Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει τα λεφτα της στο σκρουτζ παντως ξεκιναει στα 969

απ την αλλη με μια προχειρη ματια τη δειχνει διαθεσιμη σε δυο μονο καταστηματα οποτε μαλλον μιλαμε για δυο τελευταια εκθεσιακα κομματια...

Υ.Γ η προσφορα ληγει Κυριακη 8/01/2017 στις 20:00

Δημοσ.

Χώμα οι τιμές χώμα. Άκου 60αρα του 2015 800 ευρώ. Όταν το 2007 περναμε 32αρα samsung 720p στα 1400 ευρώ.

ασε εχω πληρωσει 1000 euro (προσφορα απο 1500) για 32αρα sharp HD ready παρακαλω....

• Like 2
Δημοσ.

ασε εχω πληρωσει 1000 euro (προσφορα απο 1500) για 32αρα sharp HD ready παρακαλω....

Αν ηταν απο τις πρωτες που κυκλοφορησαν ηταν καλη η τιμη.Σκεψου τοτε κατι plasma 42αρες ειχαν 3000 και βαλε και η kuro 6000.Εδω και μια δεκαετια εχουν ερθει τα πανω κατω στην εξελιξη της τεχνολογιας.Αλλα υπαρχει και ενα μειον.Τοτε επερνες τηλεοραση και εβγαζε δεκαετια.Πηρα πριν 2.5 χρονια 55αρα full hd 1100ευρω και τοτε με αυτα τα λεφτα περνεις 4k 65αρα.Ειναι τετοια η εξελιξη που λιγοι μπορουν να ακολουθησουν.Ουτε γινεται να αλλαζουμε καθε 2 χρονια τηλεοραση ειναι αρκετα μεγαλο το ποσο.

• Like 1
Δημοσ.

δεν καταλαβα... η μια εχει δορυφορικο δεκτη και η αλλη οχι;

Δημοσ.

Αν ηταν απο τις πρωτες που κυκλοφορησαν ηταν καλη η τιμη.Σκεψου τοτε κατι plasma 42αρες ειχαν 3000 και βαλε και η kuro 6000.Εδω και μια δεκαετια εχουν ερθει τα πανω κατω στην εξελιξη της τεχνολογιας.Αλλα υπαρχει και ενα μειον.Τοτε επερνες τηλεοραση και εβγαζε δεκαετια.Πηρα πριν 2.5 χρονια 55αρα full hd 1100ευρω και τοτε με αυτα τα λεφτα περνεις 4k 65αρα.Ειναι τετοια η εξελιξη που λιγοι μπορουν να ακολουθησουν.Ουτε γινεται να αλλαζουμε καθε 2 χρονια τηλεοραση ειναι αρκετα μεγαλο το ποσο.

Γιατι δεν μπορουν οι τωρινες τηλεορασεις να βγαλουν 10ετια;

(Δεν ειρωνευομαι, ρωταω μηπως παιζει κατι)

Δημοσ.

Θα σου απαντησω με το παραδειγμα μου.

Στο σπιτι εχουμε 28 αρα sony crt 20 ετων και παιζει μια χαρα.

Αντιθετως panasonic plasma 42 ιντσων αγορασθεισα το 2010 τα τιναξε στην 5ετια.

Δημοσ.

[Off topic]

Η Panasonic σου έβγαλε τα 7 flashes of death? Το έπαθα εγώ με μια GT30 του 2011. Υπάρχει λύση, ψάξτο λίγο...

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου απαντησω με το παραδειγμα μου.

Στο σπιτι εχουμε 28 αρα sony crt 20 ετων και παιζει μια χαρα.

panasonic plasma 42 ιντσων αγορασθεισα το 2009 παίζει ακόμα μια χαρά, κάθε μέρα τουλάχιστον 6 ώρες είναι ανοιχτή σαν μονιτορ σε htpc

Δημοσ.

Γιατι δεν μπορουν οι τωρινες τηλεορασεις να βγαλουν 10ετια;

(Δεν ειρωνευομαι, ρωταω μηπως παιζει κατι)

Οι περισσότερες χαλάνε εκεί κοντά στην εγγύηση. Αν είσαι τυχερός είναι μέσα οπότε στην φτιάχνουν αλλιώς δεν συμφέρει. Η δικιά μου στους 16 μήνες χάλασε το Bluetooth. Ήρθαν την πήραν την έφτιαξαν την έφεραν όλα κομπλέ. Αν δεν ήμουν στην εγγύηση θα ήθελα κανα 200αρι. Οι παλιές ήταν πιο ανθεκτικές στο χρόνο λόγω απλών συστημάτων. Τώρα που είναι όλα με chipakia δεν μπορείς να βασιστείς. Και όσο περισσότερα ηλεκτρονικά κυκλώματα τόσο πιο εύκολα θα χαλάσει κάποιο μερίς της. Αυτό συμβαίνει παντού από αμάξια μέχρι πλυντήρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...