stefanos2732 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Εχω θεμα με το pc μου. Ενω κανει boot up κανονικα, οταν βαζω κωδικο για να κανω login στο microsoft account μου και να μπω στον υπολογιστη μου, φορτωνει για περιπου 5 λεπτα (πρωτη εικονα). Μετα για κανα 5αλεπτο ακομη μου βγαζει μαυρη οθονη (2η εικονα).Αφου περιμενω για αρκετη ωρα και για τα 2, το pc λειτουργει κανονικα. Ξερει κανεις τι φταιει?
Apsinthos07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Πες μας τα parts του υπολογιστή σου. Αν τα windows είναι εγκατεστημένα σε HDD τσέκαρε τον με το Hard Disk Sentinel για υγεία και θερμοκρασία.
stefanos2732 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Τα windows ειναι εγκατεστημενα σε ssd και δεν βλεπω καποιο προβλημα θερμοκρασιας
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Συνήθως αν ένα pc έχει περίεργη συμπεριφορά τσεκάρω πρώτα τον event viewer και το view reliability history για να δω αν έχουν καταγραφεί σφάλματα που να μου δώσουν μια εικόνα τι φταίει. Για το πρώτο δεξί κλικ στο σταρτ και επιλογή event viewer, το δεύτερο πας control panel / System and Security / Maintenance / View Reliability History. Δεν είναι πάντα εύκολο να βγει άκρη από τα σφάλματα αλλά από το να ψάχνεις στα τυφλά τι κρεμάει κάποια άκρη μπορείς να βρεις.
thepoint Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Κατέβασε το Avira Rescue System από https://www.avira.com/en/downloads/ είναι στα utilities και ξεκίνησε τον υπολογιστή σου από το usb που το έχεις εγκαταστήσει. Αυτό που ζητάς από το πρόγραμμα είναι επιδιόρθωση της εκκίνησης και γιατί όχι με τη ευκαιρία έναν έλεγχο του δίσκου. Ίσως πρέπει να μπεις στο bios για αλλαγή αν δεν μπορείς να επιλέξεις το usb κατά το ξεκίνημα boot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα