Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 200 mhz στο ρολοι και καλυτερα ενσωματωμενα γραφικα !
cpttony Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Την καρτα ας πουμε μπορω να την παρω και απο δω με τα 4gb http://www.skroutz.gr/s/9588700/Gigabyte-Radeon-RX460-4GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-4GD.html Και τον επεξεργαστη θα μπορουσα να τον παρω απο καπου αλλου Αν τα πάρεις από αλλού κομμάτια, δεν ξέρω κατά πόσο θα σου συναρμολογήσουν το PC τζάμπα.. Η 460 2GB και 4GB έχουν σχεδόν εφάμιλλες επιδόσεις. Αλλά στην τιμή του eshop θα έπαιρνα αυτή από το skroutz. Επίσης, μακριά από Gigabyte σε AMD κάρτες. Αμα δεν υπαρχει αλλου ο φθνοτερος θα κανω υπομονη μεχρι τον αλλο μηνα τοτε. Αλλα τι διαφορες εχει ο φθηνοτερος απο αυτον; Εντάξει όχι και ένα μήνα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω να εμφανιστεί (σήμερα "μπήκαν" στην λίστα οι άλλοι Pentium). H διαφορά του φθηνότερου είναι τα ενσωματωμένα γραφικά, κάτι που δεν σε ενοχλεί εσένα, μιας και θα έχεις κάρτα γραφικών.
Crazywolf4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ωραια τοτε θα περιμενω στο eshop για τον μικροτερο και για την καρτα θα κοιταξω για το skroutz αυτην που μου προτεινατε Σας ευχαριστω πολυ που ασχολειθηκατε Για οθονη τι θα μου προτεινατε; Μια απλη στα 100-120 θα κανει την δουλεια λετε;
cpttony Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ρώτησε εδώ, θα πάρεις πιο καλές απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα