Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 http://www.imdb.com/title/tt3647998/combined Προβλήθηκε πριν λίγες ώρες το 1ο επεισόδιο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μούφα το trailer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 ωραιος ο χαρντι, ωραια φωτογραφια, εισαγωγικο το 1ο επ. χωρις πολλα πολλα, θα δουμε στην συνεχεια, παντως ειμαι αισιοδοξος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 παιζει πουθενα γιατι το εχασα στον οτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μου άρεσε αν και δεν είμαι φαν σειρών "άλλης εποχής".. Όπως αναφέρθηκε, αρκετά εισαγωγικό. Στο τελευταίο 10λεπτο σε βάζει για τα καλά στο κλίμα για το τι θα ακολουθήσει. Οπότε αναμονή για τη συνέχεια. Έχει potential.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 παιζει πουθενα γιατι το εχασα στον οτε Στειλε mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Το βρηκα υποσχομενο και απο μερια ιστοριας αλλα συντριπτικα λογω Tom Hardy. Οταν αρχιζει και "τα χανει" ο χαρακτηρας του, ειναι ολα τα λεφτα. Ενα απο τα main attractions του Peaky Blinders και ας εμφανιζεται σποραδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 παιζει πουθενα γιατι το εχασα στον οτε Αύριο, Τρίτη, 23:00 το δείχνει ο ΟΤΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 παιζει πουθενα γιατι το εχασα στον οτε Στο torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 9.4 βαθμολογια απο 2.5k ατομα... Θα το αφησω να βγουν λιγα περισσοτερα επισοδεια να σταθεροποιηθει καπως, και θα δω πιτολο για hardy.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Στο torrent Όταν το έψαχνα δεν υπήρχε προχτές. Το βρήκα χτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Θα το τιμησω και εγω,φυσικα λογω Hardy,αλλα μιας και το εχει πρεμιερα ο οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Το ειδα και εγω,καθαρα λογω hardy, και ηταν αξιολογο.Το καλο ειναι οτι ειναι μινι-σειρα,οποτε θα εχει γρηγορη πλοκη και δεν θα εχουμε,το γνωστο τραβηγμα απο τα μαλλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Αναγνωριστικο το 1ο επεισοδιο.Τιποτα το σπουδαιο,αλλα ειναι ακομα η αρχη και φαινεται να εχει ενδιαφερον και οπως ειπε ο συμφορουμιτης η σειρα θα ειναι μινι και προφανως δεν θα κανει την θεαση του ανυποφορη με τραβηγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Έχω την αίσθηση ότι θα είναι το καινούργιο το 10άρι το καλό Θα δείξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα