κανε επανεκκίνηση και μετά τρέξε τη συντόμευση και δες εάν λειτουργεί..εάν δεν reinstall--repair, έτσι συμβαίνει στα 'αντίγραφα'.{frame.}

Για του λογου το αληθες εγκατεστησα windows 10 και office 2016 για αρχη και επαιξε μια χαρουλα επισης και σε μενα συνεβαινε στο παρελθον και λυθηκε με το πρωτο μου σχολιο στις δυσκολες οποτε καλη επιτυχια,στα παρακατω..

''Κολαει σε ενα συγκεκριμενο σημειο καθε φορα.Δεν ολοκληρωνεται η εκατασταση και δεν ανοιγει μετα.Δηλαδη δε μπορω να το ανοιξω και οσες φορες και να το εγκαταστησω συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα,κολαει στο ιδιο ακριβως σημειο.Κανεις αλλος να προσθεσει κατι υπαρχει;Καποιος που να εχει windows 10 και να εχει εγκαταστησει το office''

..το πιο πιθανο θελει καθαρισμα/ελεγχο{updates} το λογισμικο σου{win} απο εγκαταστασεις μη επιτυχημενες..{revo-->force unistall free-->office κτλ.} και εγκυρη πηγη τα αντιγραφα σου, στο forum θα τα βρεις ολα αυτα σε σχολια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κολαει σε ενα συγκεκριμενο σημειο καθε φορα.Δεν ολοκληρωνεται η εκατασταση και δεν ανοιγει μετα.Δηλαδη δε μπορω να το ανοιξω και οσες φορες και να το εγκαταστησω συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα,κολαει στο ιδιο ακριβως σημειο.Κανεις αλλος να προσθεσει κατι υπαρχει;Καποιος που να εχει windows 10 και να εχει εγκαταστησει το office.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...