Heybro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μου άρεσε αρκετά ωραία ατμόσφαιρα αρκετά dark το σενάριο πολύ καλοι ηθοποιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Βγάζει λίγο ατμόσφαιρα απομονωμένου λόρδου που είναι "λυκάνθρωπος" or something και οίκο των Άσερ φυσικά λόγω της αδερφής ????. Είναι πολύ ευχάριστο βέβαια που είναι Αφρική μεριά να αλλάζουμε και λίγο setting. Επίσης αν και έχει αρκετές ωραίες στιγμές νομίζω η σκηνή που κάνει acknowledge τα στοιχειά του -αν και θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη- είναι η αγαπημένη μου απ'το επεισόδιο. Μόνο και μόνο για τα λόγια αλλά και επειδή σηκώνει τα σεντόνια χεχε. Ελπίζω να παραμείνει ατμοσφαιρικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostresam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δυνατο με σκοτεινη ατμοσφαιρα εποχης...Γουσταρω απειρα το ρολο του Χαρντι..ελπιζω να εξελιχθει ωραια κ η πλοκη Φαινεται το 17 θα τσουλισει ωραια απο αποψη σειρων,ευτυχως γιατι δε θα τη παλευα αλλιως μεχρι το 18 που βγαινει η 2η του WW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Είδα και το 2ο. Παρότι μου αρέσει πολύ σαν ατμόσφαιρα και φυσικά ο Hardy, το πάνε εξαντλητικά αργά και το αφήσανε σε επικό cliffhanger . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Είδα και το 2ο. Παρότι μου αρέσει πολύ σαν ατμόσφαιρα και φυσικά ο Hardy, το πάνε εξαντλητικά αργά και το αφήσανε σε επικό cliffhanger . "Cliffhganer", λες και δεν ξέρουμε ότι θα την παλέψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 "Cliffhganer", λες και δεν ξέρουμε ότι θα την παλέψει... Για το αν θα γαμησει την γκόμενα ή την αδερφή του το λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Cliffhanger συνήθως λέμε αυτό που συμβαίνει στο τέλος του επεισοδίου όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Την αδερφή του στο τέλος παραλίγο να τη γαμησει. Έλα τώρα για το μαχαίρωμα το λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) γιατι μου δίνετε η εντύπωση οτι την αδελφή του την έχει φυστικωσει ήδη και έχουν παιδί τον πιτσιρικά και είναι και ο λόγος που έφυγε για Αφρική Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2017 από jokerakias 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 +1. Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 γιατι μου δίνετε η εντύπωση οτι την αδελφή του την έχει φυστικωσει ήδη και έχουν παιδί τον πιτσιρικά και είναι και ο λόγος που έφυγε για Αφρική Καλά αυτό είναι προφανές. Εγώ λέω για το rematch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλυτερο το 2ο.Συνεχιζει ο αργος ρυθμος και το ζουμι ηταν στο τελευταιο 15λεπτο περιπου. γιατι μου δίνετε η εντύπωση οτι την αδελφή του την έχει φυστικωσει ήδη και έχουν παιδί τον πιτσιρικά και είναι και ο λόγος που έφυγε για Αφρική Κατι τετοιο υποθετω και γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο η σειρά. Θυμίζει κλασικό παλιό ελληνικό σενάριο ( σαν αυτή πχ με τον Κωνσταντάρα) όπου γυρίζει ο κληρονόμος της περιουσίας ενώ όλοι τον έχουν ξεγράψει και τελικά τους κάνει ότι θέλει και τους τα παίρνει όλα. Πιο προβλέψιμο πεθαίνει.. Ο μόνος λόγος που το βλέπω είναι ο Τομ Χάρντι. Αλλιώς από μένα αυτή η αγγλική κλασικουρα θα είχε φάει big time άκυρο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Η ατμόσφαιρα μετράει άσχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Η ατμόσφαιρα μετράει άσχημα Ναι ισχυει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα