psydark2121 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Γεια σε ολους καταρχας ειναι αγορασμενο αυγουστο και μεταχειρισμενο φοραει τα εξης ¨< Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Xeon E5450 @ 3.00GHz 48 °C Harpertown 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. G41M-Combo (Socket 775) 25 °C Graphics VA703-4Series (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce GT 220 (Gigabyte) 23 °C Storage 298GB Seagate ST3320418AS ATA Device (SATA) 26 °C 3GB USB Device (USB) Optical Drives ATAPI DVD A DH16A3L ATA Device και απλα εκει που εχχς ανοιχτα πραγματα κανει σαν ραδιο χαλασμενο κανω ρεσταρτ και κανει 2 μερες να ανοιξει συνολικα μετα απο 4 5 ανοιγη εψαξα με το προγραμμα χαρντ ντισκ σεντινελ και λεει ολα καλα τι να ψαξω εχετε δει κατι παρομοιο που παει το μυαλο σας χρειαζομαι βοηθεια δεν εχω ιδεα απο η/υ αλλαξα σημερα απο windows 7 σε 10 αλλα τα ιδια κανει ...επισεις εχω θεμα με την nvidia gt 730 με πεταει λεγοντας πως δεν διαβαστηκε σωστα και κατι περι kernel mode και μετα οτι αντικατασταθικε
HotShot84 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Τελικα την GeForce GT220 εχεις ή την GT 730? Οι drivers της καρτας γραφικων ειναι αυτες που περασαν τα windows 'η περασες δικες σου?
countass Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πρωτον σιγουρεψου τι εχεις κανει με τους drivers της καρτας γραφικων.κατι φαινεται να εχεις μπερδεψει.αν βαλεις σωστους drivers και συνεχιζει μπορειες αφου ο υπολογιστης εχει θυρα στην μητρικη,να βγαλεις εντελως την gpu απο πανω και παιξε για λιγες μερες με την on board να δεις αν θα αλλαξει κατι.και οι μνημες μπορει να στο κανουν αυτο.παλι δοκιμαστικα πας,αλλα ενα ενα τη φορα.
psydark2121 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Τελικα την GeForce GT220 εχεις ή την GT 730? Οι drivers της καρτας γραφικων ειναι αυτες που περασαν τα windows 'η περασες δικες σου?γει γεια σου φιλε εχω την 730 αλλα ωγηκε με θεματα εχω ωαλει απο της nvdia tous drivers tα πιο καθινουρια αλλα μου κανει τα ιδια εβαλα απο φιλο την 220 και δεν τα κανει αυτα με νοιαζει το φριζαρισμα που παθαινει και δεν ειναι καρτα σιγουρα Πρωτον σιγουρεψου τι εχεις κανει με τους drivers της καρτας γραφικων.κατι φαινεται να εχεις μπερδεψει.αν βαλεις σωστους drivers και συνεχιζει μπορειες αφου ο υπολογιστης εχει θυρα στην μητρικη,να βγαλεις εντελως την gpu απο πανω και παιξε για λιγες μερες με την on board να δεις αν θα αλλαξει κατι.και οι μνημες μπορει να στο κανουν αυτο.παλι δοκιμαστικα πας,αλλα ενα ενα τη φορα. γεια σου φιλε απο drivers εχω βαλει τα παντα η 730 ειναι στανταρακι ελλατωματικη οσο για το ολο αυτο ποθ ειπες να κανω δεν εχω ιδεα πως να το κανω . δεν με νοιαζει τοσο η καρτα γιατι και με της δυο παθανει το φριζ που εχω αναφερει
countass Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ποιες δυο;εχεις ηδη βγαλει εκτος συστηματος την 730 και δοκιμασες να κουμπωσεις το καλωδιο της οθονης στην υποδοχη της μητρικης;
psydark2121 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Ποιες δυο;εχεις ηδη βγαλει εκτος συστηματος την 730 και δοκιμασες να κουμπωσεις το καλωδιο της οθονης στην υποδοχη της μητρικης; με την 220 δεν μου πεταει αυτο με το κερνελ μοουντ μητρικη ναι την εβαλα χωρις καρτα και δεν ανοιγε καν το ντοτα2 δεν με απασχολουν οι καρτες το θεμα μου ειναι το φριζ που πα8ραινει και ανοιγη με 10 ρεσταρτ το πισι
countass Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πρεπει να κανεις λιγο υπομονη χωρις ντοτα.μπορει η gpu να κανει το κολλημα.δοκιμασε να το λειτουργησεις μερικες ωρες οπως σου ειπα για να δουμε αν φταιει η καρτα γραφικων η η υποδοχη της μητρικης για την καρτα γραφικων.αν σου ξανακολλησει με το καλωδιο οθονης στην ενσωματωμενη gpu,σημαινει πως φταιει κατι αλλο.πρεπει να ελεγξεις μνημες μετα.
psydark2121 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 λοιπον εκανα αυτο που μου ειπες με το καλωδιο της οθονης πανω στην μητρικη κανει ακριβως το ιδιο δηλαδη ειμαι φβ και κανει ενα βζζζζζζζζ και μενει φριζαρισμενο σβηνει και το πληκτρολογιο και κανω ρεσταρτ 2 φορες την ωρα οσο για τα ωραιβερς της καρτασ κατεωασα ενα προγραμμα που αφαιρει το ddu και εχει στρωσει δεν το ξαναεκανε αυτο το κερνελ μοουντ τι στο καλο ρε φιλε μηπως χρειαζομαι μητρικη επεξεργαστη αρχισα αγχωνομαι γαμωτο ξερεις καποιο προγραμμα η καπως να δουμε επεξεργαστη μητρικη σε τι κατασταση ειναι ?
countass Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) αφου στο εκανε και με την ενσωματωμένη gpu δε φταει αυτο.επομενο βημα οι ram.βγαλε τη μια,και αναψε τον,παιξε κανε κατι,δοκιμασε να δεις αν θα φριζαρει ξανα.αν ναι,βαλτη πισω τη ραμ και βγαλε την αλλη κλπ.Επίσης μιας και τα κοιτάς,ψάξε για φουσκωμένους πυκνωτές στη μητρική σου.Αν δεις κάποιον,σίγουρα και αυτό είναι ένα θέμα.https://www.google.gr/search?q=motherboard+capacitor+bulg&biw=1440&bih=832&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjIu9PPn7zRAhWDIFAKHUepAzsQ_AUIBigB#imgrc=fNeqUzmRHRnzDM%3A Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2017 από countass
psydark2121 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 αφου στο εκανε και με την ενσωματωμένη gpu δε φταει αυτο.επομενο βημα οι ram.βγαλε τη μια,και αναψε τον,παιξε κανε κατι,δοκιμασε να δεις αν θα φριζαρει ξανα.αν ναι,βαλτη πισω τη ραμ και βγαλε την αλλη κλπ. Επίσης μιας και τα κοιτάς,ψάξε για φουσκωμένους πυκνωτές στη μητρική σου.Αν δεις κάποιον,σίγουρα και αυτό είναι ένα θέμα. https://www.google.gr/search?q=motherboard+capacitor+bulg&biw=1440&bih=832&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjIu9PPn7zRAhWDIFAKHUepAzsQ_AUIBigB#imgrc=fNeqUzmRHRnzDM%3A file den 8a topistepseis opws eipa foraw 2 4giga ram ths kingston evgala thn mia giati kpou diavasa pws sthn sigekrimenei motehr kati paizei me ta 8 giga kai spania den exoun 8ema kai to pc einai asteri telos den kolise pote ksana na eisai kala euxaristw poli file den 8a topistepseis opws eipa foraw 2 4giga ram ths kingston evgala thn mia giati kpou diavasa pws sthn sigekrimenei motehr kati paizei me ta 8 giga kai spania den exoun 8ema kai to pc einai asteri telos den kolise pote ksana na eisai kala euxaristw poli http://www.skroutz.gr/s/281569/Gigabyte-G41M-Combo.html#reviews Κοιτα στα σχολια απο εδω κατι δεν μου κολλησε εβγαλα την μια ραμ μου και ολα ρολοι δουλευω με 4 πλεον αλλα σφαιρα δεν ξανακολλησε τιποτα ειναι να παρω μια τωρα 8γκικα αλλα δεν ξσερω αν πρεπει ειναι απο φιλο μου HYper 8 γκιγκα να το παρω λες η θα εχω τα ιδια παλι ? ειναι στα 1355μηζ ενω αυτεσ που εχω 533μηζ
HotShot84 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 1) Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις πιο ακριβως μοντελο μητρικης εχεις για να δεις την μεγιστη συμβατοτητα μητρικης και μνημες. 2) Επισης καλο θα ηταν να δεις και στο site της μητρικης εαν εχει βγαλει καποιο Update του bios που διορθωνει προβληματα ασυμβατοτητας. 3) Καλο θα ηταν να προσεξεις και τα volt απο τις μνημες που θα αγορασεις. 4) Πριν κανεις ολα αυτα παρε την μνημη την καλη που δουλευεις και δεν φριζαρει και βαλτην στην θεση της μνημης που εβγαλε και φριζαρε μηπως φταιει το slot και οχι η μνημη
countass Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 file den 8a topistepseis opws eipa foraw 2 4giga ram ths kingston evgala thn mia giati kpou diavasa pws sthn sigekrimenei motehr kati paizei me ta 8 giga kai spania den exoun 8ema kai to pc einai asteri telos den kolise pote ksana na eisai kala euxaristw poli http://www.skroutz.gr/s/281569/Gigabyte-G41M-Combo.html#reviews Κοιτα στα σχολια απο εδω κατι δεν μου κολλησε εβγαλα την μια ραμ μου και ολα ρολοι δουλευω με 4 πλεον αλλα σφαιρα δεν ξανακολλησε τιποτα ειναι να παρω μια τωρα 8γκικα αλλα δεν ξσερω αν πρεπει ειναι απο φιλο μου HYper 8 γκιγκα να το παρω λες η θα εχω τα ιδια παλι ? ειναι στα 1355μηζ ενω αυτεσ που εχω 533μηζ Χαίρομαι που βοήθησα.Αν θες να βοηθήσουν περισσότεροι με τις ram πόσταρε κι εδώ το πρόβλημά σου αφού πεις και τα στοιχεία του συστήματός σου και το λόγο αλλαγής ram. http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα