Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Παρελειψα καπου να αναφερω τα χρηματα για την αγορα του παιχνιδιου? Μαξ 60ε ειναι το παιχνιδι .

2) Ποσο πιστευεις οτι δινεις για vdsl? +30ευρω το μηνα? σχεδον ολες οι εταιριες στο δινουν +10ε απο τη βασικη σου adsl γραμμη

Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου για να μπορεσω να παιξω ΕΝΑ παιχνιδι πρεπει να κανω οικονομιες 5 χρονων απο το vdsl για να παρω συστημα των 600 που θα μου ειναι αχρηστο εκτος 2 φορες το χρονο

μαλλον απλα υποστηριζεις οτι ειπες χωρις να αποδεκτεις οτι σφαλλεις ,τι να πω εχεις δικαιο ,αντε οι υπολοιποι σφαλλουμε

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον απλα υποστηριζεις οτι ειπες χωρις να αποδεκτεις οτι σφαλλεις ,τι να πω εχεις δικαιο ,αντε οι υπολοιποι σφαλλουμε

Μαλλον δεν ειδες καλα τα στοιχεια που σου εγραψα πριν το παιξεις υπερανω καταδεικνύοντας εμενα ως ισχυρογνωμονα

Να υποστηριζεις την αποψη σου με επειχηραματα οχι να πετας τη γνωστη καραμελα  οταν δεν εχεις κατι αλλο να πεις.

Δημοσ.

Μαλλον δεν ειδες καλα τα στοιχεια που σου εγραψα πριν το παιξεις υπερανω καταδεικνύοντας εμενα ως ισχυρογνωμονα

Να υποστηριζεις την αποψη σου με επειχηραματα οχι να πετας τη γνωστη καραμελα  οταν δεν εχεις κατι αλλο να πεις.

ω φευ ,ειπα εχεις δικαιο καλη συνεχεια.....δεν εχει νοημα να το συνεχισω προφανως

Δημοσ.

Δεν μπορω να βλεπω σχολια απο μερικους "κρατας τα λεφτα και παιρνεις μια 1060"

Η 1060 απο μονη της παιζει? δεν θελει κ ενα συστημα των 400ε το λιγοτερο?

Η υπηρεσια δεν ειναι για οσους διαθετουν το hardware,αλλα για καποιους που θελουν απλα να παιξουν εναν τιτλο στο παλιο pc ή λαπτοπ τους χωρις να σκασουν 600αριες

Εγω πχ ειμαι με ενα midrange λαπτοπ,παιζω πολυ σπανια games, εχω καλη συνδεση κ μου τη κ@υλωσε να παιξω το battlefield 1 

Mε 10-15 ευρω τερματιζω το campaign.

Δεν εχουμε ολοι τον χρονο για οnline κτλ κτλ καταλαβετε το μερικοι.

Ναι...

Και με 20 νοικιαζεις απο το 7 PS...

Απο οπου κιαν το πιασεις φιλε μου, ειναι απο λαθος εως παραλογο...

Αποψη μου βεβαια. Μη γινομαι και δογματικος!

Δημοσ.

Καλή η υπηρεσία να υπάρχει και όποιος θέλει τη χρησιμοποιεί. Δεν είναι για gamers που παίζουν συχνά είναι για άτομα που θέλουν να παίξουν κάτι σε πολύ καλά γραφικά από όπου θέλουν στο όποιο λάπτοπ τους και δεν έχουν κ ανάγκη τα χρήματα....

Όταν γίνει πολύ φθηνότερη η υπηρεσία θα είναι για περισσότερο κόσμο. 

Η καλύτερη φάση θα είναι όταν φέρουν στο σπίτι ταχύτητες τύπου 10 MB/s upload που θα μπορείς να τρέχεις το ίδιο πράγμα από το δικό σου τρελό pc...

Γενικά δείχνει ότι το cloud computing ήρθε για να μείνει ευτυχώς ή δυστυχώς και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό αλλά κυρίως σε amazon cloud,google cloud κλπ που σίγουρα χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες και απλους χρήστες για συγκεκριμένες δουλειές.

Gamer δεν είμαι και από ότι καταλαβαίνω θες αρκετά λεφτά αν είσαι... Στο μέλλον λογικά θα γίνει πολύ πιο προσβάσιμο όλο αυτό... Καλή φάση θα ήταν πάντως (κ το έχω σκεφτεί αρκετά παλιότερα) να μπορούσες να έχεις το αντίστοιχο λογισμικό σε έναν server σου (ή περισσότερους) σε μια πολυκατοικία πχ και να μπαίνει ο άλλος με τις μουφοσυσκευές του να παίζει παιχνίδια με καλά γραφικά κλπ. Πάλι ίσως δεν είναι για gamers αλλά για άτομα που παίζουν μια στο τόσο θα βόλευε full αφού θα είχαν πχ νορμάλ λάπτοπ με καλές μπαταρίες και αν γούσταραν θα έτρεχαν όποιο game ήθελαν σε ένα pc άλλων προδιαγραφών φορητότητας-κατανάλωσης

Δημοσ.

Αν περιλάμβανε και το κόστος του παιχνιδιού (ουσιαστικά να λειτουργούσε ως ενοικίαση) θα ήταν ενδιαφέρουσα υπηρεσία. Τώρα μου φαίνεται αρκετά ακριβή

Δημοσ.

Ναι...

Και με 20 νοικιαζεις απο το 7 PS...

Απο οπου κιαν το πιασεις φιλε μου, ειναι απο λαθος εως παραλογο...

Αποψη μου βεβαια. Μη γινομαι και δογματικος!

Aυτο που ολοι το βρισκεται "παραλογο" λαθος στρατιγικη" "πανακριβο"..Καινουργια υπηρεσια ειναι..τι λετε να μας τη χαρισει κιολας? Σε πρωιμο σταδιο ειναι αξιζει τον χρονο κ τη υπομονη μας

Επισης βλεπω πως ολοι κανετε ενα βασικο λαθος,συγκρινετε ταχυτητες Ελλαδας με εξωτερικου λες κ η υπηρεσια βγηκε για την ελλαδιτσα αποκλειστικα.

Δεν θελω να το κουραζω,αλλα να σταματησει αυτη η μιρλα για οτιδηποτε δε γνωριζουμε και τι στο κοσμο.

Δημοσ.

Πληρώνεις ένα Χ ποσό για hardware και ό,τι περισσέψει σε αυθεντικό software. Μόλις τελειώσει το χρήμα, τότε "θείος". Και το μηχάνημα θα σου ανήκει για πάντα.

Προσπαθούν να κάνουν το gaming υπηρεσία, γιατί βλέπουν τις αναβαθμίσεις να αραιώνουν και ψάχνουν τρόπους να σε κάνουν να ξοδεύεις για πάντα. Με τις συχνές αναβαθμίσεις έκαναν τα στραβά μάτια στην πειρατεία, γιατί έφερνε πελάτες στο κομμάτι του hardware.

Αυτή την καθαρά επιχειρηματική κίνηση πολλοί την ερμηνεύουν ως προοδο της τεχνολογίας και ασχολούνται με το αν θα έχουμε στην Ελλάδα την απαραίτητη δικτυακή υποδομή για τη δική μας χασούρα.

Τί να πω; Μακάρι ο κόσμος να δει τη φάκα και να καταδικάσει τέτοιες δήθεν "τεχνολογίες". Ακόμα και για περιστασιακό gaming σε κινητά/τάμπλετ είναι ακριβή. Μόνο για τους πολύ απαιτητικούς που θέλουν να έχουν ενα pc καθοδόν και στέκονται μονίμως πάνω από μια οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πράγμα είναι και η κονσόλα. Πας στο μαγαζί, την βλέπεις 300Ε και λες "Εντάξει φθηνή είναι, ένα καινούριο gaming pc που τρέχει τα πάντα ξεκινάει από τα 500Ε". Την αγοράζεις, πας σπίτι και συνειδητοποιεις ότι δεν έχεις ούτε ΈΝΑ Game να παίξεις επειδή η κονσόλα σου δεν είναι backwards compatible. Παει η περιουσία που είχες ρίξει στο Last gen. Πας να πάρεις ένα Game, δίνεις 60Ε. Γυρνάς σπίτι και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις online, δίνεις αλλά 60Ε για το subscription. Θες δεύτερο Controller? Αλλά 60Ε. Σιγά σιγά έχεις ρίξει μια περιουσία και σε 3 χρόνια η Sony βγαίνει και σου λέει "PlayStation 5" και καταλαβαίνεις ότι όλα σου τα games/controllers/subscriptions κτλ είναι άχρηστα, μαζί και η κονσόλα σου, ενώ ένα pc θα κόστιζε κάνα 200αρακι αλλά στο long term θα έβγαινες κερδισμένος και με το παραπάνω, άσε που όταν χρειαστείς αναβάθμιση, ακόμα και socket να αλλάξεις μπορείς να κρατήσεις κουτί, τροφοδοτικό, δίσκους και ram. Δεν προσπαθώ να ξεκινήσω debate, απλώς θέλω να δείξω ότι και η κονσόλα το ίδιο πράγμα είναι. Αντί να στα παίρνει όλα με την μια σε αρμεγει με την πάροδο του χρόνου.

Τσιμπάς λίγο τις τιμές! :P :D

(Επίσης, το one έχει backwards compatibility, αν και αδιάφορο χαρακτηριστικό για μένα για πολλούς είναι χρήσιμο! ).

• Like 1
Δημοσ.

Τσιμπάς λίγο τις τιμές! :P :D

(Επίσης, το one έχει backwards compatibility, αν και αδιάφορο χαρακτηριστικό για μένα για πολλούς είναι χρήσιμο! ).

καλα οταν μιλαω για κονσολες αναφερομαι στο ps, το xbox για μενα μια αποτυχια ειναι. Ουτε exclusives δεν εχει και εχει και σαπιο hardware(900p 30fps, γελοια view distances και απαισια γραφικα), 1000 φορες καλυτερο να δωσεις κανα 400αρι και να παρεις ενα pc, ιδιες και καλυτερες επιδοσεις θα εχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...