Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartwatch.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω ενα ρολόι(πιθανόν smartwatch) για το τρέξιμο.Το χρειάζομαι για να μετράω σε πόσο χρόνο διανύω μία απόσταση.Θέλω όμως να το βλέπω κατά τη διάρκεια της άσκησης,δηλαδή καθώς τρέχω να βλέπω την ακριβή απόσταση που διανύω (1meter...2meters...) και ταυτόχρονα να μετρά ο χρόνος. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Εφαρμογές κ.λ.π δεν με ενδιαφέρουν.Με απασχολεί μόνο να μπορεί να κάνει αυτό που ζητάω.

Ότι πιο φθηνό υπάρχει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κοίτα μπορείς να πάρεις κάτι με 20~30 ευρώ να κάνεις την δουλειά σου, αλλά αυτό που ζητάς για ακριβή απόσταση δεν γίνεται.

δες Source.png Πηγή: αυτό

Για μέτρηση απόστασης χρειάζεσαι gps

Link.png Site: κάτισαν αυτό

Και το πρώτο παίζει να μετράει απόσταση αλλά θα είναι στο περίπου... (με μεγάλες αποκλίσεις, ουσιαστικά κάνουν 

βήματα * 0,8 = απόσταση )

Δημοσ.

Κοίτα μπορείς να πάρεις κάτι με 20~30 ευρώ να κάνεις την δουλειά σου, αλλά αυτό που ζητάς για ακριβή απόσταση δεν γίνεται.

δες Source.png Πηγή: αυτό[/url]

Για μέτρηση απόστασης χρειάζεσαι gps

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/c/1917/rologia_palmografoi.html?from=most-popular&keyphrase=tomtom+runner+2']κάτισαναυτό

Και το πρώτο παίζει να μετράει απόσταση αλλά θα είναι στο περίπου... (με μεγάλες αποκλίσεις, ουσιαστικά κάνουν

βήματα * 0,8 = απόσταση )

Μάλιστα,κατάλαβα.Και με το gps θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις;

Δημοσ.

Μάλιστα,κατάλαβα.Και με το gps θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις;

Δε νομίζω, το gps θα είναι πολύ καλό για μέτρηση απόστασης. Εξάλλου για αυτό κάνουν 100 ευρώ έξτρα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...