Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και καλή χρόνια ευχομαι σε ολους

Αποφάσισα να αγοράσω ενα gaming μόνιτορ και θα ήθελα την βοήθεια σας!
Η κάρτα γραφικών ειναι η gtx 970 sc της evga

Αυτο που ψάχνω ειναι ενα αξιοπρεπές 1080p μόνιτορ μέχρι 24" με ips-pls panel με ζωντανά χρώματα και σωστό μαύρο ετςι ώστε να μπορώ να συνδυάσω gaming και movies!
Για την ώρα δεν με ενδιαφέρει το 4K gaming
Το budget που μπορώ να διαθέσω ειναι μέχρι 200 Ε
Τα παιχνίδια που παίζω ειναι bf FIFA far cry division

Μετα απο αρκετό ψάξιμο στο Ίντερνετ κατέληξα σε αυτη την οθόνη και θα ήθελα την γνώμη σας
http://www.skroutz.gr/s/10010751/Samsung-S24F350FHU.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+s24f350fhu

Θεωρώ πως ειναι μια αξιοπρεπής οθόνη για τα 60 hz στα 1080p και με freesync ( ίσως για μελλοντική αναβάθμιση)
Αν φυσικά υπάρχει κάποιος φίλος με κάποια άλλη πρόταση εννοειται την αναφέρει

Ps: αν ψάξω για curved αξίζει τον κόπο γιατι τα περισσότερα ειναι σε va panel?
Σας ευχαριστω πολυ,
Δημήτρης

Δημοσ.

Αν θες σοβαρή οθόνη σε αυτά τα χρήματα κοίτα και σοβαρές κατασκευές.

Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι πας τελείως στα τυφλά. Θες Ips και μετα καταλήγεις σε VA το οποίο έχει freesyng για AMD ενώ εσύ έχεις Nvidia και μια χαρά για 1080P. Curved μετά και έρχεται και το τελειωτικό χτύπημα από το πάνω ποστ να σε αφήσει να πλανάσαι πλάνην οικτραν, γιατί ούτε αυτός έχεις ιδέα... Πήγαινε εδώ και σταχυολόγησε τις απαντήσεις που θα λάβεις.

http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/

Δημοσ.

Φιλε soik αν διαβάσεις πιο προσεκτικά γράφω οτι θέλω ενα μόνιτορ ips pls και απλα ΡΩΤΑΩ αν σε curved αξίζει τον κόπο διότι οι περισσότερα ειναι σε va panel!
Επίσης αν διαβάσεις πάλι πιο προσεκτικά μιλαω για πιθανή αναβάθμιση σε amd στο μέλλον!
Βοήθησε με με το τι εννοεις σοβαρές κατασκευές

Δημοσ.

Για παιχνιδια oι IPS ειναι καλυτερες, καθως οι VA εχουν εμφανες ghosting σε μεταβασεις σκοτεινων αποχρωσεων. Βεβαια οι VA εχουν πολυ καλυτερο βαθος μαυρου, για να πετυχεις κατι παρεμφερες με τις IPS πρεπει να χρησιμοποιησεις bias lighting.

H Samsung που εβαλες θα ειναι καλη κατα πασα πιθανοτητα, αλλα ειναι αδοκιμαστη. Η παρεμφερης dell p2417h (pls και αυτη) ειναι λιγο υποδεεστερη απο τις καινουριες IPS της LG, οποτε θα προτεινα την LG 23mp68vq, η οποια κιολας με το Freesync ανοιχτο φτανει τα 75Hz.

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχάς παίδες σας ευχαριστω πολυ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!

Φιλε xmorsx δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα reviews εδω για την lg!
Όλοι κάνουν παράπονα για καμμένα pixels και μεγάλο backlights bleeding

Δημοσ.

Καταρχάς παίδες σας ευχαριστω πολυ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!

Φιλε xmorsx δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα reviews εδω για την lg!

Όλοι κάνουν παράπονα για καμμένα pixels και μεγάλο backlights bleeding

Να εισαι σιγουρος οτι αυτοι ειναι η μειοψηφια σε σχεση με οσους εχουν αγορασει τις συγκεκριμενες και εχουν μεινει ικανοποιημενοι. Ολες οι οθονες εμπεριεχουν το ρισκο να αγοραστουν ελλατωματικες. Εγω οσες LG εχω δει απο κοντα ειναι μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...