JustStartedCeid Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Θελω να παρω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο για το λαπτοπ μιας και εχω μονο εναν ssd ο οποιος: - Να ναι 1 tb - Να ναι στα κατω απο 60 ευρω Βρηκα μερικους στο skroutz, αλλα θα θελα να ακουσω τις δικες προτασεις γιατι φοβαμαι μην παρω καποιον και σε κανα χρονο τα φτυσει. Ευχαριστω
george kesoglu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Επέλεξε έναν πολύχρωμο με όμορφες αντανακλάσεις στο φως και αγόρασε τον Ειχα τρεις εξωτερικούς 2 wd και 1 seagate περίμενα να χτυπήσει πρώτα ο seagate που ηταν ο πιο παλιός και κακόφημος και τελικά χτύπησαν πρώτα οι δυο wd
JustStartedCeid Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/6884475/Seagate-Expansion-Portable-1TB-STEA1000400.html#specs Ειδα σε αλλο ποστ να προτεινουν αυτον. Δεν εχω θεμα με εφμανιση, δεν με ενδιαφερει. Αυτο που με νοιαζει ειναι η αντοχη (χρονικη).
george kesoglu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 την εμφάνιση την είπα χαριτολογώντας για να σου πω έμμεσα ότι το πόσο θα αντέξει ένας δίσκος είναι καθαρά θέμα τύχης. από προσωπική εμπειρία εγώ τους δίσκους και τα στικακια τα βγάζω ΠΑΝΤΑ με ασφαλή κατάργηση υλικού και μου έχουν ''χτυπήσει'' αρκετά, και έχω έναν φίλο που βγάζει και βάζει δίσκους και στικ κάθε μερα χωρίς ασφαλή κατάργηση υλικού και δεν του έχει χτυπήσει τίποτα μιλάμε για ΤΗΝ κολοφ@ρδι@ .. Συμπέρασμα,,, διάλεξε την χωρητικότητα που σε ενδιαφέρει κάνε τον Σταυρό σου και αγόρασε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα